• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocugu olmayanlar burda aglıyalım en azından

Herşey nasip kısmet ya ağrı kesici filan bahane. Hep derler adacayi zencefil icmeyin, parasetamollüler dışında ağrı kesici ağzınıza koymayın filan. Halbuki neler var, madde bağımlısı, alkolik ne kadınlar saglikli doğum yapiyor. Bulumia hastası olup doğuranlar var. Öte yandan hamilelik boyunca yataktan cikmadığı halde düşürenler. Üreme çok karmaşık birşey. Çözmek zor
Evet öyle tabi de benim ilaç aldıktan sonra başlayınca öyle düşündük. Sağlıklı ve hayırlı ise olsun zaten.

Esinizin rahatsizligi ameliyatlik birsey sanirim oldumu peki...sperm sayisi düsuklugu oluyor bu dimi...

Benm 3 . yılım cocugumuz yok eşim azospermi bndede pko var olmuyor bebegimiz cok üzülüyorum eşimle bir süre dr. Gitmeme kararı aldk cok yıprandıgımı sölüyor eşim aglamayı bırakana kadar gitmiyelim toparlan iyleş öyle devam edelim diyor bnde onu üzmemek için tamam dedim aglamamaya calısıyorum yanında ama cok agır ya kaldıramıyorum bende anne olmak gece eşim işe gidince tek yaptmamak onu diger kadınlar gibi yavrum diyip bagrıma basmak istiyorum agladı mı diye endişelenmek canımdan cok sevmek içime katmak istiyorum benden bişeyler istesin küçük adımlarıyla kossun arkamdan anne desin bana kocam görümcelerimin çocuklarına imrenerk bakıp iç çekmesin istiyorum
canim benim niye ağlayalım. şükredip, hayatimiza devam etmemimiz için o kadar cok neden varki... onlara tutunup devam edicez hayatimiza. Eşinle, ailenle mutlu musun; sağlığınız yerinde mi vs gibi... Ya çocuk olsa ama Allah korusun eşin kanser olsa. Sahip olamadığımız çocuk için üzülmek yerine sahip olduklarimiz için sevinelim bence. Ama mücadeleyi de birakmayalim elbet cocuk sahibi olabilmek için elimizden geleni yapalim, daha olmadı disarda bi sürü ana baba hasretiyle yanan çocuk var birinin derdine derman oluruz (tabi o da bizimkine)...

Not: 4 senedir uğraşan, 2 aşılama 3 tüp bebek sayisiz tedavi denemiş biri olarak hem sana hem kendime teselli olarak yazdim ;)

• Beğen
Reactions: 114
Canim üzülme ALLAH büyük benimde 4 sene olmadi seni çok iyi anlıyorum. ama sabret olmuyorsa vardır bir hayri ne kadar agir da olsa vakti zamanı geldimi RABBİM ol der oluverir ben çok ağladım çok üzüldüm her ay o hayal kırıklığı ne kadar can yakıyor biliyorum o ay beklemiyordum oldu çok şükür RABBİM nasip etti sende biraz rahatla kafana takma INŞALLAH RABBİM hayırlısıyla nasip eder

canim benim niye ağlayalım. şükredip, hayatimiza devam etmemimiz için o kadar cok neden varki... onlara tutunup devam edicez hayatimiza. Eşinle, ailenle mutlu musun; sağlığınız yerinde mi vs gibi... Ya çocuk olsa ama Allah korusun eşin kanser olsa. Sahip olamadığımız çocuk için üzülmek yerine sahip olduklarimiz için sevinelim bence. Ama mücadeleyi de birakmayalim elbet cocuk sahibi olabilmek için elimizden geleni yapalim, daha olmadı disarda bi sürü ana baba hasretiyle yanan çocuk var birinin derdine derman oluruz (tabi o da bizimkine)...

Not: 4 senedir uğraşan, 2 aşılama 3 tüp bebek sayisiz tedavi denemiş biri olarak hem sana hem kendime teselli olarak yazdim :KK66:
Haklısınz canmda insan oglu yapamıyor işte inş bnde bi gün sizin gibi düşünücem

Bizde şuan çabalayan bir çiftiz bir yıla yakın evliliğimiz, beş aydır tedavi ve kontroldeyim pcos var ama etrafımda hamile kalıp bebeğini kaybedenleri duyuyorum ve herşeyin hayırlısı ve sağlıklısını istiyorum o yüzden,sizde üzülmeyin herşeyin zamanı vardır .Rabbim kim bilir neler planladı bizler için. Biz bugünü biliyoruz sadece

Takmayacağım demekle olmaz başa sarmanız normal. Bununla yaşamayı öğrenin bence bu sizi üzen birşey madem zaten bir anda artık ağlamayacağım demeniz zor. Herkesin hayattan farklı beklentileri var sizinki çocuk öbürünün okul berikinin kocası fena. Yani dünyada ne dertler var. Hayırlı için dua edin. Biraz da zaman tanıyın kendinize. Böyle devam ederseniz evliliğiniz de yıpranır.

Kızıma takmamaya başladığım , adetim için bile not tutmadığım zamanda hamile kaldım
5 yıl kadar olmamıştı
Şimdi korunduğum halde ikinciye hamileyim
Herşey kafada bitiyor emin ol
Kanser bile çoğu zaman öldürmezken
Stresten tık gidiyor insan
Kaldı ki 3 yıl çok erken bir zaman dilimi artık benim için
Az durun evliliğiniz bir otursun

Bizde şuan çabalayan bir çiftiz bir yıla yakın evliliğimiz, beş aydır tedavi ve kontroldeyim pcos var ama etrafımda hamile kalıp bebeğini kaybedenleri duyuyorum ve herşeyin hayırlısı ve sağlıklısını istiyorum o yüzden,sizde üzülmeyin herşeyin zamanı vardır .Rabbim kim bilir neler planladı bizler için. Biz bugünü biliyoruz sadece
Tatlım bir yıl çok erken değil mi sence
de
Doktorlar dahi ilk bir yıl normal olmaması diyor
Evliliğinizi neden tedavi adı altında zehir ediyorsunuz ki kendinize

Siz elinizden geleni yapin takdiri Allah a birakin isyan etmeyin odak noktasi yapmayin. Allahim insaallah saglikli bir bebek nasip eder sizlere ama esinizle mutlu olun kendinizi yipratmayin.

Ben tedavi oldm zayflamam gerekiyodu zayfladm ama eşimdeki rahtszlık biraz zorluyo azospermi tedavisi neredeyse yok gibi
burda bi arkadaş yazmıştı eşi azospermi ve bebekleri olmuş testis ameliyatında hücre bulunmuşSen çok yenisin benim arkadaşım 13 yıllık evli eşi azospermi ve kaç kez denedi.Pko hastası çocuk sahibi olbiliyor zamanı değil demek ki sabret ben de tüp bebekle ikizlere hamile kaldım 5 yıl sonra.Belki senin de ikiz olur üzülme canım seni çook iyi anlıyorum dua et

Başlığın iticiliği diyorum başka da birşey diyemiyorum. Ama şimdi beni anlamadan topa tutarlar diyorum. O yüzden açıklayayım biraz. Niye toplaşıp ağlıyorsunuz. Toplaşıp moral olun birbirinize. Bu umutsuzluk karamsarlık size birşey katmaz. Ama moral çok şey katar. Bu süreçte bu konuya odaklanmayı bırakmanız lazım ilk olarak. Öyle takmayacağım demekle olmaz tabi. Koruyucu ailelelik önermiş birçok arkadaş. Çok mantıklı. Onun sorumluluğu sizi korkutuyorsa evcil bir hayvan sahiplenmeyi deneyebilirsin. Kedilerin birçok hastalığın tedavisinde etkili olduğuna inanıyorum mesela ben.

Tamm takmıycam artık üzülmüycem diyorum 1 hafta 2 hafta böyle takılıyorum çat biri geliyo niye cocugunuz olmuyor sil bastan oluyorum o laf bana o kadar agır geliyoruk gögsüm daralıyor nefes alamıyorum sanki cok kafama takıyorum biliyorum ama elimde degil yapamıyorum işte yazan herkesten allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin lütfen :KK43:
Henüz çocuk dusunmediginizi her şeyin bir zamanı olduğunu söyleyin. Yada hayırlı zamanı ne zamansa o zaman olur diyin gercekten de oyle nasil ki evliliginizin bir zamano vardi bebeginde zamani vardir muhakkak

Benm 3 . yılım cocugumuz yok eşim azospermi bndede pko var olmuyor bebegimiz cok üzülüyorum eşimle bir süre dr. Gitmeme kararı aldk cok yıprandıgımı sölüyor eşim aglamayı bırakana kadar gitmiyelim toparlan iyleş öyle devam edelim diyor bnde onu üzmemek için tamam dedim aglamamaya calısıyorum yanında ama cok agır ya kaldıramıyorum bende anne olmak gece eşim işe gidince tek yaptmamak onu diger kadınlar gibi yavrum diyip bagrıma basmak istiyorum agladı mı diye endişelenmek canımdan cok sevmek içime katmak istiyorum benden bişeyler istesin küçük adımlarıyla kossun arkamdan anne desin bana kocam görümcelerimin çocuklarına imrenerk bakıp iç çekmesin istiyorum
Rabbim gönlünüzce göre versin tez zamanda kucaginizi doldurun. Ben de pkoluyum bi kizim var çok şükür umut olsun size de...

• Beğen
Reactions: 114
Tatlım bir yıl çok erken değil mi sence
de
Doktorlar dahi ilk bir yıl normal olmaması diyor
Evliliğinizi neden tedavi adı altında zehir ediyorsunuz ki kendinize
Tedavi dediğim doğum kontrol hapıyla yumurtalıkları dinlendiriyoruz birde folik asit kullanıyorum düzenli yani ekstra birşey yok aslında sadece doktor gözetimindeyim :) teşekkür ederim

Kızıma takmamaya başladığım , adetim için bile not tutmadığım zamanda hamile kaldım
5 yıl kadar olmamıştı
Şimdi korunduğum halde ikinciye hamileyim
Herşey kafada bitiyor emin ol
Kanser bile çoğu zaman öldürmezken
Stresten tık gidiyor insan
Kaldı ki 3 yıl çok erken bir zaman dilimi artık benim için
Az durun evliliğiniz bir otursun

yaşı gençse dediginiz gibi 3 yıl bile erken ama belli bir yaşın üstündeki bir kadın için bayagı uzun bir zaman onlar için günlerin bile önemi var helede 40 üstü

Kemik suyu tavsiye ediyorum bizim 5 yildir olmuyodu ve esim 1 ay boyunca içti ve o ay ben hamile kaldm insallah olur

Rabbim gönlünüzce göre versin tez zamanda kucaginizi doldurun. Ben de pkoluyum bi kizim var çok şükür umut olsun size de...
Pko çok engel oldumu çocuk sahibi olmakta merak ediyorum. Maşallah kızınıza Allah sağlıklı uzun ömürler versin

Back