- 12 Temmuz 2006
- 56.259
- 216.217
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi asyaamm2020
Onlar zaten başka bir kafa başka bir mesele, dileyen dilediği kadar doğursun ama çocuk ne kocaya ne anaya ataya güvenerek doğurulmaz, koca sahibi olmak kocayı eve bağlamak için de doğurulmaz, kadın maddi manevi, fiziken ve ruhen kendine güveniyorsa doğuracak, ayrıca herkes istemeden ev kazaları yaşıyordur lakin özellikle 0-5 yaş grubu çocuklara ekstra ihtimam göstermek gerekiyor, oraya nasıl çıktı bunu nasıl aldı demeyecekler çocuk bu alamaz sandığınızı alır yapamaz sandığınızı yapar, daha birkaç gün önce bisikletle turlarken sokakta 2 yaşlarında kız çocuğu bulunmuş onun anonsu yapılıyordu, çocuk ismini söyleyemeyecek kadar küçük ki üzerindeki kıyafetleri saç ve göz rengini söyleyerek anons geçtiler, annesi babası ne yapıyordu da el kadar bebe sokakta başı boştu?Maalesef herkes bu kadar hassas düşünmüyor ki abla geçen burada biri vardı sevgilisini elinde tutmak için çocuk yapmaya çalışan dünyanın en masum varlıkları en kirli ameller için kullanılıyor bu çok acı gerçekten
Araba çarpar, pedofili bir sapığa denk gelir, biri kaçırır benim çocuğum der, kusura bakılmasın kaba kaçacak ama ben köpeğimin tasmasını bile saniyelik dahi olsa bırakmıyorum, çocuk yalnız bırakılır mı?