- 7 Ocak 2016
- 10.305
- 49.649
- 598
- Konu Sahibi minikbebegim9640
-
Olay syle kacmamizdaki sebep esimin taraf da istedi sevdik birbirimizi ve borc vs haberim yoktu bana birsey demedi evlenmek istedik ailesi geldi ama babam ilk evliligimden korktugu icin kabul etmedi 5 6 kere geldiler en son kacmayi düşündük smdi babam birsey demez yani 1 ay bile sürmedi küslük
Eşimle o yzden hep tartisiyorum zaten ayri eve cikalm olmazsa kiraya esimin amaci beraberken ev almak ama olmuyo ne borc bitiyo ne baska birsy susuyum dedikce dert cogaliyor olmuyor her zmn derim eger sorun isteseydim ilk evliligimde de vardi demek ki kaldiramiyorum olmuyo diyorm hep olaylarin ustu kapaniyo ama geri aciliyor baska sekilde
Şu kısımdan sonra okumak gereksiz bence. Yani 2. Evliliğini yapıyorsun ve kaçarak yapıyorsun. İnsan bir defa hata yapar ama 2. Si tercihtir kusura bakma. Hiç mi düşünmedin yoğurdu üfleyerek yiyim diyeKaçarak evlendm ve eşimin de benm de 2nci evliligimiz cocuk vs yok ilk evlilikten.
5-10 bisey ödenir de evi bırakcak kadr nasıl bi borc var acaba?Bende inan bilmiyorm kb da eşim de borclarini asla demiyorlar huy edinmisler
Ev alma hayalini bıraksın da annesinin parayla tehdit edip kovduğu evden eşini, çocuğunu alıp çıksın.Oyaladiginj dusunmuyorum esim de cok istiyo cabaliyor ek islere gidiyor ağır iste sirf maasi daha fazla diye çalışıyor.
Direk borca veriyor daha çabuk bitsin diyeEşiniz maaşını ne yapıyor ?
Babanız sizin mantığınıza güvenmiyormuş belli ki. Duruma bakılırsa haksız da değilmişBabam biseyi gördüğü icin degil istemedi 3 yil snra kendi bildiğim istedigim birine vericem kızıma da sormicam bilr dedi sebebi ne anlamadm ama hâlâ babamn o konuda haksiz olduguni dusunuyorm
İste bunu bir tek sen anladn. Kim biliyor ki gelecegi kim ister ki kötü bi hayati. Altli ustlu dururuz dedik ora soguk olunca mecbur kaldk. Cocuk olmasaydi bile durum yine ayniydi ki o kavgalar yine eve cikamama durumu. Smdi en azindan butun ailesi ev alalim diye altin takiyolar biriktirin diye araba da var onu da satmayi dusunuyorlsr zatenartik olmusla,olmuse care yok derler arkadaslar elestirinizi yaparken dikkat edin..evet konu sahibinjn sonunun boyle olacagini bilseydi dusermiydi ikinci bir hataya...olan oldu bundan sonrasi icin yapilmasi gerekenleri soyleyin ..
canim esinle son kez konus ev ev ustune olmaz ki ..evi ayirabiliyorsa ayirsin yoksa herkes yoluna baksin ailen de kabul ediyorsaa don anana babana onlara hizmet et el kapisindan bin kat iyidir..dahada ne evlilik ne bisey dusun hayatta basarilar dilerim❤
Asgari ücret 2300Direk borca veriyor daha çabuk bitsin diye
Benim kuzenim de sizin gibi sürekli hata üstüne hata yapıyor annesini kalpten öldürecek yakında. İlk hataya kimse bi şey demiyor ama bu tarz insanlar ana babasına imtihan oluyor hata üstüne hata yapıp düşünmeden davrandıkları için kusura bakmayın da. Hepimiz senelerdir onun sıkıntılarıyla uğraşıyoruz. Zavallı annesi perişan oldu artıkBabam da herkes gibi ileriyi goremiyor malesef burda smdi diyosunuz ya sizlerin de hayati istediğiniz gibi mi hep dogru yolda mi yürüdünüz acaba.? Ben burda derdimi anlatiyorm birseyler paylastm eger gercektn destek olmayacaksanz yazmayin yani burda baska bi gruptayim ben ama orda yazmadm baska bir durum var diyerek. Bdv de de yazdiktan snra gerci iyi byle düzgün mesajlsr almayacagimi bilmem gerekiyordu aslinda.
Kimse ne yasayacagini bilemez.
Eşimle evlendim diye asla pisman degilim cocugum oldu keske daha snra olsaydi da demedim hic sadce kv cok fena oldugu icon bu sorunları yasiyorm ben ve eşimi de bi sekilde kendisinin dogru olduguna inandiriyor. Ben bu konuda akil almak istedim esime nasil anlatirim dogruyu nasil gosteririm diye yazdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?