İlköğretim Yorum ve Soruları çocuğu 8.sınıfa giden veliler

Özel derse biz ankara da 50 tl ödüyoruz ama memnunuz. oğluşum gözle görülür başarısı arttı. hoca ilk önce çocuğumuzu tanıdı bizle sürekli çocuk hakkında bilgi aldı. 2 ay oldu ve bize çocuğumuz hakkında bilmediğimiz özellikleri bile söylemeye başladı. gerçektende 50 tl çok ama hakkettiğini düşünoyurm.

Bizden sonra yeğenlerim grup olarak ders almaya başladı grup alınca ucuz oluyor. Erdem hoca0 538 254 98 98

anadolu lisesine yerleşemezse ve anadolu mesleğe özel okulların bursluluk sınavlarına sokup koleje vermek istiyoruz tabi bundan haberi yok en son ihtimalle siz neler düşlünüyosunuz ...
Canım ben özel okul düşünmüyorum, çünkü ne kadar burslu da olsa, özel okulların fiyatı çok yüksek, 2 çocuğum var, diğeri de 2.sınıfa gidiyor her ikisine de aynı imkanı veremyeceğim için, artık sınavlarda ne kazanırsa, bakacağız bakalım, ama gönlüm anadolu lisesinden yana.

Canım ne güzel anlatmışsın, çok hoşuma gitti azmin, çalışma şeklin, keşke burda olsaydın da tanışsaydık, çok haklısın, benim kızım dersaneye gidiyor, ama hiç etkin değil maalesef, sanki öylesine gidip geliyor:26::26: Bir türlü motive olamadı bu sene, tam da en önemli senesi olduğu halde.

oh ne güzel çocuğunuzla ilgili şeyler öğrenmek hoşunuza gitmiştir, hocanın da ilgisinin derecesi ortaya çıkmış.

arkadaşlar benim oğlum 7.sınıfta.sizinkiler sınava girdiler.sorular kolay mı zor muydu.sorduklarımdan bazıları ingilizce zordu dediler.sizinkiler hangi derslerde zorlandı.kaç yanlışları var.bilgi verirseniz sevinirim.

canım daha açıklanmadı ki, ama matematik zormuş, benim kızım öyle söyledi, sonuçlar gelince yine yazarım.

canım daha açıklanmadı ki, ama matematik zormuş, benim kızım öyle söyledi, sonuçlar gelince yine yazarım.

sonuçların açıklanmadığını biliyorum.arkadaşlar çocuklarının doğru ve yanlışlarına dersanede bakmışlar.banada ingilizce çok zormuş dendide merak ettim.inş kızınızında sonucu çok iyidir.emekleriniz boşa gitmez.inanın çocuklarada üzülüyorum.oyun çağındaki çocuklar sınav stresine giriyorlar.

inşallah canım sağol, Allah tüm çocuklarımızın yardımcısı olsun.

Be kadar ucuzmuş özel ders.
Ben küçük bir şehirdeyim, burda bile 60 tl ders saati.

Okurken heyecan yaptım.
Umarım çocuklarınızın sınav sonuçları güzel gelmiştir.
Benim oğlum 7. Sınıfta, seneye bende teog annesiyim.

Ben 8'e gidiyorum Seneye lise olmanın telaşı çok farklı.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kimse sonuc yazmamis...teog yine geldi catti....ilk sinav sonucumuz toplamda 9 yanlis....kimine gore iyi kimine gore kotu....yuzdelik dilimi bilmedigimiz icin ben yorumlayamiyorum simdilik....2 yanlis sosyal, 3 yanlis matematik, 4 yanlis fen....digerleri full ama bizim uzuldugumuz yanlislar katsayisi yuksek derslerden cikmis...5 gun sonra son sinavlar var....Rabbim cumlemizin evlatlarini en yuksek mertebelere getirsin hayirlisiyla insallah....6 ve 7. Sinif ortalamalari 93 ve 95...

Benim toplam 5 yanlışım var. 3 matematik 1 fen 1 ingilizce :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Benim toplam 5 yanlışım var. 3 matematik 1 fen 1 ingilizce :)

ay siz süpersiniz yahuuuu, imrendim, benim kızım 40-42 civarı yanlışı vardı, 50-50-65-75 gibi sonuçlar geldi. Not ortalalaması olarak da 73-74 tü 4-5-6 ve 7.sınıfta.
Son sınavı da olduk geçtik, inşallah herkes gönlüne göre bir liseye yerleşir.
Dolaptaki askı sen nasıl çalışıyorsun, kızıma biraz taktik versene Allah aşkına, ben bu sene kızıma laf anlatamamaktan yoruldum, belki siz aynı lisanı paylaşırsınız canım benim.

8.sınıf velisi değilim ama öğretmeni olarak söyleyebileceğim tek şey:Okuma konusunda hızlansınlar,geçmiş sınavda bir matematik sorusu bir sayfayı kaplıyordu,okuduğunu anlamayan çocuğun şansı düşüyor maalesef.

Okulistik sınavı hiç iyi gelmiyor napacagiz hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…