• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

evet cnm benim çenemde durmaz yerim adamı çenemle yani ben kocam olsam kendi ağzımı açtırmam şahsen:9::9:onada öyle dedim zaten konuşturmıyacaksın o zaman o radde getirmiyeceksin.Beraber eve giriyoruz ben mutfağa o emzik gibi tablet elinde koltuğun köşesine hadi kafası dağılsın diye ses etmiyorum biraz ama devam edince bu durum fıttırıyorum yani...
he he kadının fendi olayı yani:52::52::52:

Günaydın canımmm size de olan olmuş, misafir gelipte arkadan başka misafirler gelince derler ya ayağını sürüyerek mi geldin diye. Bizimde öyle oldu ilk ben başladım sonra size de oldu olan...

Ama biz barıştık ufaktan ufaktan bu sefer fazla uzun süremedi araya anneler günü de girince....

Sizde barışırsınız da önemli olan seni anlayıp destek olması inşallah dediklerinden bir şeyler almıştır kendine canımcımmm

Bu kızın için iyi bir fırsat aslında canım umarım bunu iyi değerlendirir...

sorma işte bende buna deli olurum eğer ben evde çalışırken adam oturursa deliriyorum hiç bişey yapamazsam ağlarım kendi kendime... Normal değilim ben hiç değil...

Onlarda buktı bizde bıktık valla şurda 1 ay kaldı ama bitsede kurtulsak hakkaten yahuuuu

Varya bunu bende düşünürüm hep eşim için... İnsan hiç bunu hesap edemez mi yaaa.. Ben konuşmaya başladım mı karşımdaki ben olsan dayanamam yani eee o zaman konuşturma be kardeşim dimi yaniiiii :60: :60:
evet canım iyi oldu yanii, kızım daha önce istemiş arkadaşıyla öğretmenden vermemiş öğretmen, ben gidip konuşunca, soru çözsün o zaman, sınav sonucuna bişey yapamam dedi, e zaten biz de onu istiyoduk, inşallah güzelce yapar da güzel bir not alır.
evet yaaa, biz köle gibi çalışıp duruyoz, sanki tek sorumlu biziz, biz evde sorumluysak, sen de dışarda çalış o zaman, getir yiyelim, getir içelim, madem senle beraber hatta ondan önce işe gidip aynı anda eve geliyosak yaniii.
neyse eninde sonunda bize mecburlar ama değil mi:52::52::52::1::1::1:

Kaşınıyolar resmen napalım gerektiğinde kaşıyacağız o zman:60::60::60:

evet canımmm iplerini gevşetince onlarda salıveriyorlar

bizde köleyiz yaaaa ama yok öyle

he he kadının fendi olayı yani:52::52::52:

evet canım iyi oldu yanii, kızım daha önce istemiş arkadaşıyla öğretmenden vermemiş öğretmen, ben gidip konuşunca, soru çözsün o zaman, sınav sonucuna bişey yapamam dedi, e zaten biz de onu istiyoduk, inşallah güzelce yapar da güzel bir not alır.
evet yaaa, biz köle gibi çalışıp duruyoz, sanki tek sorumlu biziz, biz evde sorumluysak, sen de dışarda çalış o zaman, getir yiyelim, getir içelim, madem senle beraber hatta ondan önce işe gidip aynı anda eve geliyosak yaniii.
neyse eninde sonunda bize mecburlar ama değil mi:52::52::52::1::1::1:

aynen canım elleri mahkummmm

hemde her anlamdaaa

:60::60::60::60::60::60::60::60:

Günaydın kızlar,bizim dün öğretmen toplantı yapmıştı babamı gönderdim 24 mayıs cumartesi okulda küçük bir gösteri yapıcaklar onunla ilgili konuşmuş şöyle prova yapsınlar falan diye birde sadece anneleri istiyor,seneye sabahçı olacakmışız onu söylemiş,birde illa okul gezisi olsunmuş sanırım paragöz müdürümüz baskı yapıyor öğretmenlere.Geçen kağıt geldi polenezköy için ben göndermem çok uzak dedim sanırım tüm veliler benim gibi düşünmüş orası olmasada emirgan olsun demiş kimseden yine ses çıkmamış.Eften müften konular yani iyiki izin alıp gitmemişim...akşamda matematikten dersi vardı eşimle tartıştım gelir gelmez eline alıyo tableti geçiyo kenera.Önce sorumluluklarını hallet sonra sabaha kadar oyna dimi ama,bayağa söylendim oda sinirlendi çekti kapıyı çıktı yürüdü herhelde biraz yarım saat sonra geldi ben derslerini taptırdım oğlana sonra çamaşırlarımı astım yattım hemen..

okul gezisi için küçükler ama.. yakına gitseler bile insanın aklı kalır.
bu erkekler varya kapıyı çarpıp çıkabiliyorlar. aynı şeyi kadınlar yapsa eve almazlar herhalde tekrar..

günaydın canım, ödevleriniz gelmiş haa, sene sonuna doğru:27::27:

yok canım, işlediği konulardan kendisi bulup, çözecek, detaylarını kızım sorar artık. Performans ödevi gibi düşün, evde 150-200 soruyu arayp, bulup, hem sorularını yazıp, hem de cevaplayacak, ona not verecek.

evet ya biraz ödev geldi :))

bu erkekler varya kapıyı çarpıp çıkabiliyorlar. aynı şeyi kadınlar yapsa eve almazlar herhalde tekrar..

Aslında okulla gezi çok güzel ama dediğin gibi aklımızda kalıyor çocuklarda

geçen yıl okulla darıca hayvanat bahçesine gitti bizimkiler yani baya baya uzak gittikleri yer

ama hiçbir bilgilendirme olmadı ne yiyip içecekler benimde acemiliğime geldi sormadım çocuğun yanına da bir şey vermedim

döner ekmek yedirmişler çocuklara birde ayran

ama benim oğlan o zamanlar döneri sevmiyor

çocuk tırtıklayıp bırakmış ekmeği sadece ayran içmiş

deli olmuştum bu yüzdennn

ama çok keyifli geçmişti geçen yıl fotoğrafçılık kulübündeydi benim oğluş bir sürü resimler çeklmişti bu gezilerde pikniklerde

şimdi hala büyüyünce ne olacaksın diyene fotoğrafçı olacağım diyor :60:

geçen yıl okulla darıca hayvanat bahçesine gitti bizimkiler yani baya baya uzak gittikleri yer

ama hiçbir bilgilendirme olmadı ne yiyip içecekler benimde acemiliğime geldi sormadım çocuğun yanına da bir şey vermedim

ama çok keyifli geçmişti geçen yıl fotoğrafçılık kulübündeydi benim oğluş bir sürü resimler çeklmişti bu gezilerde pikniklerde

bizimkiler geçen hafta gittiler çocuk şenliğine.geçen yıldan beri yapılıyor.oyun ve eğlence mekanlarında animatörler eşiğinde eğleniyor çocuklar.
börek ve ayran vermişler yiyecek olarak. şapka ve tişört balon dağıtmışlar.yüzlerine resim yapmışlar.
benimki çok eğlenmiş çok güzeldi anne diyor.

bizimkiler geçen hafta gittiler çocuk şenliğine.geçen yıldan beri yapılıyor.oyun ve eğlence mekanlarında animatörler eşiğinde eğleniyor çocuklar.
börek ve ayran vermişler yiyecek olarak. şapka ve tişört balon dağıtmışlar.yüzlerine resim yapmışlar.

çocuklar için gerçekten çok güzel bu etkinlikler ufukları açılıyor ayrıca arkadaşlarıyla eğleniyorlar da ahh bir de gözümüz arkada kalmasaa

ne yapalım canım, gönderiyoruz sonuçta, sosyal etkinliklere de izin vermek lazım.
aynen öyle maalesef erkekler. He he Dilek var bir de kapı çarpıp çıkan, geçenlerde anlatmıştıya.

evet ya biraz ödev geldi :))
Çok şükür bugünleri de gördük diyosun:27:

canım benimmm, iyi bari sağ salim geri dönmüş çocuk:1::1:

oh ne güzel gezmiş eğlenmişler.:nazar:

evet canım,birde gidecekleri yer polenezköy ormanlık alan ben yanında yokum nasıl göndereyim şimdi.Diğer velilerde gitmek istememişler o yüzden de göndermemişler.Ama tabi bende okul gezilerinin çocukların arkadaşlarıyla eğlenceli vakit geçirmek için güzel bir etkinlik olduğunu düşünürüm,veliler yanlarında olduğu sürece...Bende anaokulunda falan ablamı gönderiyodum mesela yanında şimdide çok isterse teyzesiyle gider.

kapıyı çarpıp giden bir dilek var aramızda hakikaten kulakların çınlasın dilekkkkkkkkkk:46::46::46:

evet canımmm iplerini gevşetince onlarda salıveriyorlar

bizde köleyiz yaaaa ama yok öyle

aynen canım elleri mahkummmm

hemde her anlamdaaa

:60::60::60::60::60::60::60::60:

Köleyi göstericem akşam ben ona,hazırlasın yemeğini tek başına ne hali varsa görsün.Oğlan zaten anneannede yiyor yemeğini bende bakarım başımın çaresine,valla benim tepem attımı hiç gözüm görmez..

ne yapalım canım, gönderiyoruz sonuçta, sosyal etkinliklere de izin vermek lazım.
aynen öyle maalesef erkekler. He he Dilek var bir de kapı çarpıp çıkan, geçenlerde anlatmıştıya.

Çok şükür bugünleri de gördük diyosun:27:

canım benimmm, iyi bari sağ salim geri dönmüş çocuk:1::1:

oh ne güzel gezmiş eğlenmişler.:nazar:

sen çok yaşa dilekkkkkk

Köleyi göstericem akşam ben ona,hazırlasın yemeğini tek başına ne hali varsa görsün.Oğlan zaten anneannede yiyor yemeğini bende bakarım başımın çaresine,valla benim tepem attımı hiç gözüm görmez..

ooo çok sinirlenmişsinnnn madem oğlanda yok yapma tabi

ben oğlan olsa da yapmam tamam yemek yaparım da eşimi yemeyeceği şeyleri yaparım :60: :60: :60: :60:

evet canım,birde gidecekleri yer polenezköy ormanlık alan ben yanında yokum nasıl göndereyim şimdi.Diğer velilerde gitmek istememişler o yüzden de göndermemişler.Ama tabi bende okul gezilerinin çocukların arkadaşlarıyla eğlenceli vakit geçirmek için güzel bir etkinlik olduğunu düşünürüm,veliler yanlarında olduğu sürece...Bende anaokulunda falan ablamı gönderiyodum mesela yanında şimdide çok isterse teyzesiyle gider.

kapıyı çarpıp giden bir dilek var aramızda hakikaten kulakların çınlasın dilekkkkkkkkkk:46::46::46:

bende eskiden yapardım çekip kapıyı gidip dolaşıp dolaşıp gelirdim ama bu kadar da iyi değil ki bence adamı bezdirip gitmesini sağlamak en güzeli yani :60: :60: :60: :60:

bende eskiden yapardım çekip kapıyı gidip dolaşıp dolaşıp gelirdim ama bu kadar da iyi değil ki bence adamı bezdirip gitmesini sağlamak en güzeli yani :60: :60: :60: :60:

Bencede ben akşam o taktiği uyguladım mesela ben niye rahatımı bozayım dimi ama:9::9::9:

ooo çok sinirlenmişsinnnn madem oğlanda yok yapma tabi

ben oğlan olsa da yapmam tamam yemek yaparım da eşimi yemeyeceği şeyleri yaparım :60: :60: :60: :60:

oğlanı aldığımızda o anneannede yemiş oluyor yemeğini o bakımdan iyi oluyor.benimki yemek ayırt etmez o yüzden hiçbişey yapmamak en mantıklısı

Bencede ben akşam o taktiği uyguladım mesela ben niye rahatımı bozayım dimi ama:9::9::9:

evet canım çokda iyi yapmışsın gitsin biraz kendiyle başbaşa kalıp düşünsün bakalım yaptıklarını demi ama...

hem öyle çıkıp dolaşıp gelinc eruh hali daha da kötü oluyor düşünsene çektin kapıyı çıktın ama paşa paşa döndün geri...

oğlanı aldığımızda o anneannede yemiş oluyor yemeğini o bakımdan iyi oluyor.benimki yemek ayırt etmez o yüzden hiçbişey yapmamak en mantıklısı

oo o zaman başka tabii

benimki çok seçer o yüzden normalde de yaptığım yemekleri ona göre ayarladığım için normal yapmaya başlayınca o yemez :60: :60:

günaydın kızlar,
akşam Atatürk'ün hayatı ile ilgili 1 sayfa fotokopi vardı, 3 kere okunup deftere yazılacak. Arkasında da yine Atatürk ile ilgili bulmacalar vardı, bulmacayı ve okuma kısmını akşam halletti, deftere yazması sabaha kaldı.
Akşam Black filmini izledik, büyük kızımla, öğretmeni tavsiye etmiş, çok harika bir filmdi ama, inanılmaz duygulandım, inşallah kızım da etkilenmiştir. Çünkü hem sağır ve hem de kör bir kızın üniversite kazanmasını, mücadelesini anlatıyor. Tam 2 saate yakın sürüyor, ama izlemeyenleriniz varsa tavsiye ederim.:16::16:

günaydın... 3 rakamlı bölme yapın demiş öğretmen 2 sayfa yaptık bizde.
4 sayfada okuma yaptık..

günaydın

ders saat 9 da
ben kütüphaneye geldim
size bakayım dıye
sabahları üni.ye servıs var
bakalım son gun ders idarı malı işler ile ilgılı
daıre baskanına servıs ıstıyoruz dıycez
umarım dıkkate alırlar...ve olursa süper olur kızlar

bız araba aldık..yazmayı unuttum
1 hafta oldu
dusteer daccıa
53 bın lıra,
kredı cektık.sıfır aldık.kazasız belasız kullanmak nasıp olur ınsallah.hepımız için
eskı arabamızı 16 bın lıraya saydılar

emir ödevlerını yapıyor
bölmelere geçmişlerdi 1 haftadan fazla oldu sanırım..ilerliyorlar hala

soru çözuyorlar
mesela.bir kümeste 40 ayak saydım.bu kümeste kac tane tavuk var?

işte böyle kızlar..sızı sevıyorummmmmmm

çok özledımmmmmmmmmmmmmmmm
canlarım benım:21::21::21::21::21::21:

sena naz dan haber var mı Allah aşkına..çok merak edıyorum ogluşunu...Allah şifa versın inşallah

günaydın kızlar,
akşam Atatürk'ün hayatı ile ilgili 1 sayfa fotokopi vardı, 3 kere okunup deftere yazılacak. Arkasında da yine Atatürk ile ilgili bulmacalar vardı, bulmacayı ve okuma kısmını akşam halletti, deftere yazması sabaha kaldı.
Akşam Black filmini izledik, büyük kızımla, öğretmeni tavsiye etmiş, çok harika bir filmdi ama, inanılmaz duygulandım, inşallah kızım da etkilenmiştir. Çünkü hem sağır ve hem de kör bir kızın üniversite kazanmasını, mücadelesini anlatıyor. Tam 2 saate yakın sürüyor, ama izlemeyenleriniz varsa tavsiye ederim.:16::16:

günaydın cnm,şu ödevlerde bir son bulsa artık dimi,ben iyice tatil moduna girdim hiç ders çalıştırasım yok yani çocuktan beter durumdayım:23::23:
filmi seyretmedim tavsiye ediyosun madem seyredicem,böyle güzel filmler seyredince yazında fikrimiz olsun haftasonları düşünüyoruz netten ne seyretsek diye iyi oldu

Back