Benim dikkatimi çeken, sürekli kizi elestirmen. Yok okudugu kitaplar iyi degil, yok yeterici kadar soru çözmüyor. Yok arkadaslari ile sacma sapan vakit geciriyor..
Bu havayi cocuga verirsen, tabiki birsey yapmaz. Ve sistemin icinde oldugunuz icin, size normal geliyor fakat hicbir 12 yasindaki cocuk bu baskinin altinda olmamaliydi. Cok agir. Hele anne babada hep pesindeyse, birseyi begenmiyorsa...
Sinav ne zaman bilmiyorum ama mümkün oldukca 1-2 hafta kiz birsey yapmasin. Tatil yasasin ve kizin ile elistirmeden ilgilen. Okudugu kitaplari oku, o photoshop programi ile beraber birseyler yapin, disarda beraber bir kahve birsey icin ve konus kizin ile. Dünyasi nasil? Sikintilari gercekten nedir?
Biraz nefes alsin. Sende evet kizinin iyiligi icin yapiyorsun fakat her cocuk ayni degil. Her baskiya karsi gelemiyorlar. Bazen anne baba o kadar cok cocugun iyiligini istiyorlar ki, cocugun kendisini unutuyorlar. O 1-2 hafta sonrada beraber bir program yapin. O kitap okudugunda sende oku. Haftada 1 defa beraber plan yapin zaman gecirin. Film gecesi olabilir, disarda yürüyüs olabilir.
Bilmiyorum benim yazdiklarim sacma gelebilir, sistemin icinde olmayan biri olarak, ama gercekten üzülüyorum o cocuklara ya