benim oglum ana okununa iki yil gitti burda mecbur
ve 4 yasini 4 ay gecmistiki basladi.sansliydim ana okulu evimin bahcesindeydi.tenefüse falan ciktiklarinda cocugumu izleye biliyordum.
bir yilimiz gecti.iki ögretmen vardi bir erkek bir de kadin. kadin gecn sakin cocuklara davranis sekli baya güzeldi.
ikinci senemizde kadin ögretmen degisti ve yerine baska 55 yaslarinda kadin geldi.cok sert ve sinir hastasi.erkek ögretmen de cok serti ikinci sene 20 cocuk oldu ve baya bir kabalasti erkek ögretmen
ben iki defa bir cocugun yakasina sarilip bagirdigini cocugu sastigini yakaladim.o coocukta yugoslavdi ögretmenler isvicreli.cok oldum.ertesi gün yine ayni cocugun yakasina sarilmis evim 5 katta olasina ragmen öyle bir ciglik atiyor ki adam düsünün o coocugun psikolajisini.
baktim benim oglan ikinci sene gitmek istemiyor ana okuluna bir mana veremiyordum niye böyle yapiyor diye ama adamin o sekilde davrandigini görünce.tamam dedim.ögretmeni uyarmak istedim.beyim hayir dedi.cünki yabancisin burda hic bir hakkini savunamazsin.savundurmazlar.
ikinci sene her gün agliyarak olgumu gönderdim.
((
burda istedigin yere veremezsin hangi ana okulu sana yakinsa mutlak orasi olcak devlet seciyor cünki.
baktim kizim ana okulu yasina geldi bu yil oglum birinci sinifa basladi.ayni okula verdiler.beyimle kavga ettim.burasi olmuycak ne etcem etcem burasi olmuycak.o sekilde davranan piskopatlara kizimi teslim etmem.ikna ettim ve bas ana okulu müdüründen ranvevu aldik.
durumu anlattim.köpek köpegi isirir mi??
bizi vermesine baska okula verdiler.ama o adam hala isini yapiyor.
cocougun ilk okul deneyimi cok önemli.benim oglum yeni yeni atlatti cocugumun psikolojisi bozulmustu o ana okulunda cok dikkat edin.ögretmenleri hep ilerden süzün cocuklara nasil davraniyorlar diye.