- 3 Mayıs 2007
- 14.906
- 22
- 41
saol cnm.dr belli bir yaşta geçer ded, ama zor oluyor antibiyotik ve grip ilacı içmediği gün yokvalla biz geçen sene mayısta aldırıdık canım artık çok kötü olmuştu bademcikleri ateş hiçi kesilmiyordu ocakta genizeti alındı mayısta da bademcik allah şifa versin işallah iyi olurda aldırmak zorunda kalmazsınız canım
saol cnmartık ben saldım gitti zaten
konu geçen yarım kaldı cumartesi de çalışıyorsun galiba nefret ediyorum özel sektörden bu ne ya o saate kadar
umrunda bile değil sorun da o zaten bu kadar umursuz olması ..özel okula gitmek istiyormuş orda ata binmek keman çalmak istiyormuş sıkılıyormuş bu okuldan..ee mümkün olmadığına göre bir süre daha ...
olgunluk mu bilmem ama bence bu karakter meselesi değişmiyor yeğenim 2 yaşından beri iki parmağıyla yemek yer elle yenecek şeyleri yani diğer parmaklarını sokmaz bile sıla dersen 10 parmak ha elini yüzünü yıkar dişlerini fırçalar ben demeden günaydın afiyet olsun falan der ama ne çare günde 3 gömlek değiştiriyoruz zaten terliyor ayrı ilk dersten o gömlekte muhtelif kalem izleri boya lekeleri mutlaka çamur toprak olur
meldam geçmiş olsun
böyle olacağı belliydi bugün sağlam bi sinir krizi geçirdim iyi değilim hiç
seni üzecek ne oldu?umarım şimdi iyisindir.
sanada cnmgünaydın hanımlar
herkese iyi hafta sonalrı:13:
günaydın canım sizede iyi hafta sonları
size de iyi hafta sonları
biz bugün göz muaynesine gittik oğluma gözlük verdi dr.pazartesi seviye sınavı var yine:18:güvenderin tüm dersler kitabını aldım bay kalemin konu anlatımlı kitabıda hoşuma gitti aldım