çocugum atesler icinde esim bana küfür etti :(

bu böyle kalmaz evladının bakmayıp sokağa bıraktığı emekli babalar kervanına katılır artık.zamanı gelince çünkü gördükçe aklınıza bu gelir.onun da pek baba düşkünü büyümeyeceğini söyleyebilirim.

şu pc yüzünden kavga eden eş sayısı ne kadaa-r çok.canım al pc yi camdan aşağı at bu ne küstahlık ya ne ayıp şey.geçmiş olsun bebeğinize

Ya küfür etmesini bi kenara at çocuğu o haldeyken umursuzca davranması çok kötü ben olsam tutamazdım kendimi ya ona saldırırdım yada çocuğumu alıp vurup kapıyı çıkardım.

Canından bir parça rahatsızlanıyor ve umursamaz bir şekilde hala nasıl oluyorda pc başında oyun oynamaya devam edebiliyor ki insan..

Kaç yaşına geldim , benim babam en ufağından bir grip olduğunda bile bana bulaştırmamak için anneme evi sık sık havalandırmasını söyler, aynı ortamda bulunmamak için elinden geleni yapar eder..

Küçücük çocuk ya , nasıl umursamaz olabilir bu kadar ! Pes doğrusu..

Küfüre değinmek istemiyorum bile !

O küfürü ona geri ceviresim vardida dayak yiyecegimi bile bile.cocugum hasta oldugundan ugrasmak istemedim.ben aglayimca yavrum dahada cok aglamaya basladi cunku

İlk defa kufur etti bana.daha oncede karsilik versem eminim ederdi cok.ama ben hep sustum alttan aldim.ama suan bunu hakedecek hic bsy yapmadim kotu bsyde soylemedim.ustelik ben cocugum icin aglarken bana o kufuru etti

okudukça nefret ettim eşinizden alsın bilgisayarını anasına taşınsın onla oynasınlar sizinde gözünüz görmez siniriniz daha çok artmaz.bari destek olmuyor. meşgul etmesin yer işgal etmesin orda.

Suan hem oyun oynuyo bide telde arkadaslariyla konusup kahkalar atiyo :KK43: Allahim cocugumu iyi etsin bian once umrumda bile degil nefret ediyorum suan ondan

Zaten karnimizi doyurmaktan baska bi ise yaramaiyo.ilgi alaka yok.cocugunu 5dk sever baska yok.banyo yapacagim zaman bile cocuga 10dk zor bakar.ailemi uzmemek icin katlaniyorum iste.en son nezaman bizi gezmeye goturdu hatirlamam bile.her izinde soylerim disari cikalim diye.ogun kavgayla biter

geçmis olsun çocugunuza, her çocuk hastalanarak ateslenerek buyyor uzulmeyin, dr ada goturmusunuz sabirla geçmesini bekleyin

kocanizida ALLAHA havale edin diyeeck bi soz bulamadim ...

Hepinize tesekkur ederim arkadaslar ilginiz icin.ben cocuguma 5 yildan sonra kavustum.tedavde gormustum.canim o benim.lutfen yavruma dua edin

Allah boyle sorumsuz adamlari nasil biliyorsa oyle yapsin.
Bencil insan.
Konu sahibi sen uyma ona, su an onemli olan cocugunuz, insallah duzelir yavrucak.

X