Cocugum gözlerinde şaşılık mı var acil bakar misiniz kizlar ?

Ortadaki sarı kuşum için yazıyorum kızlar yardımcı olur musunuz ? Gözlerinde şaşılık mi var acaba devamlı değil arada bir kayıyor gibi oluyo yani 3 4 aydır babaannem öyle diyor ama gözleri iri dedim o yüzden öyle ama bu aralar sanki fazlalasti lütfen kırıcı yorum yapmayın çok hassasım zaten başına böyle bi durum gelen var mı 2 yaşına girecek 4 ay sonra
Bir goz doktoruna görürseniz iyi olur. İkinci fotoğraf da yakınlarında, flashtan dolayı noktalar varya, onların gözbebeğinin tam ortasında olunca yalancı şaşılık diyor doktorlar. Mesela burun kökünden dolayı şaşı gibi görünebiliyor. Ama benim fotoğraf da gördüğüm ortasında değil. Ve ilk bakışta da kayma var gibi görünüyor. Aslında 6 aylikken bir göz muayenesi yaptırılıyor, sonradan mı çıktı bu durum yoksa muayene yaptirmadiniz

Evet sol gözü içeri doğru kayıyor ama arada yapiyor randevu aldım ama 15 mayısa kadar nasıl beklerim bilemiyorum aslında daha erken farkına vardı babaannem ama ben kabullenemedim dün bariz bi şekilde olunca maalesef ki kabullendim çok suçladım kendimi
Sakin olun tedavisi olan bişey şaşılık yada kayma her neyse, çok önemsencek bir konu değil boşuna panik yapıyorsun😊 15 Mayıs uzak bir tarih değil bizim ailedeki bi kaç çocukta var, hatta bi kuzenimin tek gözü kayar bâzen hiçte sorun edip doktora bile gitmedi şimdi evli çocuğu var, yani korkulacak bi durum değil maşallah çokta tatlı bu arada Allah bağışlasın..

Maşallah Allah bağışlasın, evlatlarınız çok tatlı. Bence foruma yazmaknyerşne doğrudan doktora gidin. Sonuçta herkes sadece varsayımda bulunacak.

X