- 25 Nisan 2009
- 34.320
- 39.768
güzelmiş . halı saha olayı. bizim oğlan da futbol çok oynuyor. ama babamız götürmedi hiçanlattım cnm,benim için ne aldığın önemli değil önemli olan bu sınava girmendi tecrübe olsun dedim ama tabi onlar orda kafa patlattığı için dağılmışlardı ister istemez.Sınıfları karıştırmamışlar çok görevli vardı onlar yerleştirmiş hep önüne gelen cevap anahtarında otomatik ismi yazıyomuş zaten.Birde çıkışı çok güzel yapmışlar izdiham olmasın diye 3 çocuk 3 çocuk çıkartıp ailelere teslim ettiler.Ben komşusuyum diyene bile vermediler çocuğu annesi alsın dediler güzel bir organizasyondu.
Öğretmen 15 tatile girerken coşmuş canım resmen birde hepsini cumartesine sıkıştırdık babaanneye gidice zdiye çok bunaldı ama dün silivride halı sahada babasıyla maç yaptı en azından biraz stresini attı.Dönüştede ablama uğradık oda kedi aldı evine mert in baskısıyla onunlada oynadı,şimdi önümüzdeki hafta kısmetse izne çıkınca bize gelicek kedi 1 hafta.Onunla oyalanınca ne tv seyrediyor nede tablet açıyor.
evde oynuyorlar bizimkiler. sünger topla
sınavdan çıktık ara sokakta peşimize bi tinerci takıldı.
abla rahatsız etmezsem bi şey diycem diyor
yerler buz. koşarcasına yürüdüm öyle deyince
ediz zor yürüyor. hızlı gidemedik. ama çok korktum. elinde bozuk paralar vardı bana gösteriyor. para istiyor.
emir i karate ya da benzer bi spora yazdıracağım seneye .okulda hafta sonu kurs var. yazdırmamıştım. enerjisi çok. evi tozu dumana katıyor. seneye nasip olursa yazdıracağım . kendini savunmayı öğrensin istiyorum.
böyle zor durumlarda.
ben de izine çıkmayı istiyorum canım
ama işlerim çok
haftalık ders programı ver dersleri a çmam lazım.
sisteme girmek lazım. hiç yapmadım
ama yarın bunun eğitimini vereceklermiş kampuste. o işimi bitirirsem . izin alırım inşallah.