- 14 Ağustos 2009
- 53.297
- 42.836
servisle gidip geliyor ama .aşırı yükten olabilir
tabii canım şaka yapıyorum, biziminin öyle dertleri yok iki yıldır, özel dolabı vardı herkesin, defterler kiatplar hep orda duruyodu, ödev olan derslerin defteri kitabı eve getiriliyodu, artık bence o dolaplı sınıfları bizimkilere vermezler, her sınıfta yok çünkü, onları artık 1 ve 2 ler alır diye tahmin ediyorum, bakalım napcaz
Bizde 2 yıldan bu yana 2 çanta eskittik bu sene bakalım çek çekli çanta istiyor ben taraftar değilim.Daha okul alışverişne başlamadık ama bu sene kıyafetleride baştan sona yenileyeceğiz
onlar hiç kullanışlı olmuyo canım ya, hele merdivenden çıkarıp indirirken çocuklar bayağı bi zorlanıyo, sırtına alsa o esnada, onların boş hali bile zaten çok ağır oluyo diğer çantalara göre, sınıfı giriş katında olursa bi derece
çekçekli çantaları ben hiç sevmiyorum başka çocuklar içinde tehlikle yaratıyor.:18:rahat rahat kullanan bir öğrenci görmedimyükümüz biraz hafiflese sırt çantaları bu kadar sorun yaratmayacak .
ben kalabalığa kalmak istemedim o zaman çok sıkıntılı oluyor.
bu yıl beslenmeleri nasıl olacak ?
ay aman bana beslenme deme, bu senede geçen seneki sistem olurda kafayı yerim, valla hiçbişey yemese daha iyi
Allahtan bizimkide servisle gidiyor o yönden biraz daha rahatız.En iyisini yapmışsın erkenden alışverişe başlamakla.Geçen sene bizim beslenme listemiz çok kötüydü benim açımdan beslenme listesinde pilav,makarna tavuk köfte türü şeyler vardı evde olan anneler en azından sıcak bir şekilde götürebiliyorlardı ama çalışan anneler sabahtan koyunca hele kışın bu gibi bir pilav ve makarna yemek benim oğlanın malesef harcı değildi bu yüzden belli bir süre sonra ben listeye itibar etmemeye başladım zaten yemek yedinizmi diye yada hangi yemeği getirdiniz diye soran bir öğretmende yoktu.
Bu arada kızlar dün haberlerde ikili öğretim yapacak okullarda çocukların giriş çıkış saatlerinde karmaşa yaşanacağı söyleniyor bununla ilgili bir bilginiz varmı 19,30 20.00 dan bahsediliyor akşam çıkışı için :44:
canım bizimki, hep ikili eğitimdi, sabahçılar 7.10 gibi başlıyo sanırım, bizimki öğleciydi hep 6.20 gibi çıkıyodu yanlış hatırlamıyorsam ama galiba şuan sorun yaratan 2. kademinin ders saatinin artmış olması, mantıksız mantıksız işler, hem orta okulla ilkkokulların sınıfları aynı olmayacakki, sizinki ortaokul olduğuna göre, onların sınıf sayısının çok olmazsı lazım, nasıl olcak