Çocuğu olmayacak olup evlenmeyi düşünenler

mavibirsaka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2015
20
20
88
42
Selamun aleyküm arkadaşlar,
Buraya bu konuyu açmamın sebebi, takip ettiğim bir hocama doğuştan gelen bir rahatsızlıktan ötürü çocuk sahibi olamayacağımı (Elhamdülillah sağlığımda bi skntm yok) evlenmeyi düşündüğümü ama bu konuyu bnmle görüşmek isteyenlere açamadığımı söyledim, bu konuda bir tavsiye istedim. O da bu konuyu hanım arkadaşlarınıza açın belki onların bu şekilde tanıdığı kimseler varıdr dedi. Çevremde bı konuyu açsamda çok yardım alacağım kimse yok çünkü ender rastlanan bir durum. Bende hocamın tavsiyesine uyarak sizlere yazmak istedim. Dua eder dua beklerim selamlar...

Hiç bir yolu çözümü yokmuymuş canım.Allahım inş bir çözüm yolu verir bir mucizede seni bulur.

Evlenmeyi düşünüyorsan nişan felan yapmadan bunu bildir evleneceğin insan bebek istiyordur hayal kırıklığına uğrar ve belki boşanmayabile gider.

Evlatlık edinir kendin büyütürsün olmadı canım.Allah Büyük

Sağol kardeşim haklısın öyle yapmak daha mantıklı Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

Insanlarin kalbini kirmak nekadar kolay olmus yaaa. Yorum yaparken biraz Dikat edilsin Kardesimiz Bizim fikrimizi Almak Istemis... Benim Nacizane fikrim Canim Kardesim ilerde cidi dusundugun Biri olursa Durumundan Haberdar Et ilerde Seni uzebilecek Sorunlar cikabilir Allah Yar ve Yardimcin Olsun Mucizeler Seni Bulsun InsaAllah.....

Arkadaslar sizi kirmak istememislerdir.

Ama hocaniz size bayan arkadaslariniza danisin derken bayan arkadaslarinizin belki cevresinde cocuk sahibi olmayi onemsemeyen beyler vardir sizinle tanistirir evlenmenize vesile olur demek istemis anladigim kadariyla.

Sizde buraya danisinca yanlis anlasildiniz.

Internet uzerinden hocanizin dedigi sekilde biz yardimci olamayiz size.

Size cevrenizden insanlar lazim. Mesela "benim bir tanidigim var ona dedim boyle boyle cocugu olmayacakmis olsun benim icin bir sikinti yok" dedi bir sizi tanistiralim diyecek birileri.

Biz sadece dua edebiliriz. Insallah karsiniza hayirli birileri cikar.

coccuk ıstemeyen erkeklerde var.hanı cocuk sorumlulugundan korktukları ıcın ve bu ole bole bır korku degıl cıddı bır olay.belkı ole bırı yada hanı kısa bır evlılık yasamıs cocugu var ayrılmıs tekrar olmasada olur dıyıp sadece sana asık olarak hayatı paylasacagın bırı.:)kendıne dert etme.

Evlenmeden önce esim bana söyledi benim ciddi sorunlarım var hayat boyu Çocuğum olmayacak dedi hiç sorun etmedim aynısı bana olsa ne olurdu diye düşündüm bu da benim imtihanım dedim evlendik bıkac sene sonra baska bir rahatsızlıktan doktora gitti ve tedaviyle cocuk sahibi olabılecegımızı ogrendık 4 sene ıgneler ilaçlar ve Rabbim e sukur normal yolla bi kızım oldu simdi ikinciye hamileyim eger gercekten seven biri olursa sorun etmez diye düşünüyorum inşallah öyle biri çıkar karşına ve herşeyi unutturur allah buyuk ol derse olmayacak bir şey yok

Bu iki taraf için de çok zor bir durum. Çocuk birşeyler demek evet ama herşey demek değil. Görüştüğün kişiyle işler ciddileşmeden bu durumu paylaşabilirsin. Kabul etmeyenler olabileceği gibi kabul edenler de olacaktır. Koruyucu aile, evlatlık vb durumlar illa ki var. Evlenmek, yuva kurmak, sevmek, sevilmek herkesin hakkı. Çocuk diye kendini sınırlama. Rabbim yardımcın olsun inşallah.

Her zaman derim gerçek sevginin gücüne inanırım diye. Sizin için çok mutlu oldum. Rabbim yavrularınızla mutlu bir ömür nasip etsin inşallah. Darısı diğer arkadaşımızın başına.

Her zaman derim gerçek sevginin gücüne inanırım diye. Sizin için çok mutlu oldum. Rabbim yavrularınızla mutlu bir ömür nasip etsin inşallah. Darısı diğer arkadaşımızın başına.
Cook tsk ederim sağolun allah razı olsun

Aleykumselam canim illa cocugu olmayacak bi adam degil olabilecek olanlarda sorun etmeyebilir bu durumu.Sen basta soylersin kabu eden eder etmeyenle olmaz zaten.Insallah karsina hayirli birisi cikar :)

Aleykumselam canim illa cocugu olmayacak bi adam degil olabilecek olanlarda sorun etmeyebilir bu durumu.Sen basta soylersin kabu eden eder etmeyenle olmaz zaten.Insallah karsina hayirli birisi cikar :)

Sağolun bu konuyu söyleme konusunda hemfikiriz lakin ben küçük bi yerde yaşıyorum. Bi kaç kişiyle görüştüğümüfazla belki daha ve bu durum yüzünden olumsuz olduğunu hesaba katıyorum.Bu durumun giderek büyyüp yayılbilme ihtimali biraz tedirgin ediyor.

Bu arada ne gibi bi sorun var hic mi ihtimal yok.Olsun herkes duysa nolur ki hem belki ayni durumdan birisi de ogrenir sizinle evlenmek ister.Bu ayip bi sey degil saglik sakin uzmeyin kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…