oğlum 18 aylık kırıp dökmez ama tehlikeli işlere burnunu sokar sürekli prizlere fiş takmaya çalışır elektrikli süpürgemi bile açamıyorum artık delireceeem hiç oturmaz beş dakka oturduğunu görmedim okadar hırpalıyoki yorulmak bilmiyo ee tabi bnide yoruyo arkadaş gezmesi falan hak getire kimse bakamıyo bide bana düşkün bacağımdan ayrılmıyo babamız da doğuda görev yapıyo anlicanız arkadaşlar artık bunalıma girmek üzereyim
o kadar ıyı anlıyorumkı senı. Benım esım yanımda ama o kadar yogunkı hastalıkta saglıkta gezmede evde herrr yerde yanlızım. Hareketlı bır cocukla tek basına olmak.. Insan kafayi yıcek gıbı oluyo. Oyun grubuna baslamıstık 3 ay gıttık azcık laftan anlar olmustu ama hıc hastalıktan kurtulamadık ve bıraktık. Ve sımdı ben yıne yemek masasının tepesınde ayaga kalkıp cıglık atan hasta olmasın dıye ılık su ıcırdıgım ama o ınadına buz dolabındakı soguk corbayı ellerıyle yıyen prızlerı yalayan bı cocukla basbasa kaldım
Bende tanısmayı cok ısterım ıst dayım canım benım kızımda 22 aylık. Altunizadedeyım ben anadolu yakası uskudara baglı. Umarım yakınızdıray eğer istanbuldaysanız tanışmak isterim sizle ...sanki benim kızı gördüm anlattıklarında..kızım 22 aylık bu arada..
Bende tanısmayı cok ısterım ıst dayım canım benım kızımda 22 aylık. Altunizadedeyım ben anadolu yakası uskudara baglı. Umarım yakınızdır
Allah kolaylık versin kızlar,benim kızım da 2-2,5 yaşına kadar beni delirtti.Hayattan koptum resmen,bi yere gitmeyi bırak eve biri gelicek diye aklım gidiyodu,her yer savaş alanı gibi,oturup bi laf edemezsin...off off.neyseki geçti,şuan yaşıtlarına göre uslu bir çocuk.Ama çekilen çileyi iyi biliyorum,demek istediğim belli bi yaşa kadar sürüp bitebiliyor,hemen hiperaktif olduğunu düşünmeyin,o teşhisi çok kolay bir konu değil.Umarım bu yorgunluklarınızı alacak güzel günler görürsünüz benim gibi
süper süper süper..bende ümraniye atakentte oturuyorum..kızları tanıştırmalıyız mutlaka..tabii biz de...
dılemın hosgeldın tatlım tanıyorum senı bende mart annesıyım dogum gunu cekılısınde sen bana cıkmıstın tlfda da konusmustuk hatırladınmı?
tanısmalıyız mutlaka ay nasıl sevındım anlatamam 1 vasıta aramız goruselım musaıt bı zamanda. Mart annesımısın ben oyleyım
benim oğlum 3 yaşında kreşe gidiyor ve hergün şikayet masanın üstüne çıkıyormuş oyuncakları fırlatıyormuş işi gücü yaramazlık yapmak bugün evi yakacaktı az kalsın fırının düğmesini açmış içinde tost makinesi vardı tutuşmuş heryer duman is oldu ben o isleri silerken fortmantodan bot çizme ne varsa salona taşımış saniye durmuyor uyuyunca nefes alıyoruz eşimle 2 çift sohpet edemiyoruz markete gidip alışveriş yapmak sa tam bir kabus bazen eşime diyorum beni şöyle bıraksalar günlerce uyusam sakin bir odada dinlensem ne iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?