• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocugu olmayanlar lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi mmfn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mmfn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba... Burası çok ıyı bır sıte insan dısarıya cıkıp anlatamıyor ama burda yazabılıyorsun
Lütfen bana yardımcı olun.. Ben 9 senedir çocuğum yok düşükler oldu
Ama şimdi eltıler doğurdu ben de küçükler onları görunce morelım bozuluyor bu duygular içinde çıkamıyorum... Benım gıbı aramızda olan yardımcı olursanız sevinirim

Canım merhaba tedavi oldunuz mu peki ?
bende 2.5 yıllık evliyim 3 ay önce evlenen biri şimdi 1.5 aylık hamile yapacak bişey yok herkesin hayat akışı farklı ilerliyor malesef üzülme desemde üzülürsün illa ki ama geçecek inşallah bi gün o gün geldiğinde hepsi kaybolacak.
Ayrıca elalem isterse 1 değil 10 tane doğursun sana ne sen kendinin olanı düşün.
Düşükler oluyosa hamile kalabiliyosun demek ki pıhtılaşma vs oluyordur belki çok iyi bi doktor bul kendine

kardeşim sebebi nedir, neden düşük, önemli olan bu, benimde çevremde çok çocuğu olmayan var, benimde yok. Tüp mide ameliyatım araya girdi, biraz daha ileri tarihe attık, bizde sorunluyuz o konuda ama kafamıza takmıyoruz. Eninde sonunda çaresini bulacağız...

Canım merhaba tedavi oldunuz mu peki ?
bende 2.5 yıllık evliyim 3 ay önce evlenen biri şimdi 1.5 aylık hamile yapacak bişey yok herkesin hayat akışı farklı ilerliyor malesef üzülme desemde üzülürsün illa ki ama geçecek inşallah bi gün o gün geldiğinde hepsi kaybolacak.
Ayrıca elalem isterse 1 değil 10 tane doğursun sana ne sen kendinin olanı düşün.
Düşükler oluyosa hamile kalabiliyosun demek ki pıhtılaşma vs oluyordur belki çok iyi bi doktor bul kendine
Evet oluyor 4 kez kayıp oldu gebelik zehırlemesı (Preeklempsi) deniliyor bu yüzde kaybediyorum

kardeşim sebebi nedir, neden düşük, önemli olan bu, benimde çevremde çok çocuğu olmayan var, benimde yok. Tüp mide ameliyatım araya girdi, biraz daha ileri tarihe attık, bizde sorunluyuz o konuda ama kafamıza takmıyoruz. Eninde sonunda çaresini bulacağız...
İnsan yoruluyor kendını eksık hissediyor

İnsan yoruluyor kendını eksık hissediyor
Çok iyi anlıyorum, ama sebebini bulup peşine düşmeniz lazım...
Benim Antalyadan tanıdığım bir aile (tabiki imkanları dahilinde herkesin) isveçte denediler olmadı, kıbrısta denediler olmadı, azerbaycanda denediler olmadı, antalyada denediler oldu. erkek yaş:68 kadın yaş 41

Çok iyi anlıyorum, ama sebebini bulup peşine düşmeniz lazım...
Benim Antalyadan tanıdığım bir aile (tabiki imkanları dahilinde herkesin) isveçte denediler olmadı, kıbrısta denediler olmadı, azerbaycanda denediler olmadı, antalyada denediler oldu. erkek yaş:68 kadın yaş 41
☺rabbım vakıt saatı var işte

Kendine iyi bir doktor bulup gebelik zehirlenmesi etkilerini en aza indirecek şekilde hayatını düzenle. Kilo fazlaysa kilo ver. Akdeniz diyeti ile beslen. En azından sebebini biliyorsun, doğru araştırma yap. Ben olsam senin yerine yerli yabancı bu konuyla ilgili yazılmış makaleleri okurdum. Yerli yabancı forumlarda bu durumu yaşayan var mı diye araştırırdım.

Eltiler ne alaka ??
Neden eltileri görünce moralinizi bozuyorsunuz Allah ın gücüne gider . Sizin sınavınız bu belkide Kalbinizi bozmayın ne güzel bebekleri olmuş benım gibi olmadılar die mutlu olmanız lazım sizin yaşadığınız da kolay değil sonuç olarak . Kendınıze dua edin . İnsallah en yakın zamanda anne olmanız dileğiyle şifa diliyorum size .

Seni cok iyi anlıyorum evet uzuluyorsun ve üzüleceksinde üzeceklerde bu duygular kaçınılmaz ama sana tavsiyem tevekkül et allaha sabır ve imtihamde hareket senden bereket allahtan tıpta ölümden başka herseye care aranıyor arın herseyinden onlarada allah verdi sipariş ile gelmedi onlar alabilsinde sen alamayasın kimin kaderinde kac ruh yazıldıysa okadarını dunyaya getirir senin kaderinde var mı yok mu Allah bilir ama sen umudunu kaybetme dua et tedavi yollarından vaz gecme senin dusukler olmus oda bir umut ben 7 sene hamile bile kalamadım ama suan 2 çocuk annesiyim tıp bebek ile sende tüp bebek tedavisine başla zaten dusuklerinden dolayı gereken tadaviyi uygularlar rabbim isteyen hak eden herkeze nasip etsin sanada insallah 🤲

Seni cok iyi anlıyorum evet uzuluyorsun ve üzüleceksinde üzeceklerde bu duygular kaçınılmaz ama sana tavsiyem tevekkül et allaha sabır ve imtihamde hareket senden bereket allahtan tıpta ölümden başka herseye care aranıyor arın herseyinden onlarada allah verdi sipariş ile gelmedi onlar alabilsinde sen alamayasın kimin kaderinde kac ruh yazıldıysa okadarını dunyaya getirir senin kaderinde var mı yok mu Allah bilir ama sen umudunu kaybetme dua et tedavi yollarından vaz gecme senin dusukler olmus oda bir umut ben 7 sene hamile bile kalamadım ama suan 2 çocuk annesiyim tıp bebek ile sende tüp bebek tedavisine başla zaten dusuklerinden dolayı gereken tadaviyi uygularlar rabbim isteyen hak eden herkeze nasip etsin sanada insallah 🤲
Rabbim kımseyı bu şekilde imtihan etmesın çok zor

Rabbim uzun ömür versin

Back
X