Sizi anliyorum biri daha bebekken ikinci geliyor ama cocugunuzun bezden, emiyorsa memeden ayrilma zamanina az kalmis. Kendi kendine yemek yeme yasi geliyor. İlerde ikinci cocuk dusunuyorduysaniz isabetli bir zaman olmus aslinda. Bliorm iki kucuk cocuk cok zor. Anliyorum ne hissettiginizi ama inanin ilki buyuyup rahatlayinca daha da zor oluyor hadi bi tane daha yapiyim demek. Oglum 5 yasinda coktan vazgectim o dusunceden o kadar rahatimki al bastan gozum kesmiyor. İkisinin de sikintili donemini bir anda atlatip biraz insanliktan cikip sonra eski rahat gunlerinize geri donersinizMerhaba kızlar çok kötü durumdayım.Çocuğum 20 aylık ve ben yeni hamile olduğumu öğrendim ve öğrendiğimden bu yana mutlu olamıyorum iyi hissedemiyorum nasıl yapacağım ne yapacağım bilmiyorum benim gibi bu durumu yaşayan anneler oldu mu çok zor bir süreç mi ya da ne yapmalıyım inanın hiçbir şey düşünemiyorum
Yani yazdgnz size mantikli geliyor mu?Sizi anliyorum biri daha bebekken ikinci geliyor ama cocugunuzun bezden, emiyorsa memeden ayrilma zamanina az kalmis. Kendi kendine yemek yeme yasi geliyor. İlerde ikinci cocuk dusunuyorduysaniz isabetli bir zaman olmus aslinda. Bliorm iki kucuk cocuk cok zor. Anliyorum ne hissettiginizi ama inanin ilki buyuyup rahatlayinca daha da zor oluyor hadi bi tane daha yapiyim demek. Oglum 5 yasinda coktan vazgectim o dusunceden o kadar rahatimki al bastan gozum kesmiyor. İkisinin de sikintili donemini bir anda atlatip biraz insanliktan cikip sonra eski rahat gunlerinize geri donersiniz
Yaptiginiz size mantikli geldi de benim yazdigim mi mantiksiz geldiYani yazdgnz size mantikli geliyor mu?2 korunmaya muhtaç zamanda bebek iki sıkıntılı dönem bir anda atlatlp biraz insanlıktan çıkmak kulağa hoş mu geliyor size
5 buçuk yaş oğlum var benim de
Kızım 20 aylık iken oğluma hamile kaldım şimdi halının üzerinde birlikte kagıt kesiyolar ne güzel arkadaşlar☺Merhaba kızlar çok kötü durumdayım.Çocuğum 20 aylık ve ben yeni hamile olduğumu öğrendim ve öğrendiğimden bu yana mutlu olamıyorum iyi hissedemiyorum nasıl yapacağım ne yapacağım bilmiyorum benim gibi bu durumu yaşayan anneler oldu mu çok zor bir süreç mi ya da ne yapmalıyım inanın hiçbir şey düşünemiyorum
Koni sahibi değilim benYaptiginiz size mantikli geldi de benim yazdigim mi mantiksiz geldiolicak olan bu.. aldirma gb bir dusunceniz yoksa.. Valla benim aklim olsaydi oglum 2 yasina girmeden yapardim bi tane. Bence rahata alistiktan sonra daha zor. Arkadasimin kizlari arasinda tam iki yas var. Suan biri 3 biri 5 yasinda. Gayet toparladi kendi hayatina dondu. İki yili zor gecti ama kucuk ayaklaninca rahatladi. Ya onleminizi alicaksiniz benim gb, yillardir korunuyorum spiral taktrdim ve kritik gunlere dikkat ediyorum bunun yaninda, yada basa gelen cekilicek. Allah kolaylik versin
Sanırım sizin çocuklar çok uslu ki 2 yaş olmadan 2. Yapma düşüncesi geçmişYaptiginiz size mantikli geldi de benim yazdigim mi mantiksiz geldiolicak olan bu.. aldirma gb bir dusunceniz yoksa.. Valla benim aklim olsaydi oglum 2 yasina girmeden yapardim bi tane. Bence rahata alistiktan sonra daha zor. Arkadasimin kizlari arasinda tam iki yas var. Suan biri 3 biri 5 yasinda. Gayet toparladi kendi hayatina dondu. İki yili zor gecti ama kucuk ayaklaninca rahatladi. Ya onleminizi alicaksiniz benim gb, yillardir korunuyorum spiral taktrdim ve kritik gunlere dikkat ediyorum bunun yaninda, yada basa gelen cekilicek. Allah kolaylik versin
Ay k.bakmayin ya konu sahibi sandim ben.Sanırım sizin çocuklar çok uslu ki 2 yaş olmadan 2. Yapma düşüncesi geçmişben anaokuluna başlayana kadar adımı soyadmi unutur gibi peşindeydim. Ama ben de şimdi bakiyrm biraz daha serbest olabilirmsm.
Bence çok erken değil. Teyzemin 4 oğlu var 3ü arasında 2 şer yaş var sonuncu 7 sene sonra hep der fazla arası olmasın çocukların diye. Bebiş doğduğunda 2.5 yaşında falan oluyor diğeri biraz zorlanırsın ama çok iyi büyürler diye düşünüyorum üzülmee.Merhaba kızlar çok kötü durumdayım.Çocuğum 20 aylık ve ben yeni hamile olduğumu öğrendim ve öğrendiğimden bu yana mutlu olamıyorum iyi hissedemiyorum nasıl yapacağım ne yapacağım bilmiyorum benim gibi bu durumu yaşayan anneler oldu mu çok zor bir süreç mi ya da ne yapmalıyım inanın hiçbir şey düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?