• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çoçugu kaynanama teslim edicem sonra da kendimi öldürücem

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.922
36.787
548
29
Dayanamıyorum ben artık herkez üstüme geliyor . başta annem .cocuguma gelecek kurmaya çalışıyorum ayaklarımın üstünde durmaya çalışıyorum ama hersekil beni dibe dibe cokturuyor ..ben bişi yapmadım gerçekten .hastaneye gidelim dedim sakinleştirici versinler sana bende iş aricam o sırada dedim .eline geçen herşeyi bana fırlattı.bekarken iki defa intihar ettim bu kadın yüzünden ama başaramadım .bu sefer basaricam sanki hiç olmamışim gibi...
Çok düşündüm bunu yapmayi çocuğuma kıyamadım,şuan yüzümü kendine çeviriyor anne anne diyor.anliyor bisilerin ters gittiğini .ben çok kötüyüm gerçekten .köşeye sıkışmış gibiyim.bi yandan çocuğum nolucak diye endişeleniyorum bı yandan intihar etmek istiyorum kıyamıyorum ona .dibi goruyorum artık .napicami şaşırdım kaldım .kafam çok karisik

Herkese selam bugun topluklarim şişti iş bakmaya çıktım ve buldum tekstilde ise başlıyorum yarın .annemide fazla gormucem artık Sesbellas Sesbellas .sende çok destek olsun bana senide etiketlemek istedim. :) Hepinize teşekkür ederim

Son düzenleme:
Cocugunuza kıymayın,, intihar etseniz ölseniz ne olacak o çocuğa ?? Yazık günah degil mi, annenizle anlasamiyorsaniz devlete sığının, is bakın, imkanınız varsa o evden ayrılın, ölüm hic bi zaman çözüm degil kaldi ki geride bi evlat var, Allah yardimciniz olsun.

Cocugunuza kıymayın,, intihar etseniz ölseniz ne olacak o çocuğa ?? Yazık günah degil mi, annenizle anlasamiyorsaniz devlete sığının, is bakın, imkanınız varsa o evden ayrılın, ölüm hic bi zaman çözüm degil kaldi ki geride bi evlat var, Allah yardimciniz olsun.
Ona kıyamıyorum zaten.daha çok küçük .kafayi siyiricam ben artık .devlete nekadar siginicam 3 ay kalabilirim ya sonra napicam

Ve birgün çocuğun annesinin intahar ederek öldüğünü öğrenecek
Zorluklarla karşılaşınca oda intaharı çözüm diye görecek
Kimseye hiçbirşey deme sadece kendine ve çocuğuna odaklan ne olur
Yemin ediyorum öyle yapmaya çalışıyorum.benum bı çocuğum var 24 yaşındayim .ne dedim bende bukadar şeyi yapıyor.dun güldüm diye senin gülmenden nefret ediyorum dedi ya

Ona kıyamıyorum zaten.daha çok küçük .kafayi siyiricam ben artık .devlete nekadar siginicam 3 ay kalabilirim ya sonra napicam
O 3 aylık surede bi is bakabilirsiniz ne olursa, iyi kotu demeden biseyler yapılabilir ama lütfen aklınızdan intihar düşüncesini çıkarın,

Evladınız var lütfen sakin olun. İnanın bende defalarca düşündüm bu dediğinizi. sorun ne, eşiniz nerde bilmiyorum. ama evladınız için bunu yapmamalısınız. gece yatarken sizsiz napacak ? büyürken, desteğe ihtiyacı varken ne yapacak? lütfen bir sakin olun. konu nedir çözümü yok mudur?

Evladınız var lütfen sakin olun. İnanın bende defalarca düşündüm bu dediğinizi. sorun ne, eşiniz nerde bilmiyorum. ama evladınız için bunu yapmamalısınız. gece yatarken sizsiz napacak ? büyürken, desteğe ihtiyacı varken ne yapacak? lütfen bir sakin olun. konu nedir çözümü yok mudur?
Eşim madde kullaniyodu ayrıldım aileme sığındim onlar beni sigdiramiyor bu eve

Şu an öfke ve kırgınlık ile böyle düşünüyorsunuz. Biraz sabredin, öfkenizin geçmesini bekleyin. İnanın intiharın aslında bir çözüm olmadığını ve ne kadar saçma olduğunu öfkeniz biraz geçince siz de anlayacaksınız. Bir de evladınız varmış, ona karşı da sorumluluklarınız var. İntihar edince geride küçük savunmasız bir çocuk bırakacaksınız. Önce bir sakinleşin lütfen, konularınızı biliyorum, zor zamanlardan geçiyorsunuz ama aşılmayacak problemler değil bunlar.

İnsanlar her cikmaza girdiginde intihar etse dunyada kimse kalmazdi. Sizin yapabileceginiz pek cok sey varken annenizle bu derece zitlasmaniz anlamsiz. 3 cocukla sokakta kalanlar is bulup calisiyor,yetmiyor kendi islerini kuruyorlar hayatlari degisiyor. 65 yasindaki teyzeler okuma yazma ogrenip siir kitabi cikariyor. Hic bir sey imkansiz degil. Siz de bir yerden baslayacaksiniz nasilsa. O zamana kadar sabirli olun. Anneniz her seyi yanlis anliyorsa da agzinizi bile acmayin ne dese he deyin

Eşim madde kullaniyodu ayrıldım aileme sığındim onlar beni sigdiramiyor bu eve
Kadın sığınma evine yerleşmeyi düşündünüz mü? Hem bir iş bulmanız konusunda size yardımcı da olurlar. Kendi paranızı kazandıktan sonra kendinize ve çocuğunuza ayrı bir hayat inşa etmeye başlarsınız. Gıdım gıdım da olsa başarabilirsiniz. Taşı sıksanız suyu çıkar bu şekilde pes etmek çözüm değil.

Annenizi hayatınızdan çıkarın. Bir iş bulun çocuğu da kreşe verin, kendi hayatınızı kurun. Çocuğunuza yazık düşünmeyin böyle şeyler.
O kadar kolaydı zaten. İnsanlar hemen 10 bin maaşla işe başlayıp çocuğunu mükemmel kreşlere verebiliyor. Lütfen biraz matematik.

Kira 1000
Kreş 2000
Faturalar 500
Mutfak 1000 desek bir de depozito ev eşyası falan en az 10 bin lazım konu sahibine. İş olsa zaten çalışacak konu sahibi. Biraz empati lütfen.

Çıkar öyle biseyi aklından! Daha dün konuştuk seninle,mücadele etmek zorundasın. Hayat bazı insanlar için daha da zor, yüzeye çıkıp nefes almak istiyorsan surekli yukarı doğru yüzmek zorundasın. Ben çıktım, eninde sonunda sen de cikicaksin. Annenle konusmaman mi gerekiyo, konusmycaksin. Laf mı atiyo, cevap vermiyceksin. Kocan sana dayanamadı seni boşadı mi diyo, ağzını acmiycaksin! Çocuğun da ilerde seninle gurur duyucak, neler çektiğini gözleriyle gorucek. İyi ki annem varmış diycek. Peki ya olmazsan, kime siginicak o çocuk?

Sakin ol, hayattaki en kötü şeyler bile öyle ya da böyle geçiyor. Ben seni, içinde bulundugun durumu anlıyorum, sabrediceksin. Çocuğunu yaşlı bı kadının eline, o ise yaramaz babasına birakmiycaksin. Güzel günler goruceksin

Back