İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 5. Sınıfa Gidenlerin Paylaşım Alanı

filizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2007
4.706
17
41
Bu başlık açılmamış sanırım burada toplanalım.Kızım 5.sınıfa gidiyor.Ayrıca Bilsem'e gidiyor ve dershaneye gönderiyorum.Bu sene oldukça yoğunuz...

selam: bence ya bilshem'e yada dershaneye götürmeyi bırak çünkü ikisi yoğun olur. ama ben sadecekengi gdüşüncemi söyledim. gerisi sana kalmış
Bu başlık açılmamış sanırım burada toplanalım.Kızım 5.sınıfa gidiyor.Ayrıca Bilsem'e gidiyor ve dershaneye gönderiyorum.Bu sene oldukça yoğunuz...

Merhaba hanimlar.
benimde 2004 kasim li bir oglum var.sanirim guncel olacak konu bu.baska baslik goremedim.

bu yil 5. Sinifa kaydoldu.
o heyecanli,ben gerginlik - heyecan arasindayim.
insallah basarili ve sorunsuz bir donem geciririz cumleten.

açılsa artık okullar, devlet okullarının 5.sınıfı bir hafta erken açılacakmış. bizim okul 15 nde açılacak. heycanlanıyorum, sanki 1.sınıfa başlıycakmış gibi

açılsa artık okullar, devlet okullarının 5.sınıfı bir hafta erken açılacakmış. bizim okul 15 nde açılacak. heycanlanıyorum, sanki 1.sınıfa başlıycakmış gibi
Bunu bilmiyordum.devlet okulundaydik.
dun kaydimiz da problem cikti kontenjan acisindan.insallah hallolur .

zor isler.500 mt mesafedeki okul yerine 4,5 km uzaktaki okulda cikti kaydimiz.
adres degisikligi yapsak suc,diger turlu servise verecegim.yapmasak kizim da krese gidiyor onun da servisi onu bunu var.
Ee koleje vermezsem baska secenek olarak imam hatip var.
zorunlu egitim bu olsa gerek.

Merhabalar,bizim tatil bitti.
Pazartesi gününden itibaren 9-12 okula gitmeye başladılar.
15 gün ingilizce kurs vericeklermiş,mutlu oldum açıkçası.

uyum için bu hafta başlayan var mı, nasılmış çocuklarınızın ilk günü:KK3:

sınıfımız belli oldu 5/A , ben de A sınıfını istiyodum niyeyse :) geçmiyor günler gel pzrt..

evet canım. herkes farklı şeyler söylüyor okulla ilgili, bakalım biz de yaşayarak görücez.sen de özel okul düşünüyodun naptın?

şubeden şubeye değişiyodur o, hayırlısı olur inşallah, bizimkide özel ama yerel okul, bakalım görcez nasıl olcak

5. Sınıflar bir hafta erken mi basliyorlardi ya ?? Benim küçük oğlum 5. Sinif bu sene dikkat eksikligide var inş kolay ortaokul sistemine uyum sağlar tüm çocuklar

X