geçmiş olsun rabbim kimseye yaşatmasın çok zor sizin kaybinizin nedeni bellimi benim de iki kaybım var 10 ve 13 haftalık bende tüp bebek tedavisine baslicam rabbim isteyen dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahDünyam başıma yıkıldı artk tüp bebeğe karar verdim
Evet eşim 45 kromomlu 13 ve 14 uncu geninde sknti var bu yüzden bebekler ölüyi bende tuo bebeğe karar verdim ama nasıl bi yol izlemem gerek bilmiyormgeçmiş olsun rabbim kimseye yaşatmasın çok zor sizin kaybinizin nedeni bellimi benim de iki kaybım var 10 ve 13 haftalık bende tüp bebek tedavisine baslicam rabbim isteyen dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
benim ikinci kayıttan sonra tüp bebek merkezine yönlendirdi doktor genetik istedi bizden onu beklıyoruz sonuçlar çıkar çıkmaz gidip giruscez tekrar ona göre tedaviye başlicazEvet eşim 45 kromomlu 13 ve 14 uncu geninde sknti var bu yüzden bebekler ölüyi bende tuo bebeğe karar verdim ama nasıl bi yol izlemem gerek bilmiyorm
Evet biraz geç çıkıyor test sonucları benm ki 3 ay sonra çıkmıştıbenim ikinci kayıttan sonra tüp bebek merkezine yönlendirdi doktor genetik istedi bizden onu beklıyoruz sonuçlar çıkar çıkmaz gidip giruscez tekrar ona göre tedaviye başlicaz
yaa bende vereli 2 aya yaklaştı hâlâ çıkmadı ama iyi bir tüp bebek merkezi ile görüşün gerçekten bir çoğu yalnızca maddiyata bakıyor rabbim yardımcımız olsun inşallahEvet
Evet biraz geç çıkıyor test sonucları benm ki 3 ay sonra çıkmıştı
Ahh nasıl üzüldüm... Allah evladına sağlıklı uzun ömürler versin Allaha şükür tıp var tüp bebek ile anne olursun insallah tekrarDünyam başıma yıkıldı artk tüp bebeğe karar verdim
Daha yeni yazışmıştık ..Doktorun iyi demişti ... Cidden üzüldüm ya , Bu öyle bir durum ki ; ilk evladının oluşmasında mucize olup sağlıklı oluşumunu sağlamış ..Kızlar iyi akşamlar
Pazar günü bebegimin olduğunu öğrendim
Aminn ins allahim kimseye taşıyamayacağı yükü vermesinAhh nasıl üzüldüm... Allah evladına sağlıklı uzun ömürler versin Allaha şükür tıp var tüp bebek ile anne olursun insallah tekrar
Aynen çok sürmedi mutluluk malesef duyduktan 8 gün sonra melek olmuş yavrum ağrıyla gittm olduğunu öğrendim dünyam yıkıldı o kadar insan var ki istemeyip olan ve aldıran yurda bırakan biz istiyorz yalvariyorz ama bizim yine olmuyor bizim sınavımız da bu galibaDaha yeni yazışmıştık ..Doktorun iyi demişti ... Cidden üzüldüm ya , Bu öyle bir durum ki ; ilk evladının oluşmasında mucize olup sağlıklı oluşumunu sağlamış ..
Allahım ona sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürler versin , sana da Rabbim sabırlar versin .Yorgun düştün , biraz gönlünü dinle ,şükrü sena eyle arkadaşım ...
Tüp Bebek için de iyi bir yer araştır, ben birkaç aydır araştırıyorum .
Karar verdim çok şükür , şimdi de işin plan programı kaldı ..
Rabbim yolumuzu açık eylesin
Meral01 nereyle görüşeceksiniz ?
Her hüznün sebebi vardır ..Aynen çok sürmedi mutluluk malesef duyduktan 8 gün sonra melek olmuş yavrum ağrıyla gittm olduğunu öğrendim dünyam yıkıldı o kadar insan var ki istemeyip olan ve aldıran yurda bırakan biz istiyorz yalvariyorz ama bizim yine olmuyor bizim sınavımız da bu galiba
adanada Bülent haydardedeoğlu ilk görüşmemizi yaptık testlerin çıkmasını bekliyoruz tedavi içinDaha yeni yazışmıştık ..Doktorun iyi demişti ... Cidden üzüldüm ya , Bu öyle bir durum ki ; ilk evladının oluşmasında mucize olup sağlıklı oluşumunu sağlamış ..
Allahım ona sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürler versin , sana da Rabbim sabırlar versin .Yorgun düştün , biraz gönlünü dinle ,şükrü sena eyle arkadaşım ...
Tüp Bebek için de iyi bir yer araştır, ben birkaç aydır araştırıyorum .
Karar verdim çok şükür , şimdi de işin plan programı kaldı ..
Rabbim yolumuzu açık eylesin
Meral01 nereyle görüşeceksiniz ?
İnş hayırlı sonuçlar alırsınız ...adanada Bülent haydardedeoğlu ilk görüşmemizi yaptık testlerin çıkmasını bekliyoruz tedavi için
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm kaç haftalıktı öğrendiğindeDurmuş kalbi
aminnn cnm hepimiz inşallahİnş hayırlı sonuçlar alırsınız ...
Allah yardımcınız olsun
bir de ben varımm..3 kalp gelişim durması kürtaj bir kimyasal..sebebi belli değilMerhaba hanımlar benim bi çocuğum var sağlıklı .kardeş istedik üç düşük yaşadım bebeklerin kalbi durdu son gebeliğim 14.haftada sonlandırıldı.pıhtılaşma testleri rahim filmi hormon testleri yapıldı bi problem yok.genetik test sonucunu bekliyorum eşimden de alındı test.yani genetik bi problem olsa ilk çocukta niye problem yaşamadım gibi sorular var aklımdaböyle bi durum yaşayan varmı acaba
Kızlar iyi akşamlar
Pazar günü bebegimin olduğunu öğrendim
çok üzüldüm sizin adınıza ya..Durmuş kalbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?