- 25 Aralık 2023
- 101
- 4
-
- Konu Sahibi uzgunanneee
sınırsız değil 10 dk bakıyor bakmıyor zaten bırakır hemen anlayamadım yaBenim çocuklarım yapmadı böyle bir şey. Önüne sınırsız ekranı takip etmeden koyuyorsanız ordan gördüğü şeyleri yapıyordur. Ekran vermeyin derim.
Ama siz işe gidiyorsunuz o arada ne yapıyor? Kiminle takılıyor?sınırsız değil 10 dk bakıyor bakmıyor zaten bırakır hemen anlayamadım ya
anneannesi ile takılıyor telefon vermeye karşı kendisiAma siz işe gidiyorsunuz o arada ne yapıyor? Kiminle takılıyor?
Tv tablet vs yok mu? Akşama kadar neyle oyalanıyor? Elbet bir yerden öğrenmiş onun köküne inmeniz lazım.anneannesi ile takılıyor telefon vermeye karşı kendisi
tv açık malesef sadeceTv tablet vs yok mu? Akşama kadar neyle oyalanıyor? Elbet bir yerden öğrenmiş onun köküne inmeniz lazım.
tv de izlemiyor ama oyun oyuyor odasındaTv tablet vs yok mu? Akşama kadar neyle oyalanıyor? Elbet bir yerden öğrenmiş onun köküne inmeniz lazım.
Hani yoktu ekran? 10 dakikaydı. Tek tek sorana kadar yazmıyorsunuz.tv açık malesef sadece
izlemediği için tv yi söylemedim ne bu tersleme ?Hani yoktu ekran? 10 dakikaydı. Tek tek sorana kadar yazmıyorsunuz.
Öyle şey olur mu? İzlemiyor değil. Onlar her şeyi duyuyorlar kaydediyorlar. Tvnin hiç açılmaması ve çocukla genç birinin güzelce günde 1-2 saat oynayıp daha sonra çocuğun parkta akranlarıyla büyümesi lazım.izlemediği için tv yi söylemedim ne bu tersleme ?