• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğum ilaç içti

Tandır evinde ekmek yapıyordu, babam da bağda üzüm topluyordu, nerde yasiyorsunuz siz ya, yapmayın arkadaşlar kimse çocuğun başını 7 24 beklemez, tedbir alır, aldık tedbirimizi ama geldi başımıza, neyin yargilamasi bu anlamadım... kimin çocuğu yemek hazırlarken sandalyede oturur, kiminki bulaşık dizerken yıkarken ev toplarken, yanında gezer her dakka,
Sabaha 06.00 da konu açıyorsun konuyu açtığında 6-7 saat önce içmiş diyorsun gece 11 de köy yerinde ekmek mi yapıyorsunuz baban gecenin 11 12 sinde mi bağda üzüm topluyor? Kim içirdi o çocuklara ilaçları? Yalan söylüyorsun

Burada ilgi çekmek için bile yazıyor olabilir. Belki çocuğu bile yok. Kafasında kuruyor olabilir. Herkes telaşlansın korksun bir şeyler yapmaya çalışsın, konu sahibi de uzaktan tatmin olsun. Kim beni nasıl bulacak anonim yazıyorum diyor olabilir.
Çocuğunun fotoğrafını bile attı manyak bakın uyandı iyi diye

Sabaha 06.00 da konu açıyorsun konuyu açtığında 6-7 saat önce içmiş diyorsun gece 11 de köy yerinde ekmek mi yapıyorsunuz baban gecenin 11 12 sinde mi bağda üzüm topluyor? Kim içirdi o çocuklara ilaçları? Yalan söylüyorsun
Durum korkunç bir hal alıyor

Kocası uzun yola gitti bırakıp diye eve döndürmek için çocuklara kasıtlı zarar veren bir ruh hastası da olabilir. Diğer çocuğunun da başına aynı şey gelmesi de aşırı şüpheli.
Hatta burda bu sefer konu açtı ki bak ben konu da açtım kazaydı masumum falan desin
Cok haklısın bacım. Kendi de yazmış zaten psikolojik rahatsızlığım var diye. Hersey beklerim artik

Tandır evinde ekmek yapıyordu, babam da bağda üzüm topluyordu, nerde yasiyorsunuz siz ya, yapmayın arkadaşlar kimse çocuğun başını 7 24 beklemez, tedbir alır, aldık tedbirimizi ama geldi başımıza, neyin yargilamasi bu anlamadım... kimin çocuğu yemek hazırlarken sandalyede oturur, kiminki bulaşık dizerken yıkarken ev toplarken, yanında gezer her dakka,
Tedbiri mi aldın ölmemesi için buraya yazmak yerine ambulans çağırma köyü ayağa kaldırma tedbirini almamışsın ama Kazen Kazen
sizden lütfen rica ediyorum şu üyeyi arasanız gerçek mi şakası bile korkunç

Sen nasıl insansın ya. Elinden alacaklar diye çocuğun hayatını riske atıyosun sen nasıl insansın nasıl annesin sen. Sabah sabah sinirim tepeme çıktı. İnşallah o çocuklar senin elinden kurtulurlar. Eminim daha güvende olur hayatları.

Adı soyadı olsa bende gerçek ise hemen yetkililere bildireceğim ne demek daha önce de oldu

Hapı içtiğini geç farkettik yapacakları hiç bişey yoktu, sadece gozlemde tutacaklardi, görümce Sivas'ta hemşire aradık sorduk bekliyoruz, eşimde ayrıca bişey olmaz demedi, yoldan geri döndü, makine kurmaya İzmir'e gidiyordu, Manisa Salihli den geri dönüyorum dedi, kimse evladını sokakta bulmaz emin olun, şuan uyandı ve iyi gibi
İyi gibi demek ne rahatsınız şuan var ya bak dişlerimi sıkıyorum

Yıllardır takip edrim burayı ilk defa bısey yazdım. o kadar gereksiz o kadar ön yargılı o kadar itici cevaplar verdiniz ki pişman oldum, ne bilincsizim,ne, kör nede ihmalkar, hepi topu 40 hanelik köy, bı kaç kişide araç var götürmezler, ayrıca bu benim başıma ilk defa gelmiyor ikinci çocuğum kendi hapindan 20 tane içmişti 10 gün yoğun bakımda kaldı 4 gün serviste yattı, midesi yıkandı kömürle beslendi ve 2 yaşında üstelik tiroid hastası idi yani kendi haplarını hiç çıkamaz dedigim yerden alıp içti, şuan kasabadayim annemin hapları da yüksek bir askıda çocuk nasıl uzandı aldi biz akıl sır erdiremedik, ben ne yapıyordum o sirada çocuk çizgi film izliyordu bende bulaşık yikiyordum, şimdi benim gibi başına gelen varmı diye yazdım, herkes hastane dedi, bu benim başıma hasbel kader ikinci gelişi, ve eğer kızımı goturursem ki goturcem burda hemfikiriz, kızımı elimden alacaklar, nerden biliyorsun diyeceksiniz, ben psikolojik tedavi gördüm, majör depresyondan ilk vaka başımıza geldiğinde kurumdan gelip işlem yaptılar kimleri kimleri araya koymadikki, şimdi aynı vakadan tekrar gidince, %100 alacaklar,çaresiz bekliyorum...
Canım kardeşim çocuğunu elinden alamaz kimse muz cumhuriyetinde yaşamıyoruz bu 1 ikincisi de buradaki herkes anne ve annelik duygularıyla sana yorum yaptı herkes itici dediğin cevaplar o çocuğu kurtarmak için yazılan yazılar ya millet çocuğunu kurtarmak için seferber oldu senin dediğin lafa bak ayrıca sırf jandarma polis sana sorular sorup seni suçlayacak diye çocuğun evde ölmesini bekliyorsun resmen ihmalkarlık senin yaptığın kusura bakma çocuklarının ikisininde aynı şekilde ilaç içmesi konusuna hiç ama hiç girmiyorum bile !!!!

Adı soyadı olsa bende gerçek ise hemen yetkililere bildireceğim ne demek daha önce de oldu
Fark etmiyo canım. Ekran görüntülerini yazdığı yazıları ss alıp site adını da vererek şikayet edebilirsin. Emniyet sayfa yoneticisine ulaşıp adres bilgilerini aliyo sonra işlemler başlıyor.

İnşallah büyük beyninle bizimle dalga geçmiyorsundur pek değerli(!)konu sahibesi!

Canım kardeşim çocuğunu elinden alamaz kimse muz cumhuriyetinde yaşamıyoruz bu 1 ikincisi de buradaki herkes anne ve annelik duygularıyla sana yorum yaptı herkes itici dediğin cevaplar o çocuğu kurtarmak için yazılan yazılar ya millet çocuğunu kurtarmak için seferber oldu senin dediğin lafa bak ayrıca sırf jandarma polis sana sorular sorup seni suçlayacak diye çocuğun evde ölmesini bekliyorsun resmen ihmalkarlık senin yaptığın kusura bakma çocuklarının ikisininde aynı şekilde ilaç içmesi konusuna hiç ama hiç girmiyorum bile !!!!
Ne demek kimse elinden alamaz bal gibi de devlet elinden alır! Oh be çocuk ilaçları içsin sen evde buraya konu aç tabii canım kimse elinden almaz.

Çocuk elinden alinir. Hemde baya baya alinir yani. Cunku bu ilk değil.

Back