saol cnm.dr belli bir yaşta geçer ded, ama zor oluyor antibiyotik ve grip ilacı içmediği gün yokvalla biz geçen sene mayısta aldırıdık canım artık çok kötü olmuştu bademcikleri ateş hiçi kesilmiyordu ocakta genizeti alındı mayısta da bademcik allah şifa versin işallah iyi olurda aldırmak zorunda kalmazsınız canım
saol cnmartık ben saldım gitti zaten
konu geçen yarım kaldı cumartesi de çalışıyorsun galiba nefret ediyorum özel sektörden bu ne ya o saate kadar
umrunda bile değil sorun da o zaten bu kadar umursuz olması ..özel okula gitmek istiyormuş orda ata binmek keman çalmak istiyormuş sıkılıyormuş bu okuldan..ee mümkün olmadığına göre bir süre daha ...
olgunluk mu bilmem ama bence bu karakter meselesi değişmiyor yeğenim 2 yaşından beri iki parmağıyla yemek yer elle yenecek şeyleri yani diğer parmaklarını sokmaz bile sıla dersen 10 parmak ha elini yüzünü yıkar dişlerini fırçalar ben demeden günaydın afiyet olsun falan der ama ne çare günde 3 gömlek değiştiriyoruz zaten terliyor ayrı ilk dersten o gömlekte muhtelif kalem izleri boya lekeleri mutlaka çamur toprak olur
meldam geçmiş olsun
böyle olacağı belliydi bugün sağlam bi sinir krizi geçirdim iyi değilim hiç
sanada cnmgünaydın hanımlar
herkese iyi hafta sonalrı:13:
günaydın canım sizede iyi hafta sonları
yani elni ben yıka dersem yıkıyo ama sorun çıkarmıyo yıkamıcam etmicem diye, işin ilginci anaokulunda kendi yıkardı, ilerliceğine geriledi bu konuda, okul kıyafetlerini temiz tutuyo, bizde de oda toplamama sorunu var, kıyafetlerini asmama, onada yeni bi yöntem buldum, giysilerini asmadan salona giremezsin dedim işe yarıyo benimkinde
boynerlerde var kızlar, avm lerde iç giyim mağzalarında var
siz yine iyisiniz desene, yok valla eşim elini bile sürmez ödev mödev, zaten sürsede kesin pis bi kavga patlak verir küserler:27
sınav olayı yüzünden mi canım, canını sıkmamaya çalış, acaba dikkat çekmek için mi yapıyo, acaba bi süre hiç bi iyi kötü tepki vermesen mi, şimdi daha iyisindir umarım
yarın boynere bakarımsaol cnm
yöntemin etkili olmuş .ben bi kaç gün böyle yöntemleri uygulayabiliyorum.sonra resti çekiyor .yaparsan yap ceza verirsen ver diyo.bana da kendi ceza veriyor,yanımda oturmazsan ödevimi yapmam ,bunu yapmazsan bende bunu yapmam
hocadan fırçayı ben değil sen yicen deseydin
benimkide haftasonu ödevini okulda unutmuş leyla, müdürü arada okulun kapısını açsın ödevimi alayım diyo, oldu dedim
ödev mi o da neymiş :44::26:
niye canım sıla ya ev ödevi vermiyor mu öğretmen :26:
ne yaptı peki :18::18hocadan fırçayı ben değil sen yicen deseydin
benimkide haftasonu ödevini okulda unutmuş leyla, müdürü arada okulun kapısını açsın ödevimi alayım diyo, oldu dedim
günaydın cnmgünaydın hanımlar
hepinize iyi haftalarbaşaldık bakalım bir haftaya da hayırlısı ile
öğretmen veriyor da yapan kim bu dönem 5ten fazla ödev yapmamıştır bu hafta hiç yapmadı mesela ama yapmasın bakalım ben testi bekliyorum
ne desin ceza verse takmıyor ödül verse takmıyor okulda yaptırabildiği kadar yaptırıyor teneffüste öğle tatilinde çıkarmıyor yaptırıyor bu sefer de iyice ters teperse sıkılırsa diye korkuyorum
ne desin ceza verse takmıyor ödül verse takmıyor okulda yaptırabildiği kadar yaptırıyor teneffüste öğle tatilinde çıkarmıyor yaptırıyor bu sefer de iyice ters teperse sıkılırsa diye korkuyorum[/QUOT
büyüdükçe sorunlarıda büyüyor malesef.Bizdede cezalar artık hiç bir işe yaramıyor üstü başı pis çamurlu geliyor neymiş top oynuyor korkuttum ceza verdim konuştum hiç bir şey fayda etmıyor Yani kirlenmek güzel değil hele birde okulda onun o halde eve gelmesi benim sinirlerimi alt üst ediyor geçen gün düşmüş her tarafı ıslak içine kadar geçmiş öyle oturmuş son derse kadar
ne desin ceza verse takmıyor ödül verse takmıyor okulda yaptırabildiği kadar yaptırıyor teneffüste öğle tatilinde çıkarmıyor yaptırıyor bu sefer de iyice ters teperse sıkılırsa diye korkuyorum
ok efenim hemen değerlendirmeye alıyoruz
ben aslında hatalarımı biliyorum da kafam kaldırmıyor bi noktadan sonra patlıyorum =(((
Günaydın kızlar,bugün hava çok kötü şöyle evde oturup şekerleme yapmayı çok özledim....Chess dün önerdiğin kitabı aldım çok teşekkür ederim gerçektende şimdiden 50.sayfaya kadar geldim bayağı bir yararlı olacağını hissediyorum hatalarımın yavaş yavaş farkına varmaya başladım bakalım uygulamaya geçincede faydasını görebileceğizmi?
Evet canım bende kitabı okuyunca kendimin serbest bir ebeveyn olduğunu tespit ettim sürekli söylüyorum söylüyorum konuşuyorum dırdır ediyorum ama bu kadar bazen ceza veriyorum bazende görmezden geliyorum ama artık tıkanmıştım bu kitap bana iyi geldi doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?