Bebek Beslenmesi çocuğu sebze yemeyen varmı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

342013

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
402
2
0
İstanbul
20 aylık bir oğlum var sebze yemeği yemek istemiyor anca köfte, balık, yumurta, tavuk, pilav ve abur cuburu çok seviyor nasıl yediricem yada nasıl sevdiricem sebzeyi aynı durumda olanlar yada bu konuda bilgi sahibi olanlar bana yardım edin lütfen:44::97::126: cevaplarınızı bekliyorum

cocuklarima patlican , kabak, patates ve havucu ayni anda yediriyorum ve inan bunlari yediklerini bilseler asla agizlarina koymazlar.madem köfte seviyor köftenin icine ekle sebzeleri.ben bu saydigim sebzeleri vejeteryan köfte haline getirip yediriyorum.ne yediklerini sorduklarindada en sevdikleri cizgi film kahramanlarinin isimlerini veriyorum örn: bob köftesi gibi :34: sebzeleri corbalarin icinde püre haline getirerekte yedirebilirsin.kizim pismis sogan agzina koymaz diye biliyor ama ben sogani robotta görülmüycek hale getirip yemeklerimi göremedigi soganlarla pisiriyorum ve bayila bayila yiyor sonrada anne cok güzel olmus diyor :9: oglum asla brokoli yemedigini saniyor brokoliyi püre haline getirip köftenin icine koyuyorum ve aynen oda anne cok güzel olmus diyip 5-6 köfteyi mideye indiriyor :9: ne yediklerini bilmelerine gerek yok.sevecegi seylerle karistirip yedir.ne yedigini sorarsada atiyorum pepe yemegi yedin pepe bu yemege bayiliyormus de :34:

cocuklarima patlican , kabak, patates ve havucu ayni anda yediriyorum ve inan bunlari yediklerini bilseler asla agizlarina koymazlar.madem köfte seviyor köftenin icine ekle sebzeleri.ben bu saydigim sebzeleri vejeteryan köfte haline getirip yediriyorum.ne yediklerini sorduklarindada en sevdikleri cizgi film kahramanlarinin isimlerini veriyorum örn: bob köftesi gibi :34: sebzeleri corbalarin icinde püre haline getirerekte yedirebilirsin.kizim pismis sogan agzina koymaz diye biliyor ama ben sogani robotta görülmüycek hale getirip yemeklerimi göremedigi soganlarla pisiriyorum ve bayila bayila yiyor sonrada anne cok güzel olmus diyor :9: oglum asla brokoli yemedigini saniyor brokoliyi püre haline getirip köftenin icine koyuyorum ve aynen oda anne cok güzel olmus diyip 5-6 köfteyi mideye indiriyor :9: ne yediklerini bilmelerine gerek yok.sevecegi seylerle karistirip yedir.ne yedigini sorarsada atiyorum pepe yemegi yedin pepe bu yemege bayiliyormus de :34:

doğru söylüyosun biraz üç kağıt yapmak lazım bunlara yoksa sinirden başıma ağrı giriyor

:50: Benim de 3,5 yaşımda kızım var ve aynı sorun bende de var.Ek gıdaya geçtiğimizden beri yemek sorunu yaşıyoruz.Yayla çorbası,makarna,pilav,köfte hariç hiç bişeyi beğenmiyor.
Tek tesellim kahvaltıda verdiğim bir çok şeyi yiyiyor, buna şükrediyorum.

Benim kızımında büyük bir yemek seçme hatta yemek yememe problemi var sebzeleri haşlayıp rendeden geçiriyorum veya sebze çorbası yapıp rondoda çekiyorum
öldürsen direk yemez ödül koymak istemiyorum onu denemedim ama ondan ayrı ne şebeklikler yaptım parka yemek taşıdım çocuklara sofrakurdum yemedi misafir geldi safi sebze yapıyorum göre göre alışır inşallah

Back