çok sevindim canım oğlun adına işallah hayırlısı olur onun için işallah çabuk da kaynaşıverir arkadaşalrı ile
teşekkürler karamük umarım iyi olur bizim için..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sevindim canım oğlun adına işallah hayırlısı olur onun için işallah çabuk da kaynaşıverir arkadaşalrı ile
günaydın hanımlar
bizimde kültür dershanesi sonuçları açıklandı 75.000 küsür kişi girmiş sınava bizimki 6000 li sıralarda yani başarı oranı olarak % 9 a girmiş 31 marta kadar dershaneye görüşmeye çağırıyorlar
bizim yılan hikayesine dönen deneme sınavı bugün yapılmış
ata yayınlarınınmış hiç yanlışı yokmuş oğlumun pek bi mutluydu
tebrik ederim canım
neden görüşmeye çağırıyolar canım, sbs ye girmicekki bizim çocuklar:26:
bizim yılan hikayesine dönen deneme sınavı bugün yapılmış
ata yayınlarınınmış hiç yanlışı yokmuş oğlumun pek bi mutluydu
iyi haftalar hanımlar
sınav sonuç karnesinde başarılı diye yazıyorya ondan çağırıyorlar görüşmeye bir de koydukları ödülleri alabilmen için kayıt yaptırman gerekiyormuş dershane için ama benim şuanda dershanaye yazdırma gibi bir niyetim olmadığı için görüşmeye gitmeyi de düşünmüyorum tabiki
tebrikler canım oğluna
çocuklarınızın güzel haberlerini okudum maşallah hepsi almış başını yürümüş
ödül almanız için kayıt olmanız gerek ha bu da iyiymiş
teşekkür ederim canım:13::13:
okulumuzu değiştirdik. maddi ve manevi olarak zorlayıcı olsada umarım pişman olmayız. dün ilk günümüzdü, oğlum evde mutluydu..inşallah hep böyle devam eder..geçiş sürecindeki oğlumla olan diyaloglarımızdan artık onunda bir birey olduğunu birkez daha anladım..hesap sordu bana benim fikrimi sordun mu, ben okulumdan ayrılmak istemiyorum dedi, ağladı, ben de o görmeden ağladım..çok tepkiliydi bana..babasında ikna oluyor bana gelince duygusal baskı yapıyor..hiçbirşey diyemedim çünkü bu benim kararımdı..zamanla anlayacaksın beni dedim hep, bana güven dedim, daha iyi bir eğitim için dedim..pazar günü baktım oğlumda kendi kendini ikna etmeye çalışıyordu..çok zormuş bu işler, benim bile okulla, çocuklarla duygusal bağım varmış bunu anladım..
hayırdır hanımlar sesiniz soluğunuz hiç çıkmıyo bu aralar
gökyüzündedans hepten kayboldu zaten
merhaba konu ıle alakalı degıl ama bn kou acamıyorum nasıl accam konu aca tklıorm yazıorm edıtorun gormesı lazm dıyor dıger gun gırıyorum konu yok