- 12 Temmuz 2012
- 1.021
- 260
Günaydın canım. Maşallah kızına 1 yanlış gayet iyi. Öğretmenin de yapamadığı soruyu takip edip üzerinde durması da çok güzel.günaydın kızlarrr,
Hayırlı cumalar,
Dün matematikten yine büyükten küçüğüe, küçükten büyüğe sıralama vardı. Bir de yazılı olmuşlar demiştimya, 1 yanlışı varmış, o soruyla ilgili örnekler yapın demiş, onu yaptı.
türkçeden de yapım eklerine geçmişler, onunla ilgili örnekler yaptık. Başka da bir ödevi yoktu sanırım.
Yemek de nihayet kereviz yemeğini bitirdik. Bugün yemeğim yok yani.
Bu akşam benim de yemeğim yok ama büyük ihtimal annemde yeriz. Genel de cuma günleri annem bırakmıyor yemek yemeden.
Günaydın canım. O yemeği ben de çok yaparım ve çok da sevilir bizde.Günaydın kızlarrrr
Akşam bende fırında patlıcanlı paztatesli köfteli bir yemek yaptım ama önden hepsini kızartıp sonra fırınladım gayet lezzetliydi yanına pilavımız var birde ayrn yetti hatta yemekten bu akşama da kaldı...
Türkçeden yazım ödevi varmış oğlanın ödev değil aslında da okulda yazmadığı için evde yazmı, hayat bilgisi ödevi vardıya önceki günden kalan onları yaptı ben gitmeden önce. Birde müzik ödevi varmış ki ondan haberim yok hoş oğlanında haberi yok öğretmen eksi çizmiş defterini sorunca söyledi şarkı yazacaktık dedi bende dedimki müzik defterine metin yazılmaz ki notaları vermiş olmasın öğretmen sanırım o ara dinlemiyordu öğretmeni bugün soracak bakalım unutmazsa...
Ben gittikten sonrada okuma çalışması yaptık yine, ingilizceden sayılarla ilgili 2 sayfa alıştırma götürmüştüm onları yaptı, 2 sayfa yeni öğrendiği kelimeleri yazdı. 1 sayfa eşleştirme yaptı bu kelimelerle.
Sonra yemek vs derken zaten uyku vakti geldi. Masal okundu bir kaç sayı ve kelime egzersizi sonrası yatırdım ama saat 10 u geçti haliyle...
Sizlerin nasıl geçti akşamınız...
İstikrarlı bir şekilde çalışmışsınız yine , ne güzel.
Günaydın canım. Ne büyük bir şans ödevlerini babasıyla yapması biliyormusun. Çünkü onlar ödev yaparken sen de kendi işini yapabilirsin.Ben akşam 10 a kadar ödevlerle uğraştım. Babası küçüğü uyutup Vadi izlemeye geçti tv karşısına.günaydın kızlar.çok şükür bugün cuma yatma saatiydi,derslerdi, hadilerdi yokkk.Akşam biraz matematik çalıştılar babasıyla doğal sayıları toplama işlemindelermiş ben şöyle kulak misafiri oldum sadece.Diğer ödevleri gündüz yapmış kontrol ettik sadece sonrada oğluşla koltuğa uzandık tv seyrettik biraz nispeten sakin bir geceydi.Bu akşamda benim temizlik hengamem olur yarına rahat ederim artık inşallah.