- 25 Nisan 2009
- 34.320
- 39.768
evet haklısın.anladım canım benim ama alabiliyorsan al mutlaka yada eşin alıp getirsin sana yazık sana yaa
eşime desem alır aslında.
ama ya varsa bi şey..o zaman da alıncak bi karar var ki o da beni korkutuyor .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet haklısın.anladım canım benim ama alabiliyorsan al mutlaka yada eşin alıp getirsin sana yazık sana yaa
evet haklısın.
eşime desem alır aslında.
ama ya varsa bi şey..o zaman da alıncak bi karar var ki o da beni korkutuyor .
cnm benim bencede böyle yaşanmaz yani hop oturup hop kalkmak.Bir an önce yap testini.Ay dilek bir anımı getirdin aklıma,aynen böyle 1 ay kadar geciktim ben biliyomusun yazın sıcağı yok gelmiyor gittim eczanye aldım yok bişey neyse bekledim aradan biraz daha geçti yok gene aldım test gene çıkmadı sonra 1,5 ay falan geçince yine aldım yaptım testi banyoda aynanın önüne koydum gidip gelip bakıyorum ama bu arada en son banyoya bir girdim aynadan çift çizgiyi gördüm nevrim döndü inanamıyorum beklemiyorum böyle bişey falan o zamanda hapta kullanmıyorum daha.Hemen eşimin yanında aldım soluğu öbür odada oturuyordu ama benim ayak bağlarım çözüldü.Ben telaşlı ağlamaklı bir halde testi gösterdim hamileyim ben diye başladı kahkahayla gülmeye ne gülüyorsun dedim meğersem benim ilk hamileliğimdeki testi bulmuş(hatıra diye saklıyordum dolapta)onunla yeni yaptığımı yer değiştirmiş ama hangi ara onu alıp eskisini koymuş oraya ben anlamadım hiç beni mahvetti yani dr uma bile anlattım bunu çok güldü.sonra bana bir problem yok olmam lazım dedi söktürücü ilaç verdide öyle oldum...evet haklısın.
ama eczane şu an 20 dakika uzakta.
öğlen arası gideyim alayım dedim
bi hocamız var..yemeğe birlikte inelim dedi.
yemek sonrası çay içtik..derken mesai başladı.
yani bugün de yapmadım
cumartesi günü hep evdeydim
ediz hastaydı zaten
pazar günü de nobetçi eczane aramadık açıkcası..rastladığımız eczanelere şöyle bi baktım ama onlardan da açık olan yoktu..nöbetçiye de denk gelmedik.
sanıyorum 7-8 gün geçmiş oldu.
belirsizlik içinde kıvranmak ..çok haklısın..tıpkı bu durumdayım
dün akşam yatağa yattım ve bir karar aldım..
düşünmüycem..bi şey yok..sen pimpirik yapıyorsun ..bu konuyu bi daha düşünme diye.
bi tek test almak kaldı geriye..onu da yaparsam hiç düşünmüycem.
akşam eşimle merkeze girsek alırım
yol üstünden alıyor her akşam beni ya..
D-100 üzerinde iniyorum..
doğal olarak da orda hiç eczane olmuyor.
bu yüzden kaldı zelixş
migroslar çıkarmış şeker hamurunu cnm cım oralardan migros bul kendinecanım şeker hamuru daha önce yaptım..marşhmellov dan
ama çok bi hoş olmadı
hazır şeker hamuru alabileceğim ber yer olursa iyi olur.
yada yeniden denerim şeker hamurunu..çok kolay çünkü. demi
hahahaha..ay yaaaa.cnm benim bencede böyle yaşanmaz yani hop oturup hop kalkmak.Bir an önce yap testini.Ay dilek bir anımı getirdin aklıma,aynen böyle 1 ay kadar geciktim ben biliyomusun yazın sıcağı yok gelmiyor gittim eczanye aldım yok bişey neyse bekledim aradan biraz daha geçti yok gene aldım test gene çıkmadı sonra 1,5 ay falan geçince yine aldım yaptım testi banyoda aynanın önüne koydum gidip gelip bakıyorum ama bu arada en son banyoya bir girdim aynadan çift çizgiyi gördüm nevrim döndü inanamıyorum beklemiyorum böyle bişey falan o zamanda hapta kullanmıyorum daha.Hemen eşimin yanında aldım soluğu öbür odada oturuyordu ama benim ayak bağlarım çözüldü.Ben telaşlı ağlamaklı bir halde testi gösterdim hamileyim ben diye başladı kahkahayla gülmeye ne gülüyorsun dedim meğersem benim ilk hamileliğimdeki testi bulmuş(hatıra diye saklıyordum dolapta)onunla yeni yaptığımı yer değiştirmiş ama hangi ara onu alıp eskisini koymuş oraya ben anlamadım hiç beni mahvetti yani dr uma bile anlattım bunu çok güldü.sonra bana bir problem yok olmam lazım dedi söktürücü ilaç verdide öyle oldum...
yaa..bakmalıyım o zaman haribucum..kesinlikle..migroslar çıkarmış şeker hamurunu cnm cım oralardan migros bul kendine
Teşekkür ederim cnm,çocuklar mutlu olsun bende mutlu oluyorum.Oğlan kendi yaptı birde biliyomusun topları folyaladı birde kürdana şekerleri geçirdi kendi uğraştı yani hoşunada gitti birde bana annecim senin de doğumgünün ama sana bişey hazırlamadık dedi olsun dedim siz mutlu olun bana yeter.ay kızlarr, 2 dakika gelemedim kaynatmışınız gene.
Boncukkk doğum günün kutlu olsun canım, nice yıllara inşallah. Bebişinizi de allah analı babalı büyütsün.
Dilekkk sizin de şimdiden doğum gününüz kutlu olsun canım.
yeşimcim çok güzel olmuş süsler, ellerine sağlık. Çocukları çok mutlu edeceksin. Haftasonun da dolu dolu geçmiş faceden gördük, maşallah sık sık yapıyorsunuz siz bu toplanmaları, ben hiç kendime bile vakit ayıramıyom, değil ki böyle kızlarla toplaşcam, haftada 2 gün tatil olunca yapabiliyorsunuz değil mi? Bizim tek pazar olunca olmuyor işte.
pasta malzemeleri reyonunda olabilir cnm,bana da kuzenim söyledi haftasonu oda sen gibi eline marifetlidir.yaa..bakmalıyım o zaman haribucum..kesinlikle..
hangi reyonda bulunur acep..
tamam canım bakarım artık reyonların hepisinepasta malzemeleri reyonunda olabilir cnm,bana da kuzenim söyledi haftasonu oda sen gibi eline marifetlidir.
İnşallah cnm,bazen bir sorun olmasada çok gecikebiliyor bizzat deneyimledim ama senin için rahat olsun testini yap.Ben yaptığım halde çıkmamasına rağmen telaş yapıyordum niye hala gelmiyor testtemi sorun var diyehahahaha..ay yaaaa.
canım benim
bi kadına yapılabilecek en kötü şaka bu olsa gerek .
inşallah benim de öyledir canımcımmmmm
bana dua eder misiniz
yani eğer varsa aldırmamız gerekecek ..öyle görünüyor.
yani senin için 2. çocuk olacaktı aslında ..sen telaş yapmasaydın keşke..:)İnşallah cnm,bazen bir sorun olmasada çok gecikebiliyor bizzat deneyimledim ama senin için rahat olsun testini yap.Ben yaptığım halde çıkmamasına rağmen telaş yapıyordum niye hala gelmiyor testtemi sorun var diye
evet resimlerdede gördüğün sarışın varyatamam canım bakarım artık reyonların hepisine
hani şu çok yiyip de kilo almayan yeğenin mi :)
ne bilim ben istemiyorum ya ondan sanırım yine olsa aynı telaşı yaparımyani senin için 2. çocuk olacaktı aslında ..sen telaş yapmasaydın keşke..:)
evet resimlerden de tahmin ettiğim kişi.evet resimlerdede gördüğün sarışın varya
evet hesapta , planda olmayınca telaşe olur .ne bilim ben istemiyorum ya ondan sanırım yine olsa aynı telaşı yaparım
bulur canım ya..orda da güzel şeyler oluyor çünkü.kayınvalidemler bende kızlar bugün onun doğum günü ben birşey alamadım henüz ama ablam annemle avm ye gitmiş madam coco ya bakıcaklarmış ona tembihledim benim içinde bakın bişey beğendiğinizi fotograf atın bende göreyim dedim.İnşallah bulurlar bişey yoksa akşam bana hediye telaşı olcak
fadime hiç gelmedi bugün demi. ???