• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğum ilaç içti

Kendisi soğukkanlı cani olsa aileden biri arar ambulansı ya da kapar götürür çocuğu. Bir şey olacaksa hepsinin başı yanar. Siz niye polisi hastaneyi vs aramadınız diye onlardan da hesap sorulur. Anneanne kurulu robot gibi saatlerce ekmek mi yapıyor, dede kaç saat olmuş bağda mı geziyor? Bu insanlar hiç mi bir gariplik olduğunu sezmiyor? Çocuk 6-7 tane ilaç içiyor ve yatıyor, herkes mi bişey olmaz yaa kafasında? Sivas'taki hemşire görümce de üyenin bulunduğu ildeki acil yardım ekiplerini ambulansı arayıp yönlendirmiyor, sağlık personeli hastayı görmeden kafadan teşhis koyuyor, hem de 3 yaşında 6-7 tane ilaç içmiş bir çocuk var ortada.

Üstelik üye tüm bu tantana arasında siteyi yorumları takip ediyor ve üyeliğini kapatma fırsatı bile buluyor. Hepsi yalan, sayfalarca eğlenirim gülerim dedi ama millet Cimer savcılık polis deyince korktu kaçtı.
İnşallah öyledir...Fakat öyle olaylar duyuyoruz ki doğru olabilme ihtimali de var. Öz çocuğunu yakanları öldürenleri, işkence yapıp izleyenleri de gördük.umarim ki bu konu bir işsiz tarafindan sadece eğlence amaçlı açılmış olsun.

Konu beni aşırı derecede üzdü. Çocuk umarım iyidir. Anne normal değil tutarsız bir sürü şey var. Sabaha karşı atıyor 6-7 saat önce içti diyor ama anneanne gece mi ekmek yapıyor dede gece mi üzüm bağına gidiyor. Anne gecenin bir körü mü bulaşık yıkıyor. Ufak çocuk leblebi gibi hapları yutarken büyük çocuk ne yapıyor? Umarım çocuğun iyi olduğunu haber alırız ve umarım konu fakedir. Gerçekten annenin rahatlığı vs beni aşırı derecede üzdü. Çocuğa üzüldüm. Ben mi çok pipirikli anneyim bunlar mı çok rahat. İlaç dolabına kilit taktım diye gelen gidenler dalga geçiyordu bu konuyu gösteririm artık millete. Bildiğimiz asma kilit taktım zincirle dolaba. Ben mi aşırıyım bunlar mı rahat

Teşekkür ederim, size de çok geçmiş olsun🙏 çok şükür şimdi 28 yaşında ama o zaman çok korkmuştum, ilk çocuğumdu toydum çocuğun yutabileceği incik boncukları bile kaldırmış olmama rağmen acaba bir şey mi yuttu diye düşünmüştüm ama havaleymiş, yaşadığım korkunun tarifi yok uzun zaman da o korkuyu içimden atamadım, soğukkanlı insanları takdir ediyorum lakin bir anne bu kadar tehlikeli bir durumda kendini sokağa atıp ortalığı ayağa kaldırması gerekirken nasıl sakin kalır anlayamıyorum yine de 🤷‍♀️

Psikolojik hastalığı mı bu kadar sakinliğin sebebi? Kimsenin kaç çocuk sahibi olacağına karar veremem karışamam da ama psikolojisi iyi olmayan birisinin 2 çocuğu olmalı mı ? Ben sağlıklıyken 2 çocuğa cesaret edemedim, bilmiyorum konu hassas konuya yazarken hasta olan diğer hemcinslerimi istemeden kırmaktan korkuyorum.

Mune, psikolojisi bozuktur veya değildir ancak bazı kadınların istenmeyen çocuklarından kurtulma yöntemlerini okumuştum ve kanım çekilmişti, aklıma bu seçenek de geliyor. Normal şartlarda 112 aranır, konu komşu ayağa kaldırılır, kimin aracı varsa yalvar yakar götürtülür gerekirse ki 3 yaşındaki bir çocuğun erişebileceği yerlere ilaç bırakılıyor olmasına kadar şüpheli bir durum.

Okuduğum o yazıya gelince, istenmeyen, yeni doğmuş bebeklerin bıngıldağına iğne batırmaktan tutun, bilinçli olarak tarlada güneşin ve böceklerin altına bırakıp "İşe dalmışım" denilmesine kadar türlü şeyler var. Kimsenin namusuna laf etmek de istemem, dünyanın bin bir türlü hali var, bir ihtimal olarak aklıma geliyor işte; başkasından olan çocukları ortadan kaldırmak için "Yanlışlıkla ilaç içti, yanlışlıkla üzerine dolap devrildi" diye öldüreni, olası bir sakatlanmada çocuğuna bağlanacak engelli-bakıcı maaşını almak için hususi ihmalkar davrananına kadar okuyoruz-görüyoruz. Buraya yazmasının altındaki sebep "Bakın ben çare aradım, uğraştım" diyebilmek için yazılı kanıt(!) bırakmak dahi olabilir. İnşallah konu faketir.

Konu beni aşırı derecede üzdü. Çocuk umarım iyidir. Anne normal değil tutarsız bir sürü şey var. Sabaha karşı atıyor 6-7 saat önce içti diyor ama anneanne gece mi ekmek yapıyor dede gece mi üzüm bağına gidiyor. Anne gecenin bir körü mü bulaşık yıkıyor. Ufak çocuk leblebi gibi hapları yutarken büyük çocuk ne yapıyor? Umarım çocuğun iyi olduğunu haber alırız ve umarım konu fakedir. Gerçekten annenin rahatlığı vs beni aşırı derecede üzdü. Çocuğa üzüldüm. Ben mi çok pipirikli anneyim bunlar mı çok rahat. İlaç dolabına kilit taktım diye gelen gidenler dalga geçiyordu bu konuyu gösteririm artık millete. Bildiğimiz asma kilit taktım zincirle dolaba. Ben mi aşırıyım bunlar mı rahat
Siz aşırı değilsiniz.. olması gereken öyle.ben de öyleyim.cocuk gözümün önünde de olsa o an mesela deterjanla birsey yapıyorsam yükseğe koyarım deterjanı.cunku kaşla göz arasında oluyor olan.
Bu rahatlıktan öte birsey bence hastalik gibi birsey.

Eğer konu gerçekse kadının akli dengesi yerinde değil gibi nasıl müdahele edilebilinir ? Çocuklar için duyarsız kalmamamız lazım .
Okudugumdan beri aklimdan cikmiyo

Kalbim sıkıştı okurken allahim sen anne babaninda hayırlısını nasip eyle yavrularimiza bir haber alan bilen olursa benide etiketler misiniz

Siz aşırı değilsiniz.. olması gereken öyle.ben de öyleyim.cocuk gözümün önünde de olsa o an mesela deterjanla birsey yapıyorsam yükseğe koyarım deterjanı.cunku kaşla göz arasında oluyor olan.
Bu rahatlıktan öte birsey bence hastalik gibi birsey.
Tüm detarjanları banyoya koyduk dolabımız var büyük. Ona da öyle kilit koyduk annem de korkuyor deterjan işinden. Annem küçükken kuzeni deterjan içmiş hastahanelik olmuş annemde onun travması kalmış biz küçükken de evin dış kapısının yanında dolap vardı annem üst rafına koyardı alamayalım diye.

Bende onu dusunuyordum acaba öyle yaparmi diye
Yapar çocuk çiğnese tadı acı gelir bir tanede gerisini yiyemez tık tık 6 tane hiçbir çocuk yutamaz hapları
Bilerek öldürmeye çalışmış belli buraya da bugün üye olmuş kasıtlı hemen konuyu açmış çocuk ölürse Müge anlıya falan çıkarsa bakın ben forumlara bile yazdım demek için ben yapmadm demek için

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Gerçekten hastaneye götürmedilerse çocuğu ? Yapılacak birsey olabilir mi acaba? (Yetkili mercilere bilgi vermek gibi) Çocuğun akıbeti hakkında, en azından iyi olup olmadığı hakkında bilgi alabilsek. 😔
Gerekli şikayetler yapılmış, söz konusu el kadar bir bebek olduğu için hepiniz endişelisiniz anlıyorum ama beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok.
Mune, psikolojisi bozuktur veya değildir ancak bazı kadınların istenmeyen çocuklarından kurtulma yöntemlerini okumuştum ve kanım çekilmişti, aklıma bu seçenek de geliyor. Normal şartlarda 112 aranır, konu komşu ayağa kaldırılır, kimin aracı varsa yalvar yakar götürtülür gerekirse ki 3 yaşındaki bir çocuğun erişebileceği yerlere ilaç bırakılıyor olmasına kadar şüpheli bir durum.

Okuduğum o yazıya gelince, istenmeyen, yeni doğmuş bebeklerin bıngıldağına iğne batırmaktan tutun, bilinçli olarak tarlada güneşin ve böceklerin altına bırakıp "İşe dalmışım" denilmesine kadar türlü şeyler var. Kimsenin namusuna laf etmek de istemem, dünyanın bin bir türlü hali var, bir ihtimal olarak aklıma geliyor işte; başkasından olan çocukları ortadan kaldırmak için "Yanlışlıkla ilaç içti, yanlışlıkla üzerine dolap devrildi" diye öldüreni, olası bir sakatlanmada çocuğuna bağlanacak engelli-bakıcı maaşını almak için hususi ihmalkar davrananına kadar okuyoruz-görüyoruz. Buraya yazmasının altındaki sebep "Bakın ben çare aradım, uğraştım" diyebilmek için yazılı kanıt(!) bırakmak dahi olabilir. İnşallah konu faketir.
Strobe maalesef var böyle cani ebeveynler, konudaki anne için şöyledir böyledir diyemem ama sağlıklı bir psikolojiye sahip olmadığı aşikar, insan öz evladını sebep ne olursa olsun ölüme terk etmez, dediğin gibi bir durum dahi olsa kürtaj olursun doğurmak zorunda kalmışsan devlete verirsin ama öldürmezsin, ki hemcinslerim üzerine alınmasınlar bu konu için yazıyorum psikolojik olarak iyi değilsen ilaçlarla bile kendini kontrol altına alamıyorsan çocuk sahibi olmamak için elinden geleni yaparsın, ki bazı psikolojik hastalıklar genetik geçişli olabiliyor mesela majör depresyon, şizofreni, şizofreni olan kişilerin evlenmesi bile önerilmiyor, doktor mutlaka bir uyarıda bulunmuştur diye düşünüyorum.

Gerekli şikayetler yapılmış, söz konusu el kadar bir bebek olduğu için hepiniz endişelisiniz anlıyorum ama beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok.

Strobe maalesef var böyle cani ebeveynler, konudaki anne için şöyledir böyledir diyemem ama sağlıklı bir psikolojiye sahip olmadığı aşikar, insan öz evladını sebep ne olursa olsun ölüme terk etmez, dediğin gibi bir durum dahi olsa kürtaj olursun doğurmak zorunda kalmışsan devlete verirsin ama öldürmezsin, ki hemcinslerim üzerine alınmasınlar bu konu için yazıyorum psikolojik olarak iyi değilsen ilaçlarla bile kendini kontrol altına alamıyorsan çocuk sahibi olmamak için elinden geleni yaparsın, ki bazı psikolojik hastalıklar genetik geçişli olabiliyor mesela majör depresyon, şizofreni, şizofreni olan kişilerin evlenmesi bile önerilmiyor, doktor mutlaka bir uyarıda bulunmuştur diye düşünüyorum.
Bilinçsizlikten oluyor Mune. Ben bipolar bozukluk teşhisli biriyim biliyorsun, çocuk yapma kararımı alırken çevre şartlarımın uygun olması da dahil olmak üzere tedavi sürecimdeki olumlu dönüşler ve doktor tavsiyesine kadar göz önünde bulundurduk. Psikolojik olarak iyi olmayan, ilaçlara da istenen tepkinin alınamadığı bir tabloda zaten kişi, çocuk yapma kararını almada ne kadar sağlıklı olabilir ki, o muhakemede olamaz, "Çocuk yap, iyi gelir" diyen bir anneannenin, konu komşunun lafına bakar geçer. Kişiyi uzun süredir takipte olan, bilen bir hekimin bilgisine danışılarak alınması gereken bir karar kesinlikle, bu bilinç de çoğu ailede yok maalesef.

Twitter’da bir doktordan duymuştum, bi kadın çocuğunun serum yerine dışkı sürüyormuş hastaneden çıkmamak için. Hastalığın adını da söylemişti ama unuttum.

Bu kadının kocası uzun yol şoförüymüş, doktora götürmek yerine kocasına söylemiş ve kocasının yoldan döndüğünü yazmıştı. Kocası uzağa gitmesin diye böyle şeyler yapıyor olabilir

Yapar çocuk çiğnese tadı acı gelir bir tanede gerisini yiyemez tık tık 6 tane hiçbir çocuk yutamaz hapları
Bilerek öldürmeye çalışmış belli buraya da bugün üye olmuş kasıtlı hemen konuyu açmış çocuk ölürse Müge anlıya falan çıkarsa bakın ben forumlara bile yazdım demek için ben yapmadm demek için
Valla herşey beklenir bu kadindan..acaba çoçuk nasil şimdi

Sikayetinizle ilgili gelisme duyarsaniz konuya guncelleme yapar misiniz?
Kayseri il emniyet müdürlüğünün ihbar için belirttiği mail adresine de hem konunun linkini hem de konu sahibinin paylaşım görüntülerini göndererek durumu izah eden bir mail gönderdim.

Kayseri il emniyet müdürlüğünün ihbar için belirttiği mail adresine de hem konunun linkini hem de konu sahibinin paylaşım görüntülerini göndererek durumu izah eden bir mail gönderdim.
İlçe bilsem direk ilçe emniyete gönderirdim. Ancak Kayseri il emniyeti şimdi savcılık vasıtasıyla üyenin bilgilerini istediğinde kimlik tespiti ve olay mahali daha net yapılabilir şu aşamada elimizden ancak bu gelebilir diye düşünüyorum

Back