Cocugum gözlerinde şaşılık mı var acil bakar misiniz kizlar ?

ovulasyontakibi35

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2022
129
13
27
Ortadaki sarı kuşum için yazıyorum kızlar yardımcı olur musunuz ? Gözlerinde şaşılık mi var acaba devamlı değil arada bir kayıyor gibi oluyo yani 3 4 aydır babaannem öyle diyor ama gözleri iri dedim o yüzden öyle ama bu aralar sanki fazlalasti lütfen kırıcı yorum yapmayın çok hassasım zaten başına böyle bi durum gelen var mı 2 yaşına girecek 4 ay sonra

Eklentiler

• Screenshot_20230504_132012_Video Player.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 347
  • Screenshot_20230504_132009_Video Player.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 360
Tek gözü şaşı yada kayma var gibi duruyor gözlük takınca düzeliyor zamanla bu yaştaki çocukların benim yegeniminde böyle

Fotoğrafın solundaki gözü içe bakıyor. Yaşı çok küçük annesi çok şanslısınız, panik yapacak bir şey yok doktora götürün, mutlaka bir tedavisi vardır.
Evet sol gözü içeri doğru kayıyor ama arada yapiyor randevu aldım ama 15 mayısa kadar nasıl beklerim bilemiyorum aslında daha erken farkına vardı babaannem ama ben kabullenemedim dün bariz bi şekilde olunca maalesef ki kabullendim çok suçladım kendimi

Evet onu da araştırdım doktordan randevu alamıyorum en erken 15 mayısa buldum oda çok uzakta bi hastane de özele götürelim dedik sigortamiz yok 1000 lira dediler 15 mayısa kadar kafayı yerim herhalde
Sakin olun. Aciliyeti olan bir konu degil. 15 mayısa kadar bekleyebilirsiniz. Ne hastalıklar var düşünün. Adını anmama bile gerek yok.

sag gozu hafif ice bakiyor gibi ama fazla degil. gozlukle duzelebilir. benim yegenimin 2 gozunde de vardi hem de cok fazla. 1 bucuk yasinda gozluk takmaya basladi. suan 14 yasinda ve tamamen duzeldi.

Evet haklısınız ama işte insan evladına bisey olsun istemiyor bide çok ehvamliyim bu konularda
Bu ciddi bir şey degil ki. Gözlükle düzeltiliyor. Kaldi ki bana kalirsa şehlâ. Şaşı değil. Oyle bile olsa, tedavisi bile olmasa şükür etmeli insan. Çok güzel kızınız maşallah. Sma'lı bebeklerin annelerine bakın. Lösemili çocukların. 10 gün sonra muayene olavak çocuğunuz. Stres yapmanız hiçbir şeye yaramayacak. O da hissedecek huzursuz olacak belki de. Kalbinizi ferak tutun. Doktora gidene kadar bir şey yapamayacaksınız.

Benim oğlum doğdu doğalı gözünde kayma vardı ara ara yapardı ama kayıyordu. Rutin kontrolde devlette bişey demediler. Özele götürdüm 9 aylıkken hipermetrop olduğunu öğrendik. Meğer çocuğum şaşı değilmiş, yakını göremediği için gözünü kaydırıp görmeye çalışıyormuş. 11 aylık olduktan sonra gözlük kullanmaya başladık. Şu an 2.5 yaşında numarasıda biraz küçüldü, göz kayması tamamen kayboldu. İnsan çok üzülüyor ama çözümsüz değil kabullenmek zor geliyor ilk başta gözlük olayınıda ben öyle çok üzüldüm ki o dönem sütüm azalmıştı. Alıştık tabi artık hepimiz. Ama size tavsiyem imkan varsa özele gitmeniz yönünde olacak. Çünkü benim oğlum asla muayene olmuyor ölçüm yapılamıyor. Özel bi makine var bazı özellerde o makine uzaktan hemen ölçüyor. Yılda 2 kez muayene oluyor zaten artık o masrafı gözden çıkardık mecbur.

Tek gözünde kayma var gibi hiç korkma erken tedavi ile düzeliyor benim kardeşim 6 aylıkken gözlük kullanmaya başlamıştı şuan 13 yaşında 5.5 numaraydi ilk şuan 2.0 tembellik vardı düzeldi 7 yaşına kadar Ankara'da deniz Somer var sadece çocuk şaşılık ile ilgileniyor aşırı bilgili ilgili doktor ona göturduk o şekilde düzeldi ihmal etme bı doktora götür derim

Şaşılık değil ama sağ gözünde kas tembelliği var gibi. Geçmiş olsun.

Özel bi klinik buldum ucret konusunda bizi sarsıcak ama dayanamadım yarın goturucem inşallah güzel haber alırım yarında doğum günüm tekrardan doğmuş gibi hissedicem

Özele randevu aldım yarın için sigortamiz da yok bizi sarsacak ama sorun değil inşallah güzel haberler alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…