İlköğretim Yorum ve Soruları çocuğu 6. sınıfa gidenlerin paylaşım alanı

jelibon25

3 melek annesi
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
3.656
1.188
merhaba biraz geç oldu ama neyse. benim kızımda 6. sınıfa gidiyor. dersler 5. sınıfa göre daha ağırlaştı. daha 2. dönemin yazılıları başlamadı ama. :)

Chess siz geçen yıl teşvikten faydalanmışmıydınız? Bu yıl bende başvurcam verirlerse. Nasıl oluyor biliyor musun?Ve ne zaman

faydalanamadık, bizim okul kendini kapsam dışı bıraktı nedense, kimseye vermiyoruz dediler son anda, ama başvurmuştuk, okula gidip onların verdiği formu doldurmuştuk sanırım, zamanını hatırlamıyorum canım ya

Teşvik başvuruları başlamış.
2 si içinde şansımı deniycem,bakalım bize çıkacakmı?
Chess Chess geçen yıl teşvik almayan bazı okullarda bu yıl alıyormuş,sende bir sor istersen.

Arkadaşlar tatilde kızıma biraz kitap okuma alışkanlığı kazandırmam lazım.Özellikle bu yaş grubu kız çocuklarının çok ilgisini çekecek kitap önerileriniz var mı?
Zoraki değil,çok keyifli okusun istiyorum.

Arkadaşlar tatilde kızıma biraz kitap okuma alışkanlığı kazandırmam lazım.Özellikle bu yaş grubu kız çocuklarının çok ilgisini çekecek kitap önerileriniz var mı?
Zoraki değil,çok keyifli okusun istiyorum.

canım kızım yok, kız yiğenim bile yok malesef:KK48: ama açlık oyunları ve uyumsuz gibi kitapları sever gibi geldi daha senaryo havasında hızlı giden kitaplar, tabii filmlerini izlemediyse

canım kızım yok, kız yiğenim bile yok malesef:KK48: ama açlık oyunları ve uyumsuz gibi kitapları sever gibi geldi daha senaryo havasında hızlı giden kitaplar, tabii filmlerini izlemediyse
Yok izlemedi filmlerini,bir şansımızı deneyelim bakalım.Teşekkür ederim.

günaydın hanımlar
okulların açılması 28 eylüle ertelendi haberiniz var mı bizimkiin çok morali bozuldı evde çok sıkılıyor okullatın açılmasını iple çekiyordu hüsrana uğradı

günaydın hanımlar
okulların açılması 28 eylüle ertelendi haberiniz var mı bizimkiin çok morali bozuldı evde çok sıkılıyor okullatın açılmasını iple çekiyordu hüsrana uğradı

Günaydın canım, nasıl geçiyor tatili...
benim ki sevindi napacaksa evde:KK53: zaten dünyanın en uzun tatilini yapıyorlar daha da uzattılar

Günaydın canım, nasıl geçiyor tatili...
benim ki sevindi napacaksa evde:KK53: zaten dünyanın en uzun tatilini yapıyorlar daha da uzattılar

günaydın canım sana da valla nasıl geçsin sıkıntıdan patlıyor yazın ingilizce kursu da açılmadı yaz döneminde oraya da gidemedi hafta arası sabah bir tek yüzmeye gidiyor. siz yapıyor musunuz bişeyler ?

günaydın canım sana da valla nasıl geçsin sıkıntıdan patlıyor yazın ingilizce kursu da açılmadı yaz döneminde oraya da gidemedi hafta arası sabah bir tek yüzmeye gidiyor. siz yapıyor musunuz bişeyler ?

benimkide sadece baskete gidiyor 3 gün birer saat o kadar işte, rica minnet biraz kitap okutuyorum, tatile falanda gidemedik, aynen sıkıldım deyip duruyor, okullar açılsa iyi olcaktı onlar için her açıdan

günaydın hanımlar
Benimki çok sevindi bu habere.
Evde televizyon başından kaldıramıyoruz.
Biraz ders çalışsa iyi olacaktı ama geçti artık.Bu yıl artık önemli.Not ortalamalarını çok yüksek tutmak lazım.

benim ki okul yaklaştıkça günler su gibi geçiyor diyo, bu okul sevigisi gözlerimi yaşartıyor:confused::confused::confused:

Yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı olsun.Bu yıl aktif bir 6. sınıf velisi olarak karşınızda olacağım.
Kaynak kitap hangi yayınları almayı düşünüyorsunuz?

Yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı olsun.Bu yıl aktif bir 6. sınıf velisi olarak karşınızda olacağım.
Kaynak kitap hangi yayınları almayı düşünüyorsunuz?

ay ne güzel çok sevindim aktif olacağına:KK5:
ben rahat duramadım anafen falan almıştım, tatil öncesi hafta ilk konulara giriş yapmışlardı, kitaptan o konuları okutup testlerini yaptırdım bayram tatilinde... ne bileyim kayıp boş beleş bi zaman gibi geldi, en azından ön hazırlık olur dedim.
bizim okul yakında bizim aldığımız dışında kaynak kitap önerileri diye bi liste verir, ama başka almam herhalde, anafen konu anlatımlı, bi de yazılıya hazırlık diye bişey almıştım onu açmadı daha, ona yazılılarda önce bi baktıracağım, okulun yeterli gelmediğini düşünürsem ve tabii açarsa...
onun dışında okulda her dersten farklı kaynak kitaplar vermişler, çoşku, bilfen, sözün özü, zambak falan hatırladıklarım.
yeni dönem hepimize hayırlı olsun:KK5:

ay ne güzel çok sevindim aktif olacağına:KK5:
ben rahat duramadım anafen falan almıştım, tatil öncesi hafta ilk konulara giriş yapmışlardı, kitaptan o konuları okutup testlerini yaptırdım bayram tatilinde... ne bileyim kayıp boş beleş bi zaman gibi geldi, en azından ön hazırlık olur dedim.
bizim okul yakında bizim aldığımız dışında kaynak kitap önerileri diye bi liste verir, ama başka almam herhalde, anafen konu anlatımlı, bi de yazılıya hazırlık diye bişey almıştım onu açmadı daha, ona yazılılarda önce bi baktıracağım, okulun yeterli gelmediğini düşünürsem ve tabii açarsa...
onun dışında okulda her dersten farklı kaynak kitaplar vermişler, çoşku, bilfen, sözün özü, zambak falan hatırladıklarım.
yeni dönem hepimize hayırlı olsun:KK5:
Bende tatilde anafene baktım,onları almayı düşünüyordum.Yazılıya hazırlık kitabınıda gördüm ama şıksız bir test kitabını hayatta yapmaz benimki,ondan vazgeçtim.Konu anlatımlı anafenlerin dışında birde soru bankası seti almam lazım.Bizim okulda kaynak kitap vermiyorlar.Normal ödevleri fotokopi,haftasonlarıda sınavlardaki yanlışlarına göre bu hafta fende 1. üniteden 30 soru,matematik 60 soru...vs çözsün diyorlar.O yüzden tek kaynak yetmiyor.Birde körfez veya martı alayım diyordum,coşkuyada bakayım.

Bende tatilde anafene baktım,onları almayı düşünüyordum.Yazılıya hazırlık kitabınıda gördüm ama şıksız bir test kitabını hayatta yapmaz benimki,ondan vazgeçtim.Konu anlatımlı anafenlerin dışında birde soru bankası seti almam lazım.Bizim okulda kaynak kitap vermiyorlar.Normal ödevleri fotokopi,haftasonlarıda sınavlardaki yanlışlarına göre bu hafta fende 1. üniteden 30 soru,matematik 60 soru...vs çözsün diyorlar.O yüzden tek kaynak yetmiyor.Birde körfez veya martı alayım diyordum,coşkuyada bakayım.

valla bende şıksız bişey yapacağından şüpheliyimde, teogda ucu açık sorular olcak şıklı test kalkcak falan diyorlar ya, alışsın diyorum ama bakalım yaparsa

X