Çocuğu olmayacak olup evlenmeyi düşünenler

Bu arada ne gibi bi sorun var hic mi ihtimal yok.Olsun herkes duysa nolur ki hem belki ayni durumdan birisi de ogrenir sizinle evlenmek ister.Bu ayip bi sey degil saglik sakin uzmeyin kendinizi

Evet hiç ihtimal yok ayıp değil ama insanların konuşmalarına bu şekilde konu olmak istwmiyorum

Güzel kardeşim hiç canını sıkma. Benim de cocugumun olması imkansız. Lakin karşıma öyle bir adam çıktı ki bu durumumu bildiği halde,kendisinde bu konuda problem olmadığı halde hiç düşünmeden benimle evlendi. Şimdi 6 yıllık evliyim ve cok mutluyum. Rabbim inşallah senin de karşına iyi birini çıkarır. Sana tavsiyem biriyle ciddi düşününce durumunu anlat . Sakın gizleme.

Tavsiyeleriniz ve yüreklendirdiğüniz için teşekkür ederim. Bunu gizlemeyi düşünmüyorum size maşaAllah diyeyim ne güzel bu konuyu aşabilmişsiniz inşallah hakkımızda hayırlsı ne ise o olur..

Allah ol derse hersey olur hicbirsey imkansiz degildir. Rabbim mucezeler yasatsin size insAllah. Cevremde boyle cok hikaye diydum tibben mumkun gorunmeyen ama cocugu olan. Dualarim sizinle.

Birincisi; görüştüğünüz kişilere söyleyin, sonuçta ortak bir hayat olacak ve muhatabınız çocuk sahibi olmak istiyor olabilir. Sonradan öğrenilmesi hoş sonuçlara oluşturmaz.

İkincisi; 18 yaşınızda öğrenmişsiiz. 15 yıldan fazla. Aradaki sürede tekrar baktırdınız mı? Yeni yeni tedavi yöntemleri çıkmıştır. Yeniden dr.a gidip bir kontrol ettirin.

Görüştüğüm kişilerr tabiki söylemem lazım çünkü hayatı paylaşacağız kimsenin hakkına girmek istemem tedavi içinde kontroller oluyor ancak şu süreçte pek umutlu görünmüyor olanda hayır vardır

Allah inşallah karşısınıza hayırlı birini çıkarır imkansıza inanmıyorum ben ama teknoloji gelişiyor sürekli tıp ilerliyor gündemden geri kalmayın derim sorunu bilmiyorum ama

Sorun ne tam olarak, doktorlar ne diyor? Ozel degilse tabi.
Tabiki soylemeniz gerekir, insallah sizi sevecek birisi cikar karsiniza.
Hakkimizda en hayirlisi olsun ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…