Mune, psikolojisi bozuktur veya değildir ancak bazı kadınların istenmeyen çocuklarından kurtulma yöntemlerini okumuştum ve kanım çekilmişti, aklıma bu seçenek de geliyor. Normal şartlarda 112 aranır, konu komşu ayağa kaldırılır, kimin aracı varsa yalvar yakar götürtülür gerekirse ki 3 yaşındaki bir çocuğun erişebileceği yerlere ilaç bırakılıyor olmasına kadar şüpheli bir durum.
Okuduğum o yazıya gelince, istenmeyen, yeni doğmuş bebeklerin bıngıldağına iğne batırmaktan tutun, bilinçli olarak tarlada güneşin ve böceklerin altına bırakıp "İşe dalmışım" denilmesine kadar türlü şeyler var. Kimsenin namusuna laf etmek de istemem, dünyanın bin bir türlü hali var, bir ihtimal olarak aklıma geliyor işte; başkasından olan çocukları ortadan kaldırmak için "Yanlışlıkla ilaç içti, yanlışlıkla üzerine dolap devrildi" diye öldüreni, olası bir sakatlanmada çocuğuna bağlanacak engelli-bakıcı maaşını almak için hususi ihmalkar davrananına kadar okuyoruz-görüyoruz. Buraya yazmasının altındaki sebep "Bakın ben çare aradım, uğraştım" diyebilmek için yazılı kanıt(!) bırakmak dahi olabilir. İnşallah konu faketir.