• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocugu olmayanlar lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi mmfn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mmfn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba... Burası çok ıyı bır sıte insan dısarıya cıkıp anlatamıyor ama burda yazabılıyorsun
Lütfen bana yardımcı olun.. Ben 9 senedir çocuğum yok düşükler oldu
Ama şimdi eltıler doğurdu ben de küçükler onları görunce morelım bozuluyor bu duygular içinde çıkamıyorum... Benım gıbı aramızda olan yardımcı olursanız sevinirim

Bazen Allah seni sınar. Çocuğun yok fakat verdiğin tepkiler, davranışların nasıl izler görür. Ve bi bakarsın ummadığın anda hamile kalmışsın. Eğer bir sağlık sorunun yoksa çok kafana takma . 10-15 Yıl sonra çocuğu olan nice insanlar var. Evet biliyorum zor bu durumu kabullenip devam etmek fakat yapacak da bisi yok. Beslenmene dikkat et, spor yap ve denemeye devam et.

Bazen Allah seni sınar. Çocuğun yok fakat verdiğin tepkiler, davranışların nasıl izler görür. Ve bi bakarsın ummadığın anda hamile kalmışsın. Eğer bir sağlık sorunun yoksa çok kafana takma . 10-15 Yıl sonra çocuğu olan nice insanlar var. Evet biliyorum zor bu durumu kabullenip devam etmek fakat yapacak da bisi yok. Beslenmene dikkat et, spor yap ve denemeye devam et.
Teşekkür ederim güzel düsuncelerınız için

Back
X