- 10 Ağustos 2009
- 26.130
- 18.283
- 823
- Konu Sahibi Renkliruyalar88
Çilek meyvasından uzak durun ,hormonal bozukluğu sebep oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese merhaba erken ergenlik için 1 yıldır takipteydik . Doktorumuz hormon değerlerinde artış olduğunu söyledi ve çocuk endokrin doktoruna yönlendirdi . Merak ettiğim sizler iğne kullanmaya başladığınızda hormon değerleri kaçtı .
Lh değeri 2 küsür olunca doktor endokrin e yönlendirdi.Haliyle telaş yaptım bende .Boyu yaşıtlarından kısa.Sizin değerlerinizi o yüzden sordum.
Şu anda 9 yaşında geçen sene kıllanma olduğunda takip edilmeye başladı bizde.Bu sene arttı baya
LH Nisan da 0.02 ymiş sizin sonucunuz 2 ise evre 2 desiniz çok da yüksek değil yani.Acaba kokuyu takip edenlerin hormon değerleri kaç.Fazla detaya girmeden yazar mısınız
Ne yaptınız son durum nedir ? Ben adet yaşı için iki sene sonra olacağını pek düşünmüyorum çünkü baya hızlı ilerliyor Ocak ayını bekliyorum. Bakalım ne diyecekler daha da yani tam 9 yaşı da küçük hızlı bir boy artışı da yok dediğiniz gibi.Bizimde temmuzda o degelerdeydi.Hizli bir şekilde arttı ama boyunda bı artış yok o yavaş ilerliyor
Bu hafta götürmeyi planlıyoruzNe yaptınız son durum nedir ? Ben adet yaşı için iki sene sonra olacağını pek düşünmüyorum çünkü baya hızlı ilerliyor Ocak ayını bekliyorum. Bakalım ne diyecekler daha da yani tam 9 yaşı da küçük hızlı bir boy artışı da yok dediğiniz gibi.
Merhaba, Bu süreci geçirmiş bir anne olarak en son durumumuzu güncellemek istedim.
Forumda baştan sona tedavi ne ile başladı ne ile bitti kısmını bulamadım.
Kızımın tedavisi Şubat 2021 de başlayıp 2023 mayıs ayında sonlandı 11 yasını 1 ay gecmişti.
Bu sürecte 1.38 boy ile baslayan tedavimiz 1.52 boy ile bitti.
Kemik yası tedaviye başladıgımız ile neredeyse aynı bitti cok az buyudu.
Tedavi bittikten 19 ay sonra ilk regl oldu şu anda 1.64 cm.
Kısmet olursa regl den sonra kac cm uzadı onları da yazarım.