- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
- Konu Sahibi minikbebegim9640
-
Bakamaz ki iyide kendi de dio guvenemem diyebenimde çocuğun 4 aylıktı. Mecbur bıraktım çalıştım.böyle bir sürü insan var..kayınvaliden bakarsa sende gir bir işe çalış..ınsan bazen istemediği şeyleri yapmak zorunda kalıyor maalesef
Kıyamayan ınsanlara kötü demek nasıl bır tezatlık? Görümce evlendi kurtulduk demek nasıl bir mantık halbu ki onun evıne yerleşen sizsiniz kötü de olsa onun demesi gerekmez mı geldıler düzenimi bozdular ? Onun demesı gerekirdi ikisi çalışıp gitselerde kurtulsak. Sizin çalışmaya nıyetınız yok başkalarının uzerınden geçinmenizde bir şey yok ama kv kötü görümce evlendi kurtuldum valla kafalar pırıl pırıl
Oncelikle uslubuna bir dikkat et sen bi. Anlamakta güçlük var galiba kriz olmasaydi eger biz ayri evdeydik ve gayet guzel geciniyorduk diyorum. O kriz zamaninda bir suru insan yillarca çalıştığı yerden cikarildi bilmem o zamani hatirliyo musunz artk. Eşimle severek evlendim sorunum esim degk annesi sadece. Kadin her firsatta herseyi laf ediyor iftira atiyor kendi kızı bile sevmez. Cocugumz icin herseyi alir ama kb sen alma der borcuna ver der her zman yksa eşim herseyin en iyisinj alir hic almiyo diye de bsey demedim yapar ama bez mama vs buyuk masraflari hep kb alir
1 gorumce evine yerlesmedim ben 2 kb laf etmiyorm zaten kiyamayan o 3 sorunum kv ile baska kimseyle degl
Ah ahh sonra siz ne anlarsınız yaşamayan bilmez olur. Biz dediğin gibi kv görümce tü kala desek rahatlayacak. Valla görümcesı ben olsam hadı görümce kötü o ayrıda benım ıcın evlendı kurtuldum dıyecek he valla gider hadı gıdın çalışın der kapının önüne koyarım. Ya ben salağım yaşım gelmiş 27 yaşındayım evlenceğim kişi var. Atanmaya bakıyorum atanmadan evlenmem diyorum. Halbu ki doktor çok iyi geliri var ama nıye ben başkasının eline bakayım kendı maaşım olsun ıhtıyacımı sormadan çat alayım eve katkım olsun tek bır kışıye nıye yükleneyım. Ilerde çocuk bıle 3 sene sonra düşünüyorum hazır olayım ıyı yetiştirebileyım yetebıleyım ama ben salağım galibaBen demedim mi, sorumluluklari kabul etmiyorlar, sonra kötü biz oluyoruz diyebize sadece kv pis tüh kaka demek düsüyor
Gorumcem kocamla arama giriyordu fenadir da kendi de der bunu herkes der. O olayda herkes de benm tarafimi tuttu zaten. Sizin anlamadığınız konu kriz vsrdi ve herkes işci cikardi nasil o zamanda iş bulmami diyorsunuz ki yoktu ortalik bozuktu yani. O kavga da da esim isteydi seni mahvederm bilmem tehditler syledi ben sussaydim eger ezecekti beni ama cevap verdim diye iyice üstüme yürüdü olay o sekiilde olduDaha yeni evliyken 6 yil once benim de eşim işsiz kaldi, işler bozuldu. Maddi olarak berbat zaman gecirdik o ara ben de calismiyordum okul okuyacaktim daha oyle planlamistik yeni evliydik. Butun planlar bozuldu yani bizimde bir tek siz yasamiyorsunuz bazi seyleri.
Baktim devaminda zordayiz gittim ben de işe girdim bir sure, oturupta cocugu dogurmadim. Simdi evde oturuyorum cunku artik maddi olarak guvencem var rahatimdan oturuyorum.
Gorumceden dayak yemenizin suçu da kaynana mi? Eşiniz musade vermese birak bogazinizi sikmayi sizin parmaginiza dokunamazdi o evde kimse. Tamam kaynanalarda da sorunlu var ama herşey de kaynana değil, eşiniz de suçlu gayet.
Anlamayan insana ne desen boş. Demek ki sizler de aynisiniz ki beni anlamiyosunuz. Ben ne yazdm siz konuyu nerelere cektiniz.
Ah ahh sonra siz ne anlarsınız yaşamayan bilmez olur. Biz dediğin gibi kv görümce tü kala desek rahatlayacak. Valla görümcesı ben olsam hadı görümce kötü o ayrıda benım ıcın evlendı kurtuldum dıyecek he valla gider hadı gıdın çalışın der kapının önüne koyarım. Ya ben salağım yaşım gelmiş 27 yaşındayım evlenceğim kişi var. Atanmaya bakıyorum atanmadan evlenmem diyorum. Halbu ki doktor çok iyi geliri var ama nıye ben başkasının eline bakayım kendı maaşım olsun ıhtıyacımı sormadan çat alayım eve katkım olsun tek bır kışıye nıye yükleneyım. Ilerde çocuk bıle 3 sene sonra düşünüyorum hazır olayım ıyı yetiştirebileyım yetebıleyım ama ben salağım galiba
Valla ben sizi anlamadım.Anlamayan insana ne desen boş. Demek ki sizler de aynisiniz ki beni anlamiyosunuz. Ben ne yazdm siz konuyu nerelere cektiniz.
Ben okumamış dahı olsam karşımda ki kişi çalışıyor da olsa giderım market mağaza bakarım başvuru yaparım. Olmadı çocuk bakıcılığı o da mı olmadı oyun ablalığı ya olmadı gider bir bına siteyle konuşur merdıven site temizliği yaparım yinede çalışırım. Borç varken benım çocuğum var çalışamam diyıp bır yandanda kv görümce kötü borç var onlarla yaşıyoruz diyemem ayıp yanı her ınsan der sen nıye yardımcı olmuyorsun. Hayır krız vardı da marketler açıktı. Fırınlar açıktı yaa ne dıyıcem benım aılemın durumu çok ıyı ben son senemde yurtta kalırken staj da yapıyordum gidip yufkacıda çalıştım. Makınede yufka çıkarıp ustalara atıyordum ayakta 7 saat duruyordum halbu kı aılem bılmez babamdan harçlık ıstememek ıcın gidip çalıştım. Yurdumu yatırıyordum arkadaşlarımlada gezıp tozuyordum. Babam bıle sorduğunda verdığın harçlıklar yetıyor babacım derdım yoksa çalışmama karşı kaos çıkardıAynen. Bazen insanlardaki rahatlik sasirtiyor hala, halbuki sasirmamak lazim artik
1 ay bocaladik ve eşimin de kredi karti borclari var benimle evlenmeden önce yapilmis bir borç.
Yo hiçte kriz yüzünden zora düşmemişsiniz. Eşinizin borçları yüzünden düşmüşsünüz. Madem öyle eşine ayrı ev açamayacak kadar borçları olan kocanız sizi kaçırmayacaktı, sizde tonla borcu olan adama kaçmayacaktınız. Kimse haksız değil. Sığıntı gibi insanların evinde yaşıyorsunuz, sonra onlara söz söylüyorsunuz. Bir de dikkat ettiğim birşey var, önceki mesajlarınızın birinde görümce gelip 15 gün kaldı falan demişsiniz. E kalabilir, anne babasının evi. Sizin gibi oraya zorla yerleşip çocuk yapmıyor ya. Burada millete saldıracağınıza daha kendi çocuğuna bakamayan eşinizi ve bitmeyen borçlarını eleştirin. Hayret birşey ya.Oncelikle uslubuna bir dikkat et sen bi. Anlamakta güçlük var galiba kriz olmasaydi eger biz ayri evdeydik ve gayet guzel geciniyorduk diyorum. O kriz zamaninda bir suru insan yillarca çalıştığı yerden cikarildi bilmem o zamani hatirliyo musunz artk. Eşimle severek evlendim sorunum esim degk annesi sadece. Kadin her firsatta herseyi laf ediyor iftira atiyor kendi kızı bile sevmez. Cocugumz icin herseyi alir ama kb sen alma der borcuna ver der her zman yksa eşim herseyin en iyisinj alir hic almiyo diye de bsey demedim yapar ama bez mama vs buyuk masraflari hep kb alir
Görümceniz ne der yani ben çok fenayım abimle yengemin bile arasını açarım mı?Gorumcem kocamla arama giriyordu fenadir da kendi de der bunu herkes der. O olayda herkes de benm tarafimi tuttu zaten. Sizin anlamadığınız konu kriz vsrdi ve herkes işci cikardi nasil o zamanda iş bulmami diyorsunuz ki yoktu ortalik bozuktu yani. O kavga da da esim isteydi seni mahvederm bilmem tehditler syledi ben sussaydim eger ezecekti beni ama cevap verdim diye iyice üstüme yürüdü olay o sekiilde oldu
Kim ister ?İste bunu bir tek sen anladn. Kim biliyor ki gelecegi kim ister ki kötü bi hayati. Altli ustlu dururuz dedik ora soguk olunca mecbur kaldk. Cocuk olmasaydi bile durum yine ayniydi ki o kavgalar yine eve cikamama durumu. Smdi en azindan butun ailesi ev alalim diye altin takiyolar biriktirin diye araba da var onu da satmayi dusunuyorlsr zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?