- 17 Ağustos 2023
- 7.730
- 22.552
- 268
- Konu Sahibi asyaamm2020
Ben gormedim evet paylaşilmamalialinti yaptigim mesajda fotografi var. malum internet burasi her yerde paylasilmamali
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gormedim evet paylaşilmamalialinti yaptigim mesajda fotografi var. malum internet burasi her yerde paylasilmamali
Yanitlayayim ben, suan ilaclari birak vitaminler bile kendimin de sandalyeye cikip alabilecegim yukseklikte, kilitliye yakin bir ecza kutusunda duruyor.Öncekide aynını yaşamış
Senin çocugun ilaç içse yoğun bakımda yatsa ilaç görmeye tahammülün olur mu bide ikinci bulacak içecek sende geliceksin buraya soracaksın
Bu nasıl rahatlık ya. Tecrübeliymişsiniz bu konuda helal (!) neden götürmediğiniz de belli. Gerçi gerçek olduğunuzu düşünmüyorumYıllardır takip edrim burayı ilk defa bısey yazdım. o kadar gereksiz o kadar ön yargılı o kadar itici cevaplar verdiniz ki pişman oldum, ne bilincsizim,ne, kör nede ihmalkar, hepi topu 40 hanelik köy, bı kaç kişide araç var götürmezler, ayrıca bu benim başıma ilk defa gelmiyor ikinci çocuğum kendi hapindan 20 tane içmişti 10 gün yoğun bakımda kaldı 4 gün serviste yattı, midesi yıkandı kömürle beslendi ve 2 yaşında üstelik tiroid hastası idi yani kendi haplarını hiç çıkamaz dedigim yerden alıp içti, şuan kasabadayim annemin hapları da yüksek bir askıda çocuk nasıl uzandı aldi biz akıl sır erdiremedik, ben ne yapıyordum o sirada çocuk çizgi film izliyordu bende bulaşık yikiyordum, şimdi benim gibi başına gelen varmı diye yazdım, herkes hastane dedi, bu benim başıma hasbel kader ikinci gelişi, ve eğer kızımı goturursem ki goturcem burda hemfikiriz, kızımı elimden alacaklar, nerden biliyorsun diyeceksiniz, ben psikolojik tedavi gördüm, majör depresyondan ilk vaka başımıza geldiğinde kurumdan gelip işlem yaptılar kimleri kimleri araya koymadikki, şimdi aynı vakadan tekrar gidince, %100 alacaklar,çaresiz bekliyorum...
İnşallah gerçek değildir sweetimBu nasıl rahatlık ya. Tecrübeliymişsiniz bu konuda helal (!) neden götürmediğiniz de belli. Gerçi gerçek olduğunuzu düşünmüyorum
Bu konu gerçek midir trollemek için mi açılmıştır bilemiyorum şu an kesin bir şey söylemem yanıltıcı olur, ilgili kurumlara gerekli şikayetler yapılmış, biz de üyenin kim olduğunu anlamak için prosedürü uyguladık bekleyeceğiz bakalımMune abla bu konu gerçek mi ya çok üzücü
Eğer gerçekse nasıl ulaşabiliriz bu aileye bide foto var abla şikayet edeyim kaldırabilir misin
Inşallah gerçek değildir ..sanki bir boşanma aşaması var vekalet gitmesin diye saklıyor gibi geldi banaBu nasıl rahatlık ya. Tecrübeliymişsiniz bu konuda helal (!) neden götürmediğiniz de belli. Gerçi gerçek olduğunuzu düşünmüyorum
Allah razı olsun abla inşallah fakedirBu konu gerçek midir trollemek için mi açılmıştır bilemiyorum şu an kesin bir şey söylemem yanıltıcı olur, ilgili kurumlara gerekli şikayetler yapılmış, biz de üyenin kim olduğunu anlamak için prosedürü uyguladık bekleyeceğiz bakalım
Diğer çocuğu da ilaç içmiş, komaya girmiş yoğun bakımda tedavi görmüş. Bence konu gerçek değil, burada ortalığı karıştırıp ilgi çekmeye çalışan biri. Ya da psikolojik hastalığı var üyenin. Direk buraya mı yazıp sorar çocuğu ilaç içen kadın?Kadının en başından en sonuna kadar yazdığı yazıları sen okumadın galiba
Çocuğunu hap içti diye elinden alacaklar korkusuyla doktora götürmemiş kızı sabaha kadar evde gözlem altında tutmuş içtiği haplarda hafif hap değil neymiş çocuğunu elinden alırlarmış bi hap içti diye
Bence konu gerçek ama kadın hastaDiğer çocuğu da ilaç içmiş, komaya girmiş yoğun bakımda tedavi görmüş. Bence konu gerçek değil, burada ortalığı karıştırıp ilgi çekmeye çalışan biri. Ya da psikolojik hastalığı var üyenin. Direk buraya mı yazıp sorar çocuğu ilaç içen kadın?
Ayni iş ayni ananjn cocuklarina oluyo surekli. Bebekler buyuk insanlarin burda 1 tanesini yutamiyorum dedigi ilaclari 20 tane birden iciyor. Anne hasta psikolojik tedavi goruyor. Hersey gayet ortada aslindaSabaha 06.00 da konu açıyorsun konuyu açtığında 6-7 saat önce içmiş diyorsun gece 11 de köy yerinde ekmek mi yapıyorsunuz baban gecenin 11 12 sinde mi bağda üzüm topluyor? Kim içirdi o çocuklara ilaçları? Yalan söylüyorsun
Yok o diğer çocuğuymuşÖnceden 20 taneyi denemiş, hastanelik olmuş. Şimdi dozu azaltmış kadın demek ki hastanelik olmasın diye... Kanım çekildi bu olay bana normal gelmedi.
Anladım işte muhtemelen ona 20 içirince baktı ki ciddi hastanelik oluyor, bu çocukta dozajı düşürüp 6-7 içirmiş. Üyelerin dediği gibi psikolojik rahatsızlığı var.Yok o diğer çocuğuymuş
Konuyu tüm sayfaları olmasa da az çok okudum, şahsen ben de gerçek olmamasını diliyorum Yaşananlar gerçekse ne bileyim bir anne hareketsiz yatan bebeği için sakince konu açamaz, ki kızı 15 aylıkken havale geçirmiş bir anneyim, evladım oynarken üzerime yığıldığında aklımı yitiriyordum o an şoka girdim sanırım, ambulans aklıma gelmedi ama yalın ayak sokağa fırlayıp çocuğumu kurtarın diye feryat ettim, bilmiyorum ne diyeyim ne söyleyeyim beynim durdu doğrusu.Allah razı olsun abla inşallah fakedir
Gerçek olmasındansa boşuna bu kadar sinir stres yapmış olmayı tercih ederim
Konu sahibi ban yemiş nasıl öğreneceğiz bakalımKonu sahibi , çocuk nasıl , hastaneye goturdunuzmu ?
Nasıl öğreneceğiz çocuk iyi mi değil mi konu gerçek mi değil mi diyeKonuyu tüm sayfaları olmasa da az çok okudum, şahsen ben de gerçek olmamasını diliyorum Yaşananlar gerçekse ne bileyim bir anne hareketsiz yatan bebeği için sakince konu açamaz, ki kızı 15 aylıkken havale geçirmiş bir anneyim, evladım oynarken üzerime yığıldığında aklımı yitiriyordum o an şoka girdim sanırım, ambulans aklıma gelmedi ama yalın ayak sokağa fırlayıp çocuğumu kurtarın diye feryat ettim, bilmiyorum ne diyeyim ne söyleyeyim beynim durdu doğrusu.
Olecegine elinden alsinlar. Ihmalkar degilim demissin ama ihmalkarin dikalasisin. Cocuk bunu ilk defa yapmio. Cekinme koy onune de secip begenip alsin bosuna ugrasmasinYıllardır takip edrim burayı ilk defa bısey yazdım. o kadar gereksiz o kadar ön yargılı o kadar itici cevaplar verdiniz ki pişman oldum, ne bilincsizim,ne, kör nede ihmalkar, hepi topu 40 hanelik köy, bı kaç kişide araç var götürmezler, ayrıca bu benim başıma ilk defa gelmiyor ikinci çocuğum kendi hapindan 20 tane içmişti 10 gün yoğun bakımda kaldı 4 gün serviste yattı, midesi yıkandı kömürle beslendi ve 2 yaşında üstelik tiroid hastası idi yani kendi haplarını hiç çıkamaz dedigim yerden alıp içti, şuan kasabadayim annemin hapları da yüksek bir askıda çocuk nasıl uzandı aldi biz akıl sır erdiremedik, ben ne yapıyordum o sirada çocuk çizgi film izliyordu bende bulaşık yikiyordum, şimdi benim gibi başına gelen varmı diye yazdım, herkes hastane dedi, bu benim başıma hasbel kader ikinci gelişi, ve eğer kızımı goturursem ki goturcem burda hemfikiriz, kızımı elimden alacaklar, nerden biliyorsun diyeceksiniz, ben psikolojik tedavi gördüm, majör depresyondan ilk vaka başımıza geldiğinde kurumdan gelip işlem yaptılar kimleri kimleri araya koymadikki, şimdi aynı vakadan tekrar gidince, %100 alacaklar,çaresiz bekliyorum...