çocuğum herkese ve bize öğ pis git diyor

3 yaş inatçı herşeye öğ diyen bebeğiniz var mı ve sinirli ?

• evet , yaşıyoruz veya yaşadık.

OY: 0 0,0%
  • hayır, hiç böyle şeyler olmadı.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0

uzgunanneee

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2023
101
4
kızlar kızım 3 yaşına girecek 3 ay sonra zaten oldum olası çok sinirli vuran bir çocuğum var annem ben ve kızıım yaşıyoruz yani evde şiddet yok kavga gürültü yok kötü söz yok sadece nadir de olsan bazen telefon da videolar izliyor çizgi film vs son günler de yeme reddi yemeklere öğ insanlara ve anemle bana öğ git pis diyor herkese biz de dahil ve çok inatcı yapma etme dediğimiz herşeyin inadına yapıyor aranızda böyle sorun yaşayan var mı nasıl bir yol izlediniz üzülüyorum bi yandan insanlara öyle yapıyo bize öyle yapıyo utanıyorum ben kızımın bei öpüp sarılmasını istiyorum arada çıkar için yapıyor ben işten gelince poşetten bişey çıkarsa örneğin lütfen fikirrr pedogoga götürmek pek de istemiyorum geçer diyorlar ama bilmiyorum (

Benim çocuklarım yapmadı böyle bir şey. Önüne sınırsız ekranı takip etmeden koyuyorsanız ordan gördüğü şeyleri yapıyordur. Ekran vermeyin derim.

izlemediği için tv yi söylemedim ne bu tersleme ?
Öyle şey olur mu? İzlemiyor değil. Onlar her şeyi duyuyorlar kaydediyorlar. Tvnin hiç açılmaması ve çocukla genç birinin güzelce günde 1-2 saat oynayıp daha sonra çocuğun parkta akranlarıyla büyümesi lazım.

Televizyonu evden kaldırın lütfen sadece müzik açın arada…
Anneannesi de izlemesin bir zahmet çocuğun gelişimi mi yoksa dandik programlar diziler mi daha mühim.
Hele hele youtube’dan kids gibi kanalları falan hiç hiç açmayın. Çocukları zehirleyen nice mesajlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…