İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

otel alışverişi şart tabibize bahane olsun her daim alışverişe hazırız
evet yaniii kesin bişeyler almam lazım.

ay aynen ööyle yaa, resmen tüm vücudum dökülmüştü, ben de hala var yorgunluk 1 haftaya anca toparlancam herhalde, bugün hiç işe gelesim bile yoktu ama mecbur.

otel alışverişi şart tabibize bahane olsun her daim alışverişe hazırız

o ooo hanımlar tatilden gelmiş..maşallah
fadime canım öyle nasıl havuzmuş o dayak yemiş gibi olmuşsun.
haribu cum..sen de gittin demek tatile..yarasın oh mis vallahi..

evet yaniii kesin bişeyler almam lazım.

ay aynen ööyle yaa, resmen tüm vücudum dökülmüştü, ben de hala var yorgunluk 1 haftaya anca toparlancam herhalde, bugün hiç işe gelesim bile yoktu ama mecbur.

anaaa kız o nasııı tatil öyle..ben tatile gitmekten vaz mı geçsem ne

bizim oğlanın sınıfı kesirlere geçti kızlar.
denemelerde yanlış sayısı arttı bizim sıpanın..

yaz geldi ya ondan herhaldaaaa

kendinize iyi bakın.
bugün ders kısa sürdü..evdeyim.

o ooo hanımlar tatilden gelmiş..maşallah
fadime canım öyle nasıl havuzmuş o dayak yemiş gibi olmuşsun.
haribu cum..sen de gittin demek tatile..yarasın oh mis vallahi..

ya canım bizim otel 160 000 m2 alanda, düşün o mesafeyi dolaşıyosun zaten, yemekle-bayan havuzu arası bir uçtan uca, e bir de odaya git-havuza git-restoranta git derken haliyle yoruluyosun, aslında bir yandan da iyi oluyor, yediklerin eriyor

Bizimkiler de geçerler artık bu hafta son hafta sayılır.
boşlamıştır dersleri de ondan öyle olmuştur.
İyi maşallah erken bitmesine sevindim, işlerini yaparsın.
Vazgeçme canım yaaa, muhakkak git, sonuçta değişik bir ortam, hayatına farklılık geliyor. Mesela ben seneye tekrar gitcek olsam, günde 1 kere havuza gideceğim, git-gel git-gel yapmayacağım akıllandım, benim kocaya kalırsa, ocakta işler iyi olursa ayarla diyor ama ben emin değilim henüz.

Son düzenleme:

tamam canım yorulacağım belki ama iyi bi tatil yapacağım inşallah..

vazgeçmiyorum son kararım...

oy oy ..kendine iyi bak..öptüm canım seni.. canımcım.

canım faceden resimleri gördüm.mıhlı şelalesine mi gittiniz.
hasanboğuldu"ya da benziyor fakat ben mıhlı şelalesine daha çok benzettim.
yazın da giderseniz o yerlerde buz gibi öyle bir serinliyorsun ki anlatamam...ne güzel gezmişsiniz doğa harikasının içinde..çok beğendim resimlerinizi.

Son düzenleme:

Mıhlıyı bilmiyorum cnm,hasanboğulduya gittik eminenin kendini astığı çınarın göletin oraya kadar çıktık müthiş bir doğa harikasıydı,bayıldım kendimi antalyada hissettim birden şelaleyi görünce.
Dilekcim bende sana birşey sormak istiyorum nede olsa senin memleketin biz ağustosta ayvalığa gitmek istiyoruz ev tutup annemlerle ama biliyosun ayvalık çok kalabalık oluyor bize tavsiye edebileceğin daha tenha ve güzel yerler varmı ayvalıkta ev tutabileceğimiz yada pansiyon cnm,örende aklımda aslında orayada gitmiştim ve çok beğenmiştim ama ayvalık olsun istiyorum

kızlar puantajları kontrol ediyorum bende malum ay başı. bakamadım buraya..

Günaydın kızlar,akşam çantalarımı açtım tatil dönüşü bir yere koymuştum öyle 1 gece kaldık ama ama gene eşya almışım yanıma havalar dengesiz olunca..birde 1 sepet ütüm vardı onları yaptım.Oğlanın arkdaşını aradım ödev sormaya ama öğretmen kendi fotokopi kağıdından vermiş dolayısıyla ödevde yapamadık cumadan vermiş olduğu ödevleri yaptırdım o kadar.Perşembe okul pikniğimiz vardı malum yağmurlardan dolayı salıya ertelendi iyi oldu.Sizlerde ne var ne yok bakim dünde yoktunuz pek ortalarda

Günaydın cnm,bizimde bu sabah ofiste kimse yoktu koydum kafamı azıcık masaya uyumuşum iyi geldi yani
o uykuda ne tatlı olur

10 dk vaktim vardı sabah bende sabah üç tane gömlek ütüledim.
çalışana boş vakit yok

Kızlar Günaydın,

Ohh tatillere gidilip gelinmiş ne güzel.Darısı başımıza inşallah.

Bizde cuma oğlanı sünnet ettirdik. 2 gün biraz zor geçti çünkü hep hareket halindeydi. Şu anda düzelme aşamasına geçti daha iyi oldu.
Ben dün de işe gelmedim o yüzden yoktum buralarda.
Benim yanımdaki arkadaş da işi bıraktı. İnanılmaz yoğunum işyerinde. Nasıl olacak bilmiyorum.
Bizim öğretmen de kitap bitirme derdine düştü. Akşamları sayfalarca ödev veriyor.

kızlar puantajları kontrol ediyorum bende malum ay başı. bakamadım buraya..
kolay gelsin canım.

günaydın..günaydın..günaydın..
çiçekler için teşekkürler, sana da günaydın canım.

Günaydın cnm,bizimde bu sabah ofiste kimse yoktu koydum kafamı azıcık masaya uyumuşum iyi geldi yani
Allahım yarabbim her daim uyku, senle bizim kızı ne yapcaz bilemedim

Günaydın canım,
Ahhh ah o tatil dönüşleri yok mu, aynen ben de sinir oluyorum, hepsi de bizim ellerimizden öpüyor maalesef. Ben pazar günü hallettim o işi de, benim de ütülenecek ve katlanıp kaldırılacaklar var.
Bizim kızın sadece üzerine yapılacak ödevleri vardı, kesirlere geçmişler, türkçe de zamanlarla ilgili ödevleri vardı.
ben buralardaydım aslında ama:26:

geçmiş olsun canım zor günü atlattınız. öğretmende çocukları sıkmasa iyi olur artık.
çocuklarda bizde sıkıldık artık..

günaydın canım,
geçmiş olsun, bunu da atlattınız şükür.
Sizin elemanlar teker teker dökülüyor ya, geçen de ayrılmıştı biri. Nasıl kalkacaksın bunca yoğunluğun altından?
Bizim azdı ödev akşam, sadece üzerine yapılacak. Son zamanda öğrencilere yüklenmek de hiç iyi olmamış canım yaaa.

Sorma ya napıcam ben bu uyku olayını her daim uykum var.Dün bir ara burdaydın ama sonra yok oldun cnm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…