- 7 Aralık 2011
- 11.162
- 7.215
Allah kolaylık versin canım. Aramıza hoşgeldin canım, kendini tanıtır mısın?Evet 3.cü sınıf sabah çıkıyor evden akşam 5 te geliyor
ödev sorunumuz olmuyor etüt olunca
ama yoruluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kolaylık versin canım. Aramıza hoşgeldin canım, kendini tanıtır mısın?Evet 3.cü sınıf sabah çıkıyor evden akşam 5 te geliyor
ödev sorunumuz olmuyor etüt olunca
ama yoruluyor
1 oğlum var 3.cü sınıfa gidiyorAllah kolaylık versin canım. Aramıza hoşgeldin canım, kendini tanıtır mısın?
memnun oldum canım, allah bağışlasın çocuklarını. İkisine birden yetişebiliyor musun, ikisinin de ihtiyacının olduğu zamanlar.1 oğlum var 3.cü sınıfa gidiyor
1.5 yaşında kızım var evde onunlayım
28 yaşındayım
arada bakıyordum sizin yazılarınıza bugün nasipmiş yazmak :)
nasılsın yasmincim, evet bugün hava çok güzel. Cumartesi biz o soğukta köyde zeytin topluyorduk kız, nasıl buz gibiydi, akşam ezanı oldu biz hala bahçedeydik, donduk.
Yetişiyorum çok şükürmemnun oldum canım, allah bağışlasın çocuklarını. İkisine birden yetişebiliyor musun, ikisinin de ihtiyacının olduğu zamanlar.
Ben de 38 yaşındayım, çalışıyorum, 9 ve 14 yaşında iki kızım var.
Nerelisin? ben Antalya lıyım.
hoş geldin.Yetişiyorum çok şükür
oğlum sakin ama kızım çok hareketli
sabahtan akşama kadar kızımla yanlızız evde
çok yorucu olmuyor
sizinkiler büyümüş ne güzel benim kızda bir okula başlasa
Memnun oldumhoş geldin.
ben de 37 yaşındayım
8 yaşında oğlum
4 yaşında küçük oğlum. çalışıyorum.
merak etme zaman o kadar hızlı geçiyor ki, o zaman da keşke büyümeselerdi diyorsun, küçüklüğünün tadını çıkarın, tam sevmelik, şimdi bizde sevecek çocuk kalmadı bak, mesela insan bebek gördü mü sevesi geliyor.Yetişiyorum çok şükür
oğlum sakin ama kızım çok hareketli
sabahtan akşama kadar kızımla yanlızız evde
çok yorucu olmuyor
sizinkiler büyümüş ne güzel benim kızda bir okula başlasa
Evet insan bebek sevmek istiyormerak etme zaman o kadar hızlı geçiyor ki, o zaman da keşke büyümeselerdi diyorsun, küçüklüğünün tadını çıkarın, tam sevmelik, şimdi bizde sevecek çocuk kalmadı bak, mesela insan bebek gördü mü sevesi geliyor.
En azından biri sakinmiş, şanslısın yine de.
bizde bakıcı teyze var.Memnun oldum
ne güzel çalışıyorsunuz
küçük oğlunuza kim bakıyor
ben de çalışmak istiyorum kızımın büyümesini bekliyorum
yorucu bi yaş 1,5 yaş..pek durmaz yerinde. karıştırır , yapmadan anlamaz. 1 yıl daha sabır.Evet insan bebek sevmek istiyor
büyüyünce dertlerde büyüyor
he ya..haklısın. biz de ediz i doya doy a sevmeye çalıyoruz..malum son numara. tadını çıkara çıkara seviyozmerak etme zaman o kadar hızlı geçiyor ki, o zaman da keşke büyümeselerdi diyorsun, küçüklüğünün tadını çıkarın, tam sevmelik, şimdi bizde sevecek çocuk kalmadı bak, mesela insan bebek gördü mü sevesi geliyor.
En azından biri sakinmiş, şanslısın yine de.
bizim yerimize de sevin artık, büyüdükçe insan bir yandan da üzlüyor, sevmelikten çıkıyorlaryahe ya..haklısın. biz de ediz i doya doy a sevmeye çalıyoruz..malum son numara. tadını çıkara çıkara seviyoz
Geçer zaman sağlıklı olsun da karıştırsın ne yapalımyorucu bi yaş 1,5 yaş..pek durmaz yerinde. karıştırır , yapmadan anlamaz. 1 yıl daha sabır.
evet canım . sen daha küçük kızı seversin..büyük değil ki..onun da 2 seneye sevmeklik durumu kalmaz..tadını çıkar canımbizim yerimize de sevin artık, büyüdükçe insan bir yandan da üzlüyor, sevmelikten çıkıyorlarya
evet haklısın. ilk çocuk rahatsa ikinciler yoruyor..kardeş kardeşe benzemiyorGeçer zaman sağlıklı olsun da karıştırsın ne yapalım
oğlum böyle olmayınca bana zor geldi
merhaba bukrem hoş geldin..Kızlar öğretmeniniz etüt yapıyor mu?
Hoşbuldum çok teşekkürler :)merhaba bukrem hoş geldin..
Mercimek çorbası ve mantar varAkşam oluyor kızlarrrr
Ne var akşam menülerinde
Belki bu akşam bende film izleyebilirim
Varmı öneri acaba
Mercimek çorbası ve mantar var
akşam çayın yanına kek yapmayı düşünüyorum
film için benim adım khan var izlemediyseniz
türk filmi evim sensin