Çocuğum 20 aylık 2.ye hamileyim

meyhos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2024
5
0
1
25
Merhaba kızlar çok kötü durumdayım.Çocuğum 20 aylık ve ben yeni hamile olduğumu öğrendim ve öğrendiğimden bu yana mutlu olamıyorum iyi hissedemiyorum nasıl yapacağım ne yapacağım bilmiyorum benim gibi bu durumu yaşayan anneler oldu mu çok zor bir süreç mi ya da ne yapmalıyım inanın hiçbir şey düşünemiyorum

Olana çare yok tadını çıkarmaya bakın. Şimdiden büyük olana özerklik kazandirmaya çalışın bir çok konuda.malum artık bebek abla/abi yapacksnz onu.
Bu kadar kotu hissdyrsnz keşke korunsaydnz. Allah yardım etsin ama destek biri mutlaka olmalı yoksa psikolojik yönden yıpranan siz olursunuz.

Sizi anliyorum biri daha bebekken ikinci geliyor ama cocugunuzun bezden, emiyorsa memeden ayrilma zamanina az kalmis. Kendi kendine yemek yeme yasi geliyor. İlerde ikinci cocuk dusunuyorduysaniz isabetli bir zaman olmus aslinda. Bliorm iki kucuk cocuk cok zor. Anliyorum ne hissettiginizi ama inanin ilki buyuyup rahatlayinca daha da zor oluyor hadi bi tane daha yapiyim demek. Oglum 5 yasinda coktan vazgectim o dusunceden o kadar rahatimki al bastan gozum kesmiyor. İkisinin de sikintili donemini bir anda atlatip biraz insanliktan cikip sonra eski rahat gunlerinize geri donersiniz

Zaten planlı bir gebelik olsa dahi ilk trimester böylr duygular, hisler olabiliyor. Kolay değil tabi ki..Ama altında kalkarsınız, siz iyi olun, çocuklarınız da iyi olur.

Yani yazdgnz size mantikli geliyor mu? 2 korunmaya muhtaç zamanda bebek iki sıkıntılı dönem bir anda atlatlp biraz insanlıktan çıkmak kulağa hoş mu geliyor size
5 buçuk yaş oğlum var benim de

Yani yazdgnz size mantikli geliyor mu? 2 korunmaya muhtaç zamanda bebek iki sıkıntılı dönem bir anda atlatlp biraz insanlıktan çıkmak kulağa hoş mu geliyor size
5 buçuk yaş oğlum var benim de
Yaptiginiz size mantikli geldi de benim yazdigim mi mantiksiz geldi olicak olan bu.. aldirma gb bir dusunceniz yoksa.. Valla benim aklim olsaydi oglum 2 yasina girmeden yapardim bi tane. Bence rahata alistiktan sonra daha zor. Arkadasimin kizlari arasinda tam iki yas var. Suan biri 3 biri 5 yasinda. Gayet toparladi kendi hayatina dondu. İki yili zor gecti ama kucuk ayaklaninca rahatladi. Ya onleminizi alicaksiniz benim gb, yillardir korunuyorum spiral taktrdim ve kritik gunlere dikkat ediyorum bunun yaninda, yada basa gelen cekilicek. Allah kolaylik versin

Şikayet etmenize gerek yok bunu bilmeniz lazım başa gelene razı olacaksın hepsi bu.

Ben de biri 1 yaşındayken digerine 3 aylik hamileydim gayet guzel buyuduler gittiler, pokun icindeyken cok da fark etmiyor, pozitif düşünün bence cok guzel olacak, tebrik ederim

Kızım 20 aylık iken oğluma hamile kaldım şimdi halının üzerinde birlikte kagıt kesiyolar ne güzel arkadaşlar☺

Benim annem abimin 40ı çıkmadan Bana hamile kalmış aramızda 11 ay var 10 gün falan aynı yaşta oluyoruz. Zor ama artık yapacak bir şey yok. Büyüğünü kreşe verirsin yaşı gelmiş.

Koni sahibi değilim ben tek çocuklu anayım ben

Sanırım sizin çocuklar çok uslu ki 2 yaş olmadan 2. Yapma düşüncesi geçmiş ben anaokuluna başlayana kadar adımı soyadmi unutur gibi peşindeydim. Ama ben de şimdi bakiyrm biraz daha serbest olabilirmsm.

Sanırım sizin çocuklar çok uslu ki 2 yaş olmadan 2. Yapma düşüncesi geçmiş ben anaokuluna başlayana kadar adımı soyadmi unutur gibi peşindeydim. Ama ben de şimdi bakiyrm biraz daha serbest olabilirmsm.
Ay k.bakmayin ya konu sahibi sandim ben. Oglum uslu bi cocuk evet. Benim de ozaman yediginden degil de yapsaymisim olurmus demek istedim. Sonra iyice uzaklastim cunku o fikirden. O donem cesaret edememin tek sebebi tekrar uykusuzlukla bas edemicegim dusuncesiydi. Beni yoran tek sey o oldu. Oyuzden tum onlemlerimi almis bulunmaktayim. 34 yasima geldim zaten daha da gerek yok. Bkdr onleme ragmen olursa da basim ustune napalim

Bence gayet ideal zamanlama olmuş hiç canınızı sıkmayın. Sağlıkla gelsin minnoş

Ben de planlı olarak oğlum 26 aylıkken hamile kaldım. Bebeğimin doğumda 3 yaşında bir abisi olacak. Bence güzel bir yaş farkı. İllaki zorlukları vardır ama ben ilk çocuğumu büyütüp yıllar sonra tekrar baştan başlayamazdım. Bir arada büyütmenin meyvesini ileride yerim diye düşünüyorum. Ha ama planlı olmasına rağmen büyük olanı ihmal edersem ya diye korktuğum ya da büyüğü kıskanmasın diye küçük olanı ihmal edersem diye korktuğum oluyor.

Bence çok erken değil. Teyzemin 4 oğlu var 3ü arasında 2 şer yaş var sonuncu 7 sene sonra hep der fazla arası olmasın çocukların diye. Bebiş doğduğunda 2.5 yaşında falan oluyor diğeri biraz zorlanırsın ama çok iyi büyürler diye düşünüyorum üzülmee.

Bende çocuğum 17 aylıkken hamile kaldım o iki yaşına girdiği ay kardeşi olucak. Şimdiden kardeşini benitsetmeye başladı babası. Kardeş gelicek beraber oynucaksınız falan. Bazen gelip karnımı öpüp kardeşi çıkart hadi diyor . Bence de iki yaş gayet ideal beraber büyücekler. Ki siz doğuruna kadar çocuğunuz iki yaşı çoktan geçmiş olucak. Bu kadar dert edicek birşey yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…