Çocuğum beni tanımıyor mu?

Amaki hayal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2017
455
395
103
Merhabalar bu konuda tecrübeli anne varsa fikir rica ediyorum. Yakında 5. Ayına girecek kız bebek annesiyim. Normalde bebeğim bana çok düşkün evde benden başka kimseye gitmez başkasının kucağındayken bile sürekli bana bakar güler onu almamı bekler bendeyken de biri çağırsa asla gitmez kafasını çevirir iletişimimiz çok iyi bebeğimle. Ben kapalı bi anneyim evde böyle olan çocuk ben kapandığımda dışarı çıktığımızda çılgına dönüyor resmen tanımıyor sanki beni. Yine kucağımda vs duruyo ama ağladığında falan asla sakinleştiremiyorum. Evinide özlüyor yatağında olmak istiyor biliyorum ama annemlerde falan ben açıkken yerini yadırgasa bile benim kucağımda uyur sakinleşir ama saçımı açık görmediği zamanlarda sakinleşemiyor. Sesimden falan taniyor ama alisik olmadigi icinmi acik halimimi istiyor anlayamiyorum bu durumu yasayan varsa fikir rica ediyorum sizlerden.

Bilemedim, şaşkınım

Bebeğiniz sizi kokunuzdan bile tanır.
Sadece alışık olduğu , kendini güvende hissettiği ortamı istiyordur.
Tabiki taniyor ama ufak bi yadirgiyor sanki iki hafta once tatildeydik baska ev baska ortam ama gayet iyiydik disari ciktigimizda mizmizlaniyordu sadece babasinda sakinlesiyo bu arada bana da geliyo ama sakinlesemiyo bi turlu.

Merhabalar bu konuda tecrübeli anne varsa fikir rica ediyorum. Yakında 5. Ayına girecek kız bebek annesiyim. Normalde bebeğim bana çok düşkün evde benden başka kimseye gitmez başkasının kucağındayken bile sürekli bana bakar güler onu almamı bekler bendeyken de biri çağırsa asla gitmez kafasını çevirir iletişimimiz çok iyi bebeğimle. Ben kapalı bi anneyim evde böyle olan çocuk ben kapandığımda dışarı çıktığımızda çılgına dönüyor resmen tanımıyor sanki beni. Yine kucağımda vs duruyo ama ağladığında falan asla sakinleştiremiyorum. Evinide özlüyor yatağında olmak istiyor biliyorum ama annemlerde falan ben açıkken yerini yadırgasa bile benim kucağımda uyur sakinleşir ama saçımı açık görmediği zamanlarda sakinleşemiyor. Sesimden falan taniyor ama alisik olmadigi icinmi acik halimimi istiyor anlayamiyorum bu durumu yasayan varsa fikir rica ediyorum sizlerden.
Aklıma babam sakalını kesince, kız kardeşimin attığı çığlıklar geldi 😂😂😂
Bebeklerde oluyor böyle şeyler sanırım.

Son düzenleme:
Yadırgaması normal büyüdükçe algılayacak hatta başınızı kapattığınızda dışarı çıkacağınızı anlayıp heyecanlanacak. Benim bebeğim de şaşkın bakıyordu ilk başta ama şuan 8 aylık dışarı çıkacağımızı anlıyor hemen

Tabiki taniyor ama ufak bi yadirgiyor sanki iki hafta once tatildeydik baska ev baska ortam ama gayet iyiydik disari ciktigimizda mizmizlaniyordu sadece babasinda sakinlesiyo bu arada bana da geliyo ama sakinlesemiyo bi turlu.
E demek ki sorduğunuz sorunun cevabi , sizi tanıdığı . 🤷🏻‍♀️ Soruyu sormuşsunuz ,cevabı da kendiniz vermişsiniz .

Yadırgaması normal büyüdükçe algılayacak hatta başınızı kapattığınızda dışarı çıkacağınızı anlayıp heyecanlanacak. Benim bebeğim de şaşkın bakıyordu ilk başta ama şuan 8 aylık dışarı çıkacağımızı anlıyor hemen
Insallah bugun disardaydik cok zorladi bu durum eve geldik sacimi acar acmaz sarildi babasi almak istedi gitmedi uzuluyo insan

Kucukken yigenimde annem kapaninca aglardi bebekken yani ki annem bakiyordu ona da ama anneye de olmasin bu durum ya
Benim babam emekliydi. Annemden çok babam bakardı kardeşime. Normalde sakallıydı. Sakalını kesince kız kardeşim delirmiş gibi ağlamıştı. Bir türlü sakinleşmemişti. Bir kaç gün sonra alıştı. 6-7 aylıktı.

Küçücük bebek yadırgıyor alışkın olmadığı için bukadar dertlenecek bir durum yok
Bebekler annelerini görünüşlerine göre tanımaz
Evde alın karşınıza başörtünüzü onun önünde takın ce eee diye çıkarın oyun haline getirin
Gün içinde bir saat başörtülü görsün sizi evde alışır

Valla beni en tanınmayacak zamanlarda bile taniyo :D
Acik, kapalı, güneş gözlüklü, maskeli..

Koku yetiyor bildiğim kadarıyla..

Sadece banyodan çıktığımda bornozum kırmızı.
Dikkatimi çekti bir huysuz bakınıyor bana dikkatli dikkatli.. Sonra havlulardan kurtulunca düzeliyor.

Back