• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocugum gece cok tikaniyor

Meleknisanur

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2023
7
1
1
Öncelikle herkese merhaba benim 2 buçuk yaşında bir oğlum var 1 haftadır gece uyurken boğazında bisey kalmış gibi horluyor tıkanıyor nefes almakta çok zorlanıyor ter içinde kalıyor daha önce uzun süre önce geniz etine baktırdım yok dendi ama çok kötü tıkanıyor sizce ne yapmalıyım şimdiden teşekkür ederim

Öncelikle herkese merhaba benim 2 buçuk yaşında bir oğlum var 1 haftadır gece uyurken boğazında bisey kalmış gibi horluyor tıkanıyor nefes almakta çok zorlanıyor ter içinde kalıyor daha önce uzun süre önce geniz etine baktırdım yok dendi ama çok kötü tıkanıyor sizce ne yapmalıyım şimdiden teşekkür ederim
Uyku apnesi olabilir yada sinüzit sıkıntısı da nefes alış verişini zorlar

Alerjik olabilir doktora bir sorun özellikle gece tıkanma durumunu

Back