inşallah hep böyle kalırsın canım.
evet moral de çok önemli canım yaaa.
Bizim öğretmen almış, sınıfça aldık yanii, istersen bakarım akşam adına-sanına.
Canım yaaa oğuluşuna üzülme, alışır o da zamanla. Biz 1 hafta okula gitmemiştik ya zati canım, o ara hiç ödev yapmadık, önceki haftasında da perşembe cuma tatildeydik yapmadık, yani aşağı yıukarı 15 günlük bir ara yapmış oldu.
Zaten tatil kitaplarında da yavaş gidiyoruz, sıkmamaya çalışıyorum, 1 sayfa-2 sayfa anca.
biliyorum o filmi görmüştüm afişlerini falan. Konusu neydi canım, biraz anlatsana?
Oh maşallah düğün falan güzel geçmiş canımi, iyi olmuş.
tabii canımdinlensin, ben yukarda anlattım kendimizinkini.
gel canım gel.. canım benim
teyzem dayımın eşi yengem ve annemin eşleri yok vefat etti..gezip tozuyorlar.
anneme gelmişken akşam yemeğine kaldılar ben kalmadım.
annemde iki geliniyle altlı üstlü otuyor. gelinler yemek hazırladılar.
yerler içerler abim onları akşam evlerine bırakır.ne güzel dimi..
birde ayda bir gün yaparlar..teyzemler,yengem,teyze kızları,ablam, benim abimin eşleri.
çalıştığım için bir ben yokum günde..
evet sormuştum..
ay pahalıymış ya..o ne..
çok ..beni aşar..
bizim burda yaz okulları var ama ben araştırmadım..aslında istiyordum ama..
ben şöyle düşünüyorum..
hafta içi camiye gitsin 3 saat..hafta sonu ben onu bi spora yazdırayım..kültür merkezi ya da gençlik merkezinde..o şekilde düşündüm
aslında çalıştığım üniversitenin 1,5 aylık bi yaz okulu var..ingilizce , laboratovar,yüzme ,servis, öğlen yemeği, sabah 8.45 de servis alıyor..akşam 16 .45 de eve bırakıyor vs..toplam 570 lira
personele % 40 kadro ayırmışlar..
toplamda 38 öğrenci almışlar..
fakatttt 4 ve 5 sınıflara var sadece..ben okudum okudum bi sevindim..sonunda 4-5 . sınıflar katılabilir yazısını okuyunca pek üzüldüm..
Artık inşallah 4 . sınıfta istiyorum ..gönderebiliriz inşallah o zaman..
sizin ne gibi aktiviteler yapılacak ki..çok pahalı çünkü..
evet sormuştum..
ay pahalıymış ya..o ne..
çok ..beni aşar..
ben şöyle düşünüyorum..
hafta içi camiye gitsin 3 saat..hafta sonu ben onu bi spora yazdırayım..kültür merkezi ya da gençlik merkezinde..o şekilde düşündüm
aslında çalıştığım üniversitenin 1,5 aylık bi yaz okulu var..ingilizce , laboratovar,yüzme ,servis, öğlen yemeği, sabah 8.45 de servis alıyor..akşam 16 .45 de eve bırakıyor vs..toplam 570 lira
fakatttt 4 ve 5 sınıflara var sadece..ben okudum okudum bi sevindim..sonunda 4-5 . sınıflar katılabilir yazısını okuyunca pek üzüldüm..
gel canım gel.. canım benim
teyzem dayımın eşi yengem ve annemin eşleri yok vefat etti..gezip tozuyorlar.
anneme gelmişken akşam yemeğine kaldılar ben kalmadım.
annemde iki geliniyle altlı üstlü otuyor. gelinler yemek hazırladılar.
yerler içerler abim onları akşam evlerine bırakır.ne güzel dimi..
birde ayda bir gün yaparlar..teyzemler,yengem,teyze kızları,ablam, benim abimin eşleri.
çalıştığım için bir ben yokum günde..
Evet gerçekten çok ama ben mecbur kaldım biraz da.
Hem biraz annemi dinlendirmem gerekiyordu, hem de kışın çocuğu bir faaliyete götürmediğimiz için değişiklik olsun istedim.
Basketbol- yüzme- satranç, at binme, matematik, kitap okuma,resim, drama, ingilizce falan var.Ama tabi bunlar haftada 1-2 saat şeklinde. Yani hergün hepsi yok.
Günaydın kızlar,tatil kitaplarına hemen başlamışsınız yaw azıcık tatil yapaydılarBizimkini cumartesi sinemaya götürdük malifist e güzel bir filmdi bizde izledik angelina jolie oynuyordu.Sınıf arkadaşları cuma karneden sonra gitmiş ama ben karneye gidemediğim için götürememiştim.lunapark aradık ama tabi gündüz sıcağında kapalıydı hepsi avm deki eğlencelere takıldı bende babalar günü için alışveriş yaptım biraz.Dünde sınıf arkadaşının sünnet düğünü vardı yemekli oraya gittik çocuklar çok güzel eğlendi,bizde öyle kurtlarımızı döktük.Bu hafta babaaneye gider benimkisi yazlığa biraz dinlensin de ramazanda bende başlatırım tatil kitaplarına..
evet canım öyle oldu. Belki senin öğretmen de tüm yaz için kendi ayarlamıştır bişeyler, bir zaman ara tatilde bizim öğretmen tam 15 günlük fotokopi ayarlayıp göndermişti, öyle bişeyer olabilir.O zamn ara vermişsiniz siz derslere zaten, başlaması mantıklı. Bizim öğretmen niyeyse almadı bu yılç Geçen yıl almıştı.
Bir sürü ödev verdi dedi kız ama bakamadım daha. Akşama bakıcam ben de neler vermiş.
Oh maşallah ne kadar fiyatlıymış bu yaz okulu canım, nerdeyse maaşını oraya yatıracaksın, ne yapacağız herşey onlar için deyip katlanıyoruz. İnşallah memnun kalır kızın.Evet canım bakıcı 1 haftalığına. Sürekli olması çok zor olurdu herhalde.
İnşallah senin bakıcı da böyle devam eder, çocuklar da memnun kalır. Çocukları üzgün bırakıp evden çıkmak çok zor çünkü.
Tudemin kitabı güzele benziyor, ben de bir bakayım.
Bizim yaz okulu 1 ay. Yaz okulu bitince ben de dini eğitim alacağı bir yere gitsin istiyorum.Bi araştırayım onu da.
Sen geçenlerde yaz okulunun fiyatını sormuştun unuttum söylemeye. Okul 800 tl, servis 180 tl. Toplamda 1.000 tl yi buldu canım.
İyiymiş canım üniversitenin yaz okulu da, seneye gönderirsin.evet sormuştum..
ay pahalıymış ya..o ne..
çok ..beni aşar..
ben şöyle düşünüyorum..
oh maşallah aile saadeti, anlaştıktan sonra ne güzel böyle gezmeleri canım.
günleri sana göre yapsınlar canım, akşam düzenlesinler, illa ki istiyorsan bir şekilde ayarlarsın.
vayyyy..süper ya..
bayılıyorum böyle sıkı ilişkileri olan ailelere..o zaman psikolağa ne gerek var demi..derdini bol bol anlatırsın..rahatlarsın..geçer gider..
çay , çorba, börek , çörek de olunca ..
akşamları olmaz ya resmi olur erkekler varken
bayan bayana daha iyi olur..
olsun güzelmiş..onlar bi program yapmışsa iyidir..
kızın da eğlenerek gider inşallah.
1 aylığına gidecek demi..sonra anneanneye gitcek ..:26:
evet canım öyle oldu. Belki senin öğretmen de tüm yaz için kendi ayarlamıştır bişeyler, bir zaman ara tatilde bizim öğretmen tam 15 günlük fotokopi ayarlayıp göndermişti, öyle bişeyer olabilir.
Oh maşallah ne kadar fiyatlıymış bu yaz okulu canım, nerdeyse maaşını oraya yatıracaksın, ne yapacağız herşey onlar için deyip katlanıyoruz. İnşallah memnun kalır kızın.
İyiymiş canım üniversitenin yaz okulu da, seneye gönderirsin.
he he haklısın canım, ayda 1 gün erkekler de kendi başlarının çaresine baksınlar.
Neyse sen de olmadı emeklilikte katılırsın günlerine, inşallah o günleri görebilirsek? Hoş biz emekli olana kadar, pilimiz de bitecekya bu gidişle, Allah güç kuvvet versin ne diyeyim.
Şu kanun bir geçseydi keşke, ahhhh ah, çoğunluğumuz emekli olurduk ne güzel, ama uzak-yakın hiç ihtimal yok gibi
Ne güzel yapmışsın, bizim ki de sinema istedi ama götüremedik sonraya erteledik. Kardeşi bazı şeylere engel oluyor malesef.
Babalar günü için ne aldın. Ben hiçbirşey almadım. O bana almamıştı, ödeştik:)
Maşallah çalışmana rağmen senin velilerle olan diyaloğuna imreniyorum. Benim hiçbirşeyden haberim olmuyor.
oh kurtlarını dökmüşsün..harikasın..bu ara yoğun geçiyor toplantılar sizi..
velilerle falan..
ben tatil kitabını verdim yanına..çünkü boş vakti olacak orda..kardeşi uyur..bilgisayarı yok kadının..ne yapsın çocuk..parka falan çıkarlar kardeş uyanınca..o yüzden ..dün de bilgisayarı açmadan evvel çözdü biraz..ama sıkılmadı..çözdüğü kadar..ne yapalım..tatil onlara geldi..sıkmadan olması lazım..adı üstünde tatil çünkü..doya doya , dolu dolu geçirirler inşallah tatillerini hepsi..
inşallah hep böyle kalırsın canım.
evet moral de çok önemli canım yaaa.
Bizim öğretmen almış, sınıfça aldık yanii, istersen bakarım akşam adına-sanına.
Canım yaaa oğuluşuna üzülme, alışır o da zamanla. Biz 1 hafta okula gitmemiştik ya zati canım, o ara hiç ödev yapmadık, önceki haftasında da perşembe cuma tatildeydik yapmadık, yani aşağı yıukarı 15 günlük bir ara yapmış oldu.
Zaten tatil kitaplarında da yavaş gidiyoruz, sıkmamaya çalışıyorum, 1 sayfa-2 sayfa anca.
biliyorum o filmi görmüştüm afişlerini falan. Konusu neydi canım, biraz anlatsana?
Oh maşallah düğün falan güzel geçmiş canımi, iyi olmuş.
tabii canımdinlensin, ben yukarda anlattım kendimizinkini.
Sağlık olsun artık, yapacak bişey yok.Aynen canım, kızın yaz okulu, oğlanın bakıcısı derken gitti bu ayki maaş.
Çoook zor hemi de, imkansız gibi bişey.gün doğmadan neler doğar dicem ama bu emeklilik işi zor ya arkadaşım.
Maşallah canım, ben de severim sosyal olmayı ama benim hiç muhabbetim yok velilerle, etkinlik düzenledikleri de yok gerçi de, olsa duyardım herhalde. Kızım bazen diyor anne keşke biz de okulun yanında otursaydık der. Ben de isterdim aslında böyle samimi arkadaşları olsun, gelelim gidelim, ama kısmet olmadı, büyükte de küçükte de.Sorma canım ya ablamda hayret ediyor buna çalıştığın halde ne güzel diyaloğun var diyor ben seviyorum insanlarla iç içe olmayı ortam yaratıyorum elimden geldiğince birisi doğum mu yaptı mesela hemen haftasonu giderim hediyemi alıp.Bizim velilerde sağolsunlar çabuk aralarına alıp kaynaştırma yapıyolar.Şimdi sözleştik mesela eylülde ayda bir veliler haftasonu brunch yapalım diye bakalım uyabilecekmiyiz..Babamıza güzel bir gömlek aldım ketenimsi birde penye aldım.
Günaydın kızlar,
Tüm çocuklarımızı tebrik ederim. Herkesin karnesi çok güzel anladığım kadarıyla.
Bizim de hepsi 5 miş. Ama ben görmedim henüz.
Karneyi ananede unutmuş. Gidip alamadık.
Öğretmen ödev de vermiş ama bilmiyorum neler var.Bu akşam bakıcam.
Annem 1 haftalığına köye ana-babasının yanına gitti.
Sabah kızı babası aldı yaz okuluna bıraktı. Oğlana da bakıcı ayarladık. Ben de bakıcının gelmesini bekledim öyle çıktım evden.
Arkamdan ağladı oğluşum, çok üzüldüm.
Tatil kitabı olarak ne aldınız. Maşallah hiç ara vermeden hemen başlamışsınız çözdürmeye. Ben henüz almadım. Tavsiyeniz var mı?
filmde angelina bir peri rolünde bir insana aşık oluyo 16 yaşında her ikiside sonra çocuk çıkarları uğruna perinin kanatlarını kesip krala götürüyor ve ileride kendisi kral oluyo bir kızı doğuyor ve angelina intikam almak için kızı lanetliyor 16.yaş gününde ebedi bir uykuya dalacak ve gerçek bir aşk öpücüğü kızı öpene kadar uyanmıyacak.Kralda kızını başka perilere emanet ediyor 16 sene ve 1 gün başka bir yerde bakmaları için sonra geri getirirsiniz diyor kız büyüyor bu arada malefis hep onu takipte sonra kıyamıyor lanetini geri alıyor ama lanet tutuyor sonra yine kendisi uyandırıyor en sonunu anlatmıyayım velhasıl güzel bir filmdi ama angelina çok çirkinleşmiş yaw o kanını o hale nasıl getirmişler bilmem
heheheh..yol su elektirik olarak geri dönüyo demi...maşallah iyi anlaşıyorlar hepsi.
sorma gari sorma o pasta ve börekleri..
kanun mu var kız..benim niye haberim yok..erken emeklilik hee...ya ben daha işimi yeni buldum..şu ara emeklilik ile ilgilenmiyorum ama bi 10 yıl sonra emekli olsam hiç fena olmaz demi..he he haklısın canım, ayda 1 gün erkekler de kendi başlarının çaresine baksınlar.
Neyse sen de olmadı emeklilikte katılırsın günlerine, inşallah o günleri görebilirsek? Hoş biz emekli olana kadar, pilimiz de bitecekya bu gidişle, Allah güç kuvvet versin ne diyeyim.
Şu kanun bir geçseydi keşke, ahhhh ah, çoğunluğumuz emekli olurduk ne güzel, ama uzak-yakın hiç ihtimal yok gibi
güzel canımmm...hayırlısı olsunEvet canım 1 ay. Sonrası anane. Ananedeyken de kuran kursuna gitsin istiyorum, bakalım.
of ya ..haklısın..Aynen canım, kızın yaz okulu, oğlanın bakıcısı derken gitti bu ayki maaş.
maşallah sana..senin yüzünün yumuşaklığından belli ki arkadaş canlısı olduğun..Sorma canım ya ablamda hayret ediyor buna çalıştığın halde ne güzel diyaloğun var diyor ben seviyorum insanlarla iç içe olmayı ortam yaratıyorum elimden geldiğince birisi doğum mu yaptı mesela hemen haftasonu giderim hediyemi alıp.Bizim velilerde sağolsunlar çabuk aralarına alıp kaynaştırma yapıyolar.Şimdi sözleştik mesela eylülde ayda bir veliler haftasonu brunch yapalım diye bakalım uyabilecekmiyiz..Babamıza güzel bir gömlek aldım ketenimsi birde penye aldım.
senin oğluş haftaya mı gidiyor babaanneye..ne zamandı.Doğru söylüyosun cnm canı sıkılmasındansa sonuçta seninki zevkle çözüyo,azar azar kendinide oyalamış olur...
ay konusu çok güzelmiş..çok beğendim..filmde angelina bir peri rolünde bir insana aşık oluyo 16 yaşında her ikiside sonra çocuk çıkarları uğruna perinin kanatlarını kesip krala götürüyor ve ileride kendisi kral oluyo bir kızı doğuyor ve angelina intikam almak için kızı lanetliyor 16.yaş gününde ebedi bir uykuya dalacak ve gerçek bir aşk öpücüğü kızı öpene kadar uyanmıyacak.Kralda kızını başka perilere emanet ediyor 16 sene ve 1 gün başka bir yerde bakmaları için sonra geri getirirsiniz diyor kız büyüyor bu arada malefis hep onu takipte sonra kıyamıyor lanetini geri alıyor ama lanet tutuyor sonra yine kendisi uyandırıyor en sonunu anlatmıyayım velhasıl güzel bir filmdi ama angelina çok çirkinleşmiş yaw o kanını o hale nasıl getirmişler bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?