- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
-
- Konu Sahibi sonundaoldu
havale geçirmek üzere bu çocuk diye veriyorlar. benim havale geçmişim olduğundan hiç o riske girmiyorum. kalıcı problem oluşturdu ben de o yüzden korkum. kan tahlili de 1 kere ateş hiç düşmeyince yapıldı. CRP çok yüksekti onda da
Havaleyle ilgili kadir tuğcunun yazılarını okumanı öneririm
O bir kere hariç hep ezbere verildi yani antibiyotik...çok üzüldüm büyük zarar
Batmanda gittiği kreşe ağlayarak giden oğlum burda sabah gözünü açar açmaz ilk okul diyo, arada naz yapıyo elbette ama öğretmeninden resim istediğimde bakıyorum gayet mutlu, bir anne de çocuğunu bilir zaten, mutsuz olduğu yerde tutma
Kimsenin günahını almak istemem ama çocuğunuzun oraya mutsuz gitmesinde bir neden olabilir. Ben olsam aklıma ilk o gelirdi.Bence çocuğunuzu mutsuz etmeyin.
Havale ile antibiyotiğin ne alakası var hem
sadece tuvalet eğitimi konusunda şunu söylemek istiyorum.5 gün yıllık izin al hafta sonlarıyla beraber 9 gün eder ve tuvalet eğitimi için 9 gün yeter de artar bile. en azından sen öğretip başında durmuş olursun.klozet alışkanlığını kazandırırsın.bakıcı konusunda da içine hangisi siniyorsa onu yap.bir de tuvalet eğitimi için kitaplar var.ben kitapla alıştırdım.kitapta stickerlar var.önceleri ikimiz yapıyorduk ben klozete,oğlum lazımlığa.sticker yapıştırıyorduk tuvalete..sonra klozet adaptörüne geçtik.zor değil sadece biraz sabır lazım.bunu da en iyi anne gösterir.
Maalesef 8 ay öyle olduondan beri kullanmadık diyebilirim. bir daha kan tahlili istemeden kullanmam o vakit. bazı makalelerini okumuştum. tavsiyene dinlerim. saol.
Komşunuzda 5 dk durmayla çocuğunuzun orada iyi bakılıp bakılmayacağını bilemezsiniz ki.Geçen hafta misafirim gelecekti,acil markete gitmem gerektiği için alt komşuma bıraktım (bazen kızımla gideriz ,güzel oynarlar,gelmek istemez)Kızımı aldım ,eve geldik.Kızım ''anne biliyor musun x teyze x e vurdu ''dedi.''Neden vurdu'' dedim'' yaramazlık yapıyor'' diye dedi.Kızımın yanında kendi çocuğuna bağırması bile etkilemiş çocuğu.Kaldı ki ben Onun çocuklarına defalarca baktım.Hastane işleri ,acil işleri çıktı.Kavga etmesinler ,emanet çocuk diye odadan bile çıkmadım,sinirime gitti..Ama herkes aynı düşüncede değil .Çocuğunuz sizin yanınızdayken haliyle iyi davranır,ama siz yokken hiç kavga etmeseler oyuncak yüzünden yine kavga yapabiliyorlar.En iyisi anneannne ,babaanne .Ama o imkan yoksa güvenilir bir kreş daha iyi bence.
sticker gerçekten işe yarıyor. bir de kitap resimli olduğu için orda da öğreniyor.böylece klozetten korkmaz diye düşünüyorum.çünkü kreş,anaokulu hep klozet.