- 7 Aralık 2011
- 11.162
- 7.216
- 448
he he kadının fendi olayı yanievet cnm benim çenemde durmaz yerim adamı çenemle yani ben kocam olsam kendi ağzımı açtırmam şahsenonada öyle dedim zaten konuşturmıyacaksın o zaman o radde getirmiyeceksin.Beraber eve giriyoruz ben mutfağa o emzik gibi tablet elinde koltuğun köşesine hadi kafası dağılsın diye ses etmiyorum biraz ama devam edince bu durum fıttırıyorum yani...
evet canım iyi oldu yanii, kızım daha önce istemiş arkadaşıyla öğretmenden vermemiş öğretmen, ben gidip konuşunca, soru çözsün o zaman, sınav sonucuna bişey yapamam dedi, e zaten biz de onu istiyoduk, inşallah güzelce yapar da güzel bir not alır.Günaydın canımmm size de olan olmuş, misafir gelipte arkadan başka misafirler gelince derler ya ayağını sürüyerek mi geldin diye. Bizimde öyle oldu ilk ben başladım sonra size de oldu olan...
Ama biz barıştık ufaktan ufaktan bu sefer fazla uzun süremedi araya anneler günü de girince....
Sizde barışırsınız da önemli olan seni anlayıp destek olması inşallah dediklerinden bir şeyler almıştır kendine canımcımmm
Bu kızın için iyi bir fırsat aslında canım umarım bunu iyi değerlendirir...
sorma işte bende buna deli olurum eğer ben evde çalışırken adam oturursa deliriyorum hiç bişey yapamazsam ağlarım kendi kendime... Normal değilim ben hiç değil...
Onlarda buktı bizde bıktık valla şurda 1 ay kaldı ama bitsede kurtulsak hakkaten yahuuuu
Varya bunu bende düşünürüm hep eşim için... İnsan hiç bunu hesap edemez mi yaaa.. Ben konuşmaya başladım mı karşımdaki ben olsan dayanamam yani eee o zaman konuşturma be kardeşim dimi yaniiiii
evet yaaa, biz köle gibi çalışıp duruyoz, sanki tek sorumlu biziz, biz evde sorumluysak, sen de dışarda çalış o zaman, getir yiyelim, getir içelim, madem senle beraber hatta ondan önce işe gidip aynı anda eve geliyosak yaniii.
neyse eninde sonunda bize mecburlar ama değil mi