• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuğu siklus kusma sendromu olanlar

sare1988

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2017
6
1
1
36
3 yaşında başlayan rahatsızlığı şuan 8 yaşında ve geçmedi 2 ayda bir baş dönmesi ve kusma ile 2 yada 3 gün yatıyor ilk gün acilde zofranli serum alıyor İzmir'in en iyi çocuk nöroloji doktoruna götürdük bütün tahlilleri yapıldı bişey çıkmadı doktor yaş ilerledikçe geçer yada devam eder diyor benim merak ettiğim bizim gibi olan varmı hastaligi gectimi yada nasıl bir tedavi sağlandı.

Allah şifalar versin. Çocuk doktoru Kadir Tuğcu ya bir danışın derim. Birşey kaybetmezsiniz belki faydası bile olur. Nette bir sitede hergun soru cevap olarak yazıyor.

Danisiriz faydası olur belki.ama bizim doktorumuzda çok iyiydi kanındaki akla gelmeyecek bütün degerlerine baktirdi dokuz eylül De.bizim bir yaşında epilepsi oldu kızım o iyileşti derken ilaçları biraktirdi buseferde sık Luk kusmalar basladi

Danisiriz faydası olur belki.ama bizim doktorumuzda çok iyiydi kanındaki akla gelmeyecek bütün degerlerine baktirdi dokuz eylül De.bizim bir yaşında epilepsi oldu kızım o iyileşti derken ilaçları biraktirdi buseferde sık Luk kusmalar basladi
Tabi ki sizin doktorunuz da iyidir elbet. Ancak Kadir hocanın tecrübesine çok güveniyorum ben. Kendisi yıllarca Hacettepe de klinik vakalarda çalışmış birisi.

Back