İyi akşamlar.Kızım hala aynı malesef. O kadar sıkıldık ki bu konuda konuşmak bile istemiyorum artık.2 ay olacak nerdeyse. 3 çocuk doktoru bir çocuk cerrahı ve bir de psikoloğa götürdüm.Diyete devam.Aslında kabız da değil kakası yumuşak ama yapmaya korkuyor.Bütün gün sızlanıyor , gece uykudan uyanıp uyku sersemi yapıyor.Onun dışında mutlu bir çocuk.Öyle içine atıp dertlenecek bir yapısı yok aşırı dışa dönük.Kızdığı birşeyde cır cır cırlar savunmaya geçer :) Canının acımasından korkması dışında psikolojik bir yanı yok.Güçlü ve umursamaz bir yapısı var.Nerden geldi başımıza böyle birşey anlamadık.
Bizimkilerin haftada 10 saat ingilizceleri var.Hele çarşamba günü 4 ders arka arkaya.Hal böyle olunca çok yoğun geçiyor konular ve bence çok ağır.Daha geçen sene okumayı öğrendiler yav.Kızım devamsızlık da çok yapınca durumu nedir bilmiyorum.Rehber öğretmen endişelenmememi , derslerine girdiğini ve kızımın derste çok aktif olduğunu , bilsin bilmesin fikri olduğu her konuda parmak kaldırdığını söyledi :) Güveniyorum.Yabancı diller velisi olarak abimizi atadık biz. Ödevler onun denetiminde yapılıyor (sağlık elverdiğince) ve toplantıda da o görüşecek veli olarak.Nasıl da hoşuna gidiyor abimizin :)
Matematik türkçe hayat bilgisi .. Koptum ben de iyice bu poposal sorundan dolayı.Hayatımız alt üst oldu keyfimiz kaçtı ailece.Doğru düzgün takip edemiyorum.En son çıkarma yapıyorlardı matematikten mesela hala ordalar mı bilmiyorum.Son hafta pek ödev yapamadık da.Bu pazartesi toplantımız var detaylı bilgiler gelicek bizde öğrenicez inşallah.
Umarım devamsızlıktan kalma falan yoktur 2. sınıfta
Bir de finansal okur-yazarlık isimli bir dersleri var.Bu gün bütçe kelimesini öğrenmişler herhalde , gelirken bana ayırıcak bütçen var mı markete gidelim deyip deyip durdu