• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Rapor devamlı alamıyorum malesef. Her gidemediği gün doktora götürmem gerek rapor için ne kadar süreceği belli olmuyor.Grip gibi değil ki.Tuvaletini yapabilince maksimum 2 gün gidebiliyor.Sonra öğretmeni gel al diyor.Yapmazsa ertesi gün evde.Hep böyle.Yaparsa bir iki gün gidiyor sonra yine evde.Son götürdüğüm doktor 20 gün sonra kontrole çağırdı.Böyle bir durum için 20 günlük rapor da olmaz. Allahtan okul özel halledecekler artık bir şekilde çocuğun durumunu onlar da görüyor.Allah kimsenin başına vermesin çok zor birşeymiş :(
Acıyor acıyor diye sızlanıyor sabah beri yine. Allahtan haftasonuna denk geldi.Bir sürü ödevi var ama ..

merhaba benim oğlan 2 işlemli problem çözüyolar.tam kavrayamadı daha ama.ingilizcede neler yapıyorsunuz

Bu haftasonu gelen ingilizce ödevimizde bir okuma parçası var.Sonrasında da o parçayla ilgili sorular var.Konu olarak okul eşyalarını öğreniyorlar.İsteyen olursa fotograf gönderebilirim.

Böyle önlü arkalı bir sayfa geldi.

Eklentiler

• ödev 1.jpg
    ödev 1.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 43
  • ödev 2.jpg
    ödev 2.jpg
    58,5 KB · Görüntüleme: 38
Rapor devamlı alamıyorum malesef. Her gidemediği gün doktora götürmem gerek rapor için ne kadar süreceği belli olmuyor.Grip gibi değil ki.Tuvaletini yapabilince maksimum 2 gün gidebiliyor.Sonra öğretmeni gel al diyor.Yapmazsa ertesi gün evde.Hep böyle.Yaparsa bir iki gün gidiyor sonra yine evde.Son götürdüğüm doktor 20 gün sonra kontrole çağırdı.Böyle bir durum için 20 günlük rapor da olmaz. Allahtan okul özel halledecekler artık bir şekilde çocuğun durumunu onlar da görüyor.Allah kimsenin başına vermesin çok zor birşeymiş :KK43:
Acıyor acıyor diye sızlanıyor sabah beri yine. Allahtan haftasonuna denk geldi.Bir sürü ödevi var ama ..
Aynen izin konusunu okul halleder. Yok kendi izin verincede izinli sayiliyor zaten . Yada boyle bir durum da zaten her okul izinli sayar. Benimki biraz daha keyfi durumlar icin gecerli .
Cok sevindim kizin kizin adina :halay:

İyi akşamlar.Kızım hala aynı malesef. O kadar sıkıldık ki bu konuda konuşmak bile istemiyorum artık.2 ay olacak nerdeyse. 3 çocuk doktoru bir çocuk cerrahı ve bir de psikoloğa götürdüm.Diyete devam.Aslında kabız da değil kakası yumuşak ama yapmaya korkuyor.Bütün gün sızlanıyor , gece uykudan uyanıp uyku sersemi yapıyor.Onun dışında mutlu bir çocuk.Öyle içine atıp dertlenecek bir yapısı yok aşırı dışa dönük.Kızdığı birşeyde cır cır cırlar savunmaya geçer :) Canının acımasından korkması dışında psikolojik bir yanı yok.Güçlü ve umursamaz bir yapısı var.Nerden geldi başımıza böyle birşey anlamadık.

Bizimkilerin haftada 10 saat ingilizceleri var.Hele çarşamba günü 4 ders arka arkaya.Hal böyle olunca çok yoğun geçiyor konular ve bence çok ağır.Daha geçen sene okumayı öğrendiler yav.Kızım devamsızlık da çok yapınca durumu nedir bilmiyorum.Rehber öğretmen endişelenmememi , derslerine girdiğini ve kızımın derste çok aktif olduğunu , bilsin bilmesin fikri olduğu her konuda parmak kaldırdığını söyledi :) Güveniyorum.Yabancı diller velisi olarak abimizi atadık biz. Ödevler onun denetiminde yapılıyor (sağlık elverdiğince) ve toplantıda da o görüşecek veli olarak.Nasıl da hoşuna gidiyor abimizin :)
Matematik türkçe hayat bilgisi .. Koptum ben de iyice bu poposal sorundan dolayı.Hayatımız alt üst oldu keyfimiz kaçtı ailece.Doğru düzgün takip edemiyorum.En son çıkarma yapıyorlardı matematikten mesela hala ordalar mı bilmiyorum.Son hafta pek ödev yapamadık da.Bu pazartesi toplantımız var detaylı bilgiler gelicek bizde öğrenicez inşallah.
Umarım devamsızlıktan kalma falan yoktur 2. sınıfta :KK43:
Bir de finansal okur-yazarlık isimli bir dersleri var.Bu gün bütçe kelimesini öğrenmişler herhalde , gelirken bana ayırıcak bütçen var mı markete gidelim deyip deyip durdu :KK70:
Kizinizin makat catlakligi mi var varsa ibrahim saracoglunun cok guzel bir kuru var tavsiye edebilirim..

Rapor devamlı alamıyorum malesef. Her gidemediği gün doktora götürmem gerek rapor için ne kadar süreceği belli olmuyor.Grip gibi değil ki.Tuvaletini yapabilince maksimum 2 gün gidebiliyor.Sonra öğretmeni gel al diyor.Yapmazsa ertesi gün evde.Hep böyle.Yaparsa bir iki gün gidiyor sonra yine evde.Son götürdüğüm doktor 20 gün sonra kontrole çağırdı.Böyle bir durum için 20 günlük rapor da olmaz. Allahtan okul özel halledecekler artık bir şekilde çocuğun durumunu onlar da görüyor.Allah kimsenin başına vermesin çok zor birşeymiş :KK43:
geçmiş olsun.kızınızın kabızlığı mı var.
her sabahaç karnına gün kurusu kayısıyı suda pişirin.blındırdan geçirip yedirin.denenmiş bi tarif bu kabızlığa iyi geliyor.

Sağol arkadaşım biliyorum kayısıyı da ne içirebiliyorum ne yedirebiliyorum malesef.Zorla verirsem de öğürüyor.Ispanak yemeyen çocuk ıspanak yemeye başladı doktor sebze dedi diye ama kayısıyı inciri hiç yedirip içiremiyorum.

günaydın kızlar
nasılsınız
ne zamandır gelemedim .
bildirim de gelmeyince , yazan olmuyor diye düşündüm .

biz de şu tür problemlerdeyiz
bir yük treni 96 ton yük taşıyor
1. vagon 34 ton
2. vagon birinci vagondan 10 tan fazla
3. vagon kaç ton almalı

annemin yaşı 30 , benim yaşım annemden 22 eksik
kardeşim 8 yaşında
üçümüzün toplam yaşı ?

gibi gibi.

ingilizce konusunu bilmiyorum ama geçen hafta topitop kazanmış oğluş

bi tek kendisine vermiş . biraz haksızlık gibi. gerçi çıkışta yedi.
sınıfta arkadaşlarının önünde değil .
ama sanıyorum iyi ingilizcede.

abisi de 7 . sınıf. haftasonu okul kursunda test yapmış öğretmen
bi bizim oğluş 15 soruyu doğru yapınca öğretmenden 1 tl kazanmış :KK45::KK45::KK45:

Aynen izin konusunu okul halleder. Yok kendi izin verincede izinli sayiliyor zaten . Yada boyle bir durum da zaten her okul izinli sayar. Benimki biraz daha keyfi durumlar icin gecerli .
Cok sevindim kizin kizin adina :halay:
Ingilizce classroom unitesinden quiz oldumu
Sağol arkadaşım biliyorum kayısıyı da ne içirebiliyorum ne yedirebiliyorum malesef.Zorla verirsem de öğürüyor.Ispanak yemeyen çocuk ıspanak yemeye başladı doktor sebze dedi diye ama kayısıyı inciri hiç yedirip içiremiyorum.

neredesiniz kızlar

Merhaba.Ben de buralardayım :) Hala kızımın poposal durumuyla uğraşıyorum.Dersler hakkında çok bir fikrim yok.Zira çalışmaya ve ödev yapmaya ara verdik rahatsızlıklarımız sebebiyle.Az önce 4 gün sonunda yaptı.İlaç yardımıyla.. Ancak farkettim ki ilacı verir vermez , içtim artık kolay yaparım düşüncesiyle yaptı tuvaletini.Zira ilacın etki göstermesi 5-6 saat sürüyor.Yarından itibaren ilaç veriyorum diye pekmez - zeytinyağ vs bi karışım yapıp ilaç şişesinden ilaç diyerek vericem. Bakalım durum gerçekten psikolojik mi :işsiz: Eğer sorunsuz acımadan yaparsa yine (ki yaptıktan sonra acımadı diyor) birkaç gün deneyeceğim.Kafamda deli planlar... :KK53:

Merhaba.Ben de buralardayım :) Hala kızımın poposal durumuyla uğraşıyorum.Dersler hakkında çok bir fikrim yok.Zira çalışmaya ve ödev yapmaya ara verdik rahatsızlıklarımız sebebiyle.Az önce 4 gün sonunda yaptı.İlaç yardımıyla.. Ancak farkettim ki ilacı verir vermez , içtim artık kolay yaparım düşüncesiyle yaptı tuvaletini.Zira ilacın etki göstermesi 5-6 saat sürüyor.Yarından itibaren ilaç veriyorum diye pekmez - zeytinyağ vs bi karışım yapıp ilaç şişesinden ilaç diyerek vericem. Bakalım durum gerçekten psikolojik mi :işsiz: Eğer sorunsuz acımadan yaparsa yine (ki yaptıktan sonra acımadı diyor) birkaç gün deneyeceğim.Kafamda deli planlar... :KK53:
Cok mantikli. Boyle bir yazida da okumustum daha once . İns fayda eder.

Matematikte problem yapiyorlar bizimkiler . İngilizce 3.unite bitti quiz oldular . Turkce bilmiyorum

Back