• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğum için ne yapmalıyım :(/ Tekrar Konu

cimcime1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
1.307
9
88
Merhaba çocuğumun okulu yaz tatiline giriyor ve bende çalışıyorum.Okuldan sonra babaannesi bakıyordu fakat şimdi memlekete gitti ve çocuğumu emanet edebileceğim kimse yok yakınımda.Yaz okulu gibi kreşe vermeyi düşündük eşimle fakat senelik 8 milyar gibi bir rakam çıkarttılar bu bizim bütçemizi aşıyor.Çocuğumu köye babaannesinin yanına göndermek istiyorum.fakat çocuk bir gitmek istiyorum diyor sonra gitmek istemiyorum deyip vazgeçiyor.Çocuğumun psikolojisi bozulur mu? Çok çaresizim türlü oyunlarla götürmeyi düşünüyorum bu doğru mudur çocuğum kötü etkilenirmi bu durumdan?:18:

Merhaba çocuğumun okulu yaz tatiline giriyor ve bende çalışıyorum.Okuldan sonra babaannesi bakıyordu fakat şimdi memlekete gitti ve çocuğumu emanet edebileceğim kimse yok yakınımda.Yaz okulu gibi kreşe vermeyi düşündük eşimle fakat senelik 8 milyar gibi bir rakam çıkarttılar bu bizim bütçemizi aşıyor.Çocuğumu köye babaannesinin yanına göndermek istiyorum.fakat çocuk bir gitmek istiyorum diyor sonra gitmek istemiyorum deyip vazgeçiyor.Çocuğumun psikolojisi bozulur mu? Çok çaresizim türlü oyunlarla götürmeyi düşünüyorum bu doğru mudur çocuğum kötü etkilenirmi bu durumdan?:18:

yeni yeni yaygınlaşan bilim okulları var bence bir araştırın

çok okul araştırdım ama bütçemi aşıyor çocuğumun okula gidip kendini geliştirmesi taraftarıyım fakat buna gücüm yok uygun olanlarında ya servisi yok yada düzgün okul değil çıkmazdayım kafama çok takılıyor

canım kaç yaşında oğlun?
kurumların yaz okulu var,devlet kurumlarının yani,
yüzme,basketboll gibi,onlara göndersen iş yerindede birkaç saat idare edersin.
biraz babaanne gelse birazda siz köye götürseniz.
ikna etmeye çalış,ama ağlatarak götürme.
2-3 ay için mi 8 bin tl istiyorlar,nerde yaşıyorsun çok merak ettim,
çok çok fazla bir ücret değil mi bu?

canım kızım var 5 yaşında bu sene kreşe verdik 13 ünde bitecek okulu yaz okuluna değilde bütün bir sene boyunca önümüzdeki sene için düzgün bir okul düşündüm oda 8 milyar bi para çıkardı yaz okulunuda araştırdım ama servis yok ve sabahtan akşama kadar sürede bir okul olması lazım bana sabah 9 da işe gidiyorum 6 da çıkıyorum eve gidesiye saat 7 yi buluyor eşimde aynı şekilde ben çocuğumun sürekli okula bağımlı olmasını istemiyorum çocuk sabah zor uyanıyor okuldan bıktı dedim bari köye gitsin babaanesinde kalsın istediği gibi oynar bisiklet biner kayınvalidem ve kayınbabam sağolsun çok ilgililer gözüm arkada kalmaz ama çocuk gitmeye çok hevesliyken şimdi vazgeçti neden birden vazgeçiyor zorla götürürsem psikolojisi bozulurmu benden soğursa diye korkuyorum

Son düzenleme:
canım kızım var 5 yaşında bu sene kreşe verdik 13 ünde bitecek okulu yaz okuluna değilde bütün bir sene boyunca önümüzdeki sene için düzgün bir okul düşündüm oda 8 milyar bi para çıkardı yaz okulunuda araştırdım ama servis yok ve sabahtan akşama kadar sürede bir okul olması lazım bana sabah 9 da işe gidiyorum 6 da çıkıyorum eve gidesiye saat 7 yi buluyor eşimde aynı şekilde ben çocuğumun sürekli okula bağımlı olmasını istemiyorum çocuk sabah zor uyanıyor okuldan bıktı dedim bari köye gitsin babaanesinde kalsın istediği gibi oynar bisiklet biner kayınvalidem ve kayınbabam sağolsun çok ilgililer gözüm arkada kalmaz ama çocuk gitmeye çok hevesliyken şimdi vazgeçti neden birden vazgeçiyor zorla götürürsem psikolojisi bozulurmu benden soğursa diye korkuyorum

anladım şimdi 1 senelik bir okul arıyorsun.anaokulu ama sanırım değil mi?
aynı kreşe neden devam ettirmiyorsun,anaokulu yokmu içinde?
yaz okulu olarakta ankarada olsan sana tavsiyede bulunabilirdim.sabah akşam
serviste vardı,devlete ait.
eğer servisli bir yaz okulu bulabilirsen biraz ona gönderip biraz köye,köyden sonra tekrar
2.dönem yaz okula şeklinde idare edebilirsin belki.gitmek istemesse köyden sonra tekrar yaz okuluna gideceksin şeklinde
ikna olabilir.
kısa süreli gönderirsen senden soğumaz,hiç iznin yok mu peki?

iznim yok canım 6 aydır çalışıyorum daha çok yeni yıllık iznim yok malesef dediğin gibi yarım yarım ikna edebilirim sanırım fikrin için teşekkür ederim aynı okula gitmek istemiyor zorla gidiyor çocuk sıkıldı babaannesi gitmeseydi iyiydi işte ama malesef gitmek zorundaydı kayınvalidem de 1 sene boyunca o baktı zaten ama çocuk bi anda vazgeçti ben ona şaşırıyorum biri bişey dese söyler hemen çok hevesliydi gitmeye şimdi birden böyle olması düşündürüyor beni

Allah yardımcınız olsun.bende aynı sıkıntıyı çekicem malesef,
bir hafta sonrada benim kayınvalidem gidiyor.aynı sizin durumunuzdayım yani.
benimkinin yaşı küçük,büyük olsa yaz okulları aklımda en azından yüzme,satranç,
basketbol,drama vs.gibi etkinlikler oluyor sabahtan akşama sıkılmaz,bişeyler öğrenir.
belki sizden ayrılmamak için gitmek istemiyordur.1-2 günlük olsa neysede çocuk tarafından
bakarsak kızınızda haklı,bir taraftan sizde öyle.
Allah yardımcınız olsun.

Son düzenleme:
Back