- 10 Kasım 2009
- 2.891
- 1.045
günaydınlar herkese,
güzel bir hafta diliyorum.
cumartesi çarşı ve avm gezmesindeydik, büyük kızıma yedek forma aldık. Sonra Özdilek D&R dan birer kitap aldılar, dondurma ısmarladım, eve geçtik. Pazar günü sabah temizlik, öğleden sonrası anneannede mangal keyfi ile geçti. güzeldi, sonrasında kurban pazarına keçilere bakmaya gittik Benim ufaklık çok seviyor, pazar da yolumuzun üzerinde zaten. Ödevleri cumartesi günü tamamladılar. Ben kontrol edemedim ama, düzelttireceğim korkusuyla getirmedi kızım bana. doğrudur anne dooğru deyip geçti.
günaydın canımcımmm
ne güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz en çok hangi kitapları aldığınızı merak ettim birde buradaki D&R da doğan yayıncılık kitaplarında kampanya var sizin orada da var mı?
Bizde temizlik işlerimizi cuma akşamı bitirdik geç saatlere kadar uğraştık ama bitti. Sadece ütü ve yemeklerim kaldı haftasonuna. Oğlanın ödevleride azdı oda cumadan yaptı ödevleri.
cumartesi eşimle fuar ziyaretine gittik oğlanıda bir arkadaşa bıraktım. Bu arada seviye tespit sınavı oldu orada. Oğlanı ve arkadaşı alıp avm ye gittik biz çay içtik onlar ata bindiler :)) (oyuncak atlara:)))
cumartesi akşam eşimi dişçiye götürdük oğluşla, pazar sabahı kahvaltıda misafirlerim vardı erken kalktım onları
ağırlamak için.
Dün akşamda dışarı çıktık gezmeye ama avm lee girmek mümkün değil heryer o kadar kalabalık ki herkes bayram alışverişine başlamış...
Bizde marketlerin kurban uygulamalarına baktık bugünde bağış alan kurumların şartlarını inceleyeceğim...
böyle yine geçti bitti haftasonu...
günaydın kızlar..dolu dolu bir hafta sonu geçirmişsiniz.
bizde cumartesi iş çıkışı oğlanla anneme gittik akşamda dışarı çıktık gezdik biraz.
pazar günü pazara gittik,temizlik yaptım, pasta yaptım akşama kadar öyle geçti.
ödevlerimiz ise matematikten düzlemle ilgili fotokopi kağıdında sorularımız vardı.
Türkçe den fotokopi kağıdında 2 tane hikaye vardı ilk bir kaç cümle yazılmış gerisini biz tamamladık.