Cocugu olmayanlar burda aglıyalım en azından

Gunesgl

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
82
57
8
30
Benm 3 . yılım cocugumuz yok eşim azospermi bndede pko var olmuyor bebegimiz cok üzülüyorum eşimle bir süre dr. Gitmeme kararı aldk cok yıprandıgımı sölüyor eşim aglamayı bırakana kadar gitmiyelim toparlan iyleş öyle devam edelim diyor bnde onu üzmemek için tamam dedim aglamamaya calısıyorum yanında ama cok agır ya kaldıramıyorum bende anne olmak gece eşim işe gidince tek yaptmamak onu diger kadınlar gibi yavrum diyip bagrıma basmak istiyorum agladı mı diye endişelenmek canımdan cok sevmek içime katmak istiyorum benden bişeyler istesin küçük adımlarıyla kossun arkamdan anne desin bana kocam görümcelerimin çocuklarına imrenerk bakıp iç çekmesin istiyorum

Bence böyle konulardan uzak durmak daha iyi gibi geliyor. Ağlamak yerine mutlu olmak, düşünmemek gerekiyor. Ben hamilelik konularına bile bakmamaya çalışıyorum. Çünkü bakınca moralim bozuluyor üzülüyorum.

Bugün eski bir öğrencimin annesiyle konuştum.Çocukları arasında ilik nakli olmuş yaşayıp yaşamayacağı belli değil maddi yönden çok berbat durumdalar.Eşi kadının yüzüne bakmıyor ,kadın şeker hastası stresten düşüp düşüp bayılıyor,diğer çocuklarını memlekette kulakları dahi işitmeyen yaşlı kv ye bırakmış aklı onlarda.Demem o ki Allah kimine de evlat verir böyle sınavlara tabi tutar her şey Allahtan sabredin.Allah size ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah...

rabbim size ve tüm isteyenlere, hayırlısı ile, annelik duygusunu tattırsın inş..

iyi dusunun iyi olsun. allah nasip etsin ins. zamanini bekliyordur. cevremde cocugu basta olmayip sonra olan cok insan var.

2.bebeğini bekleyen bir anne olarak konusuyorum

evet! çok zor

ama sabır öyle büyük erdem ki..

Allah zamanını bilir O en doğru zamanda ol der ve olur..

sakın umutsuzluğa kapılıp pes etmeyin

sakın isyan etmeyin

öyle bir anda gelir ki bebişler...umut olur sevinç olur ilaç olur...

hani öyle derler hamilenin duası tutar diye

şu başlığı görünce dayanamadım kardeşim

Rabbim gözünüze yaşı mutluluğa koysun

ağlama güçlü ol

dua et kendine iyi bak ve sabret!

bak bir örnek vereyim bir yakınımıza gittiği doktor erkek ve demiş ki benim çocuğum olur senin olmaz

kadın hamile kaldı ve o doktora eline bir kaktüs alıp gitmiş sen doğurmadan ben dogurdum diye :)

dualarım sizinle

Allah isteyince hiçbirşey önünde duramaz. Inancinizi yitirmeyin, dua edin, güzel düşünün. Rabbim isteyen herkese versin insallah

Allah hayırlısını versin.. inşallah en kısa zamanda kucağın dolar.

Aradan zaman gecmis cocugunuz oldu mu

O Kadar canım yanıyor ki evde her yalnız kaldığımda şimdi bebeğimle uğraşıyor olabilirdim diye iç geçiriyorum evden çıkmıyorum artık hamile çocuk görmek istemiyorum kendimi öyle eksik öyle suçlu hissediyorum ki bazen nefes almak bile canımı yakıyor eşimin başkalarının çocuklarını severken canının nasıl yandığını görmek bin kat canımı yakıyor sahte gülümsemek ten sabretmekten çok yoruldum çocuk ne zaman sorusundan çocuklu ailelerle buluscaz die kalbimin acı acı atmasından çok yoruldum gel artık benim güzel yavrum annen seni kalbinin en güzel yerine ömrüne bekliyor...

Ah kardeşim aynı derdi paylaşıyoruz. Benimde 3 yılım bitti çoğu zaman metanetli olmaya çalışıyorum ama bazende tutamıyor işte insan kendini...Bu dünya imtihan dünyası kimileri çocuğuyla imtihan olur kimileri çocuğunun olmamasıyla. Yazınızın üstünden çok yıl geçmiş inşallah derdinize deva bulmuş ve hayallerinizi yaşıyorsunuzdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…