Ne bileyim hiç denemedim ondan. Ama deneyebilirim aslında ne olacak değil mi yaniiii, kızına iyi gelmiş ne güzel...
marketlerde hem küçükleri oluyo 1 içimlik, hem de litrelik oluyo, küçüğünden al bi dene. Mutlaka faydasını görürsün.
Günaydın kızlar,dün birikmiş fatura kesme işlerim vardı,bir ara açtım ama yazamadım.Akşam annemin doğum günüydü.Derslerimi bitirdikten sonra Ablam abim ve biz annemdeydik.Pasta kestik biraz oturduk biz eve geldik ama oğlan orda kaldı. .Mertin okulda hazırlandığı gösteri gibi bişey vardı anneler günü için sınıfça öğretmen bişeyler hazırlamış bizimkilere çok şükür nasıl olduysa çalışanları düşünüp cumartesi yapacakmış ona sevindim.Geçen ağzına yapma gül almış benimki anne bana dans pozisyonları gösterirmisin diyo bir gülme aldı benimeğersem kızlarla dans gösteriside yapacaklarmış.Öğretmende göstermiş biraz.
Sizdede bir yaz telaşı başlamış arkadaşlar,rejimler müsliler falan.Zeliş genelde rejimde zaten fadimede de bayağı ışık gördüm yazdıklarından,bravo size keşke bende biraz o konuda dirayetli olsam ama yok rejim denilince içim bi tuhaf oluya ya.Aslında 10 kilo fazlam var ama verebilecek hatun yok nedir bu kendimden çektiğim.
günaydın kızlarrr,
dün matematikten geometrik cisimleri konusa geçmişler, onunla ilgili çizim yapınız ve boyayınız diye basit bir ödevi vardı, üçgen, kare, çember dikdörtgen çizip boyamış.
türkçe den yine türemiş kelimelere devam ettik, 1 sayfa kelime vermiş, sonuna, çı-cı-ci luk-lik-lık sız-suz-siz li-lı ekleri getirelebilen kelimeleri yazacak,gelmeyen kelimelere çarpı koyacak.
yine kafam karıştı, simit vardı mesela, simitçi uygun oluyor, sonra simit -li de olur kızım dedim, düşününce simitli anlam ifade etmedi, ballı simit desen düşündüm bal-lı oluyor ama simit-li ne olacak, sildirdim yani.
Böyle işte, büyük kızıma da İnekle.com diye bir site buldum, oradan online birebir ders aldıracağım bugün, bakalım faydası olur belki kızlar, siz de 3-4.cü sınıflarda gerekli olursa düşünebilirsiniz, üniversite öğrencilerinden oluşan bir topluluk, ama çok beğendim ben açıkçası, soru sorabiliyosun, 60 dakika ders 15 tl, dışarıda birebir derse göre kat kat ucuz, hem de kendi evinde, biraz reklam gibi oldu ama gerçekten uygun, zaten sosyal sorumluluk projesiymiş.
Annene nice yıllar canım ne güzel olmuş akşam akşam hafta içi değişiklikler çok iyi geliyor değilmi... Yaaaaa yoğunda olsan yazıverin iki kelimecik ne olurrr insan arıyor yaniiii merak ediyorum ben...
Bak dilek yok kaç zaman face de de karşılaşmıyorum hiççç malum eğitimde keşke telini alsaydım diye düşündüm bugün arada konuşurduk bari...
Gösterinin cumartesi olması da güzel olmuş senin için canımmm.
Sana diyet için itici güç lazım demek ki
Tekrardan günaydınnn kızlarrrr
Bugün ofisimiz pek sessiz çoğunluk fuarda tam çalışmalık ortam yani bakalım artık
Dün akşam yeni bir sınav test kitapçığı gelmişti onu yaptı oğluş, şunu farkettik ki sonra doğru hiç okumuyor anlamış anlamamış hiç bakmıyor en son okuduğu C şıkkını işaretliyor
Eve gittim yemeğim vardı zaten bende yemiyorum sadece salata yedim ama abarttım galiba koskoca bir tabak salata yedim sonra oğluşla biraz dışarı çıkıp yürüdük bankada işim vardı aslında ondan çıktık ama iyi geldi akşam vakti hava almak...
Onun dışında 6-7 sayfa kadarda kitap okuduk ve ödev olarak başka da bir şey yapmadık zaman da kalmadı zaten...
Teşekkür ederim cnm.Hahahah çekici güç lazım bana canım hemde çok çekici yoksa yaşevet dilek özleticek kendini bayağa 2 hafta yok.insan bıcır bıcır yazdıklarını okumayı özlüyor valla.Yoğun olsamda bi cöööö der kaçarım bundan sonra
Siz nasıl oldunuz cnm eşinle küslük sona ermiştir umarım...zaten tek sorun okuduklarını anlamamaları bazen bizimkide o kadar basit bir soruda yanlış yapıyoki sinir oluyorum hiç uğruna yani düzgün okumadığından.
bir kere almıştım canım, fena değil tadı da, faydası açısından pek bişey diyemiceğim, ben öylesine şişkinlik gidersin diye almıştım. Fark etmedim bişey.Birde şu yoğurtlar varya activia galiba onlardan kullandın mı hiç faydası oluyormu acaba.. Birde tadı nasıldır merak ettim...
Annene mutlu yıllar canım. Güzel geçmiş akşamınız, ödevleri de o kadar benimsemişinki, dersimi yaptıktan sonra deyince şaşırdım, ne dersi vardı ki diyeGünaydın kızlar,dün birikmiş fatura kesme işlerim vardı,bir ara açtım ama yazamadım.Akşam annemin doğum günüydü.Derslerimi bitirdikten sonra Ablam abim ve biz annemdeydik.Pasta kestik biraz oturduk biz eve geldik ama oğlan orda kaldı. .Mertin okulda hazırlandığı gösteri gibi bişey vardı anneler günü için sınıfça öğretmen bişeyler hazırlamış bizimkilere çok şükür nasıl olduysa çalışanları düşünüp cumartesi yapacakmış ona sevindim.Geçen ağzına yapma gül almış benimki anne bana dans pozisyonları gösterirmisin diyo bir gülme aldı benimeğersem kızlarla dans gösteriside yapacaklarmış.Öğretmende göstermiş biraz.
Sizdede bir yaz telaşı başlamış arkadaşlar,rejimler müsliler falan.Zeliş genelde rejimde zaten fadimede de bayağı ışık gördüm yazdıklarından,bravo size keşke bende biraz o konuda dirayetli olsam ama yok rejim denilince içim bi tuhaf oluya ya.Aslında 10 kilo fazlam var ama verebilecek hatun yok nedir bu kendimden çektiğim.
Tamam canım bak bakalım.Bizimkilerde geometrilere geçmişler.Benim yiğenimde bir siteden ders çalışıyodu bi sorim bakim aynı sitemi.ingilizceden yine bayağı bişeyler öğrenmişler ve biz evde hiç çalışmadık ingilizce şimdi 2 hafta sonra sınav demiş tutuşuruz yine.İçinde,üstünde,altında ları öğrenmişler ayları öğrenmişler daha baktım deftere bayağa doluydu kelimelerle.
bir kere almıştım canım, fena değil tadı da, faydası açısından pek bişey diyemiceğim, ben öylesine şişkinlik gidersin diye almıştım. Fark etmedim bişey.
Annene mutlu yıllar canım. Güzel geçmiş akşamınız, ödevleri de o kadar benimsemişinki, dersimi yaptıktan sonra deyince şaşırdım, ne dersi vardı ki diye
Oğlunun gösterisi için de çok iyi olmuş senin için, bu sefer rahat rahat gidersin.
Evet yaaa yaz geldiği için değil de, ben çok fena şiştim yaa, tutup da bikini giyecek değilim yoksa, inşallah ulaşırım hedefime.
Sen de ne diyeyim canım, inşallah bulursun o gücü bir gün kendinde
Tamam canım bak bakalım.
İngilizceden bizimkiler meyveleri öğreniyorlar şimdi, ama dediğin gibi evde hiç çalışmıyoruz.
Bizimkiler İngilizceden en son hayvanları öğrendiler ama bununla birlikte;
Where: nerede
What: ne
This: bu
gibi kalıpları da göstererek cümle yazdırıyor öğretmen ama bizde çok duramıyoruz üzerinde ya bu konunun...
bir kere almıştım canım, fena değil tadı da, faydası açısından pek bişey diyemiceğim, ben öylesine şişkinlik gidersin diye almıştım. Fark etmedim bişey.
Annene mutlu yıllar canım. Güzel geçmiş akşamınız, ödevleri de o kadar benimsemişinki, dersimi yaptıktan sonra deyince şaşırdım, ne dersi vardı ki diye
Oğlunun gösterisi için de çok iyi olmuş senin için, bu sefer rahat rahat gidersin.
Evet yaaa yaz geldiği için değil de, ben çok fena şiştim yaa, tutup da bikini giyecek değilim yoksa, inşallah ulaşırım hedefime.
Sen de ne diyeyim canım, inşallah bulursun o gücü bir gün kendinde
Tamam canım bak bakalım.
İngilizceden bizimkiler meyveleri öğreniyorlar şimdi, ama dediğin gibi evde hiç çalışmıyoruz.
iyi yine de cümle göstermesi de bir aşama.
zelişş aklıma ne geldi, bak bugün Boncuk kayıp, niye gelmedi acep
Sağol cnm cım.derslerimizi yazacaktım çabuk yazayım diye eksik yazmışım,akşam yine halide edip adıvar kimdir diye bir ödev,hayat bigisinden fasikül test birde türkçe kitabından bir metinle ilgili soru cevap hazırlama gibi ödevler vardı allahtan eve marmarayla gittim ordanda eşim aldı 7 de evdeydim.işlerimizi erken bitirdim.
zelişş aklıma ne geldi, bak bugün Boncuk kayıp, niye gelmedi acep
oh bayağı ödeviniz varmış, iyi bari erken bitirebilmişin.Sağol cnm cım.derslerimizi yazacaktım çabuk yazayım diye eksik yazmışım,akşam yine halide edip adıvar kimdir diye bir ödev,hayat bigisinden fasikül test birde türkçe kitabından bir metinle ilgili soru cevap hazırlama gibi ödevler vardı allahtan eve marmarayla gittim ordanda eşim aldı 7 de evdeydim.işlerimizi erken bitirdim.
yaa vardı bizim de, 1 aydır yapmıyoruz bak aklıma geldi, ne oldukine acaba:26::26:evet canım biraz da üzerinde durabilsek daha iyi olacak ama zaman kalmıyor işte hepsine yetişilmiyor ki...
Bende resim eklememek için gelmiyordurrr
sizinde çokmuş ödevler canım akşam ama halletmişsiniz ne güzel...
ya kızlar sizde hikaye haritası yokmuydu yaaa biz bir de onunla uğraşıyoruz yaaaaa
3 gün oldu kitap daha ancak yarı oldu
geçmiş olsun canım yaaa. O dolgular bir dert, biz de yaptırdığımız dolgular apse yaptı, 2 taraftan şişmiş, canım sıkılıyor.
Geldim geldim.
Gece kızın dişi ağrıdı. Çürük bi dişi vardı ihmal ettik hep ama dün gece ağrı yaptı. Sabah da onu dişçiye götürdüm. İlaç falan koydu. Önümüzdeki hafta dolgu yapacak. Bu yüzden ofise de yeni geldim.
Yani aşkolsun, aklınıza geldiği gibi birşey yok.
Kovsanız da gitmem
Geldim geldim.
Gece kızın dişi ağrıdı. Çürük bi dişi vardı ihmal ettik hep ama dün gece ağrı yaptı. Sabah da onu dişçiye götürdüm. İlaç falan koydu. Önümüzdeki hafta dolgu yapacak. Bu yüzden ofise de yeni geldim.
Yani aşkolsun, aklınıza geldiği gibi birşey yok.
Kovsanız da gitmem
oh bayağı ödeviniz varmış, iyi bari erken bitirebilmişin.
yaa vardı bizim de, 1 aydır yapmıyoruz bak aklıma geldi, ne oldukine acaba:26::26:
geçmiş olsun canım yaaa. O dolgular bir dert, biz de yaptırdığımız dolgular apse yaptı, 2 taraftan şişmiş, canım sıkılıyor.
Tamam bakalım bizi daha fazla bekletmezsin umuyoruz
Son sayfa dışında okuyamadım. Birazdan okuyacağım.
Dün akşam ben de kızdım eşime. Arkadaşlarıyla dışarı çıktı saat 23,30 da geldi eve. Ben bebekle mi uğraşayım kıza ödev mi yaptırayım şaşırdım. Açtım telefonu söylendim. Tabi surat 5 karış geldi eve.Tartıştık biraz. Ben Zeliş gibi içimde tutamıyorum. Söylendim biraz, sinirimi aldım.
Kızın matematik sınavı varmış bugün, çocuğa doğru düzgün birşey çalıştıramadım.Çünkü ufaklık hiç durmadı. Ben de çok sinirlendim eşime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?