geçmiş olsun canım, Allah şifa versin.kızlar beni sormuşsunuz
dün öğlenden önce rektörlükte toplantı vardı..oraya gittim.
öğleden sonra da ediz in eğlencesi vardı..öğlen arasını orda geçirdim
ediz i 1 de aldım geldim..burda uyuttum. arkadaşın odasında 2 li koltukta..fakat kulak ağrısıyla uyandı..çok ağladı..izin alıp hastaneye götürdüm..babası geldi aldı bizi..hiç giremedim dün...
haber de veremedim
yarın tatil
önümüzdeki hafta eğtim var bize.
aday memur zorunlu eğitim.
yine rektörlükte olacak..
2 hafta hatta biraz daha fazla sürecek..
o arada görüşemeyiz ..
annemi aradım
o gelecek ..çünkü ben çalıştığım ilçeye gelemeyince ediz i de kreşine getiremeyeceğim..o yüzden ya bakıcı ayarlayacaktım ya da annemi arayacaktım..aradım gelirim dedi..
işte böyle..
ödevler devam..
emir in sınıfı bölmelere geçti 2 -3 gün oldu..
siz nasılsınız.
günaydın kızlarrr,
nasılsınız, benim biraz canım sıkkın, Allah beterinden korusun da, bu sefer de kimliğini kaybetmiş benim büyük kız. Okula giderken pantolonun cebine koymuştum diyor, okula gittim yok diyo, yolda bir ara telefon çıkarmış cebinden, artık o ara mı düşürdü neyse, dün tekrar gittiği yolları kolaçan ettik, muhtara gittik yok şimdilik, okulda düşürmediyse eğer, inşallah bulunur da bir de onla uğraşmayız.
Günaydın kızlar nasılsınız?
Bugün geldim yine iş başına ama baya keyifli oluyor bu hafta bir gelip bir gün gelmeyince...
Dilekciğim çoook geçmiş olsun oğluşuna, annenin gelmesi ise çok güzel olmuş bence hem hasret giderirsiniz hem de sana yardımcı olur bu süre içinde...
Fadime canım sınavları nasıl geçmiş kızının?
Dün doktora gittik, gitmişken bir sürü kontroller yaptırdık, çok şükür ciddi anlamda sıkıntımız yokmuş bunu öğrendik. Aşı konusunu konuştuk doktorumuzla detaylı olarak. Hastası da yoktu biz gittiğimizde çok da iyi oldu uzunca konuştuk ve sonrasında yaptırdık aşıyı.
Genel olarak doktorun aşı hakkında tavsiyeleri şöyleydi,
Bu çok önemli ve ciddi bir hastalık, rastlanma olasılığı oldukça düşük ben bugüne kadar bilmem kaç bin çocuğa bakmışımdır karşılaştığım vaka sayısı sadece 2 tane oldu. Ancak diğer hastalık aşılarında olduğu gibi şunu söyleyemem "tamam aşı yaptırmazsanız da olur mikrobu kaparsa bir kaç gün sizi misafir ederiz burada" diyemem dedi. ( ben kendisine daha önce onun tavsiyesi ile bazı gribal aşıları yaptırmadığımızı hatırlatmıştım). Çünkü eğer mikrop bir şekilde bulaşırsa ya öldürür yada beyin fonksiyonlarında hasar bırakır dedi.
Aşının vücuda bir negatif etkisi var mı diye sordum hayır dedi. Ama aşıyı henüz devlet karşılamıyor maddi anlamda bir sıkıntı yoksa madem bu kadar bilincindesiniz bu hastalığın ve aşının yaptırın dedi.
Bizde yaptırdık. Oğluş biraz ağladı filan ama çok da değil doktorun ikna çalışmaları sonuç verdi.
sınavlar bugün belli olacak canım, kitapçığı verecekler, bakarız, şimdilik matematik kötü diye biliyorum sadece.Günaydın kızlar nasılsınız?
Bugün geldim yine iş başına ama baya keyifli oluyor bu hafta bir gelip bir gün gelmeyince...
Dilekciğim çoook geçmiş olsun oğluşuna, annenin gelmesi ise çok güzel olmuş bence hem hasret giderirsiniz hem de sana yardımcı olur bu süre içinde...
Dün doktora gittik, gitmişken bir sürü kontroller yaptırdık, çok şükür ciddi anlamda sıkıntımız yokmuş bunu öğrendik. Aşı konusunu konuştuk doktorumuzla detaylı olarak. Hastası da yoktu biz gittiğimizde çok da iyi oldu uzunca konuştuk ve sonrasında yaptırdık aşıyı.
Bu çok önemli ve ciddi bir hastalık, rastlanma olasılığı oldukça düşük ben bugüne kadar bilmem kaç bin çocuğa bakmışımdır karşılaştığım vaka sayısı sadece 2 tane oldu. Ancak diğer hastalık aşılarında olduğu gibi şunu söyleyemem "tamam aşı yaptırmazsanız da olur mikrobu kaparsa bir kaç gün sizi misafir ederiz burada" diyemem dedi. ( ben kendisine daha önce onun tavsiyesi ile bazı gribal aşıları yaptırmadığımızı hatırlatmıştım). Çünkü eğer mikrop bir şekilde bulaşırsa ya öldürür yada beyin fonksiyonlarında hasar bırakır dedi.
Aşının vücuda bir negatif etkisi var mı diye sordum hayır dedi. Ama aşıyı henüz devlet karşılamıyor maddi anlamda bir sıkıntı yoksa madem bu kadar bilincindesiniz bu hastalığın ve aşının yaptırın dedi.
Bizde yaptırdık. Oğluş biraz ağladı filan ama çok da değil doktorun ikna çalışmaları sonuç verdi.
canım geçmiş olsun ama hemen kayıp ilanı verseydiniz Allah korusun başınıza iş açmasın bu durum...
günaydın kızlarrr,
nasılsınız, benim biraz canım sıkkın, Allah beterinden korusun da, bu sefer de kimliğini kaybetmiş benim büyük kız. Okula giderken pantolonun cebine koymuştum diyor, okula gittim yok diyo, yolda bir ara telefon çıkarmış cebinden, artık o ara mı düşürdü neyse, dün tekrar gittiği yolları kolaçan ettik, muhtara gittik yok şimdilik, okulda düşürmediyse eğer, inşallah bulunur da bir de onla uğraşmayız.
Günaydın cnm,aşıyı yaptırmışsınız iyi olmuş içiniz rahat.Aşının adını yazsana bana bende dr.la bir görüşeyim..
sınavlar bugün belli olacak canım, kitapçığı verecekler, bakarız, şimdilik matematik kötü diye biliyorum sadece.
Canım geçmiş olsun yaptırmışsınız aşınızı.
Ben şimdilik düşünmüyorum canım yaa, Allah korusun çocuklarımızı.
Oğluşunun tahlillerinin iyi çıkmasına da sevindim, onlar iyi oldu mu, biz her daim mutlu oluruz ne de olsa. Yarın da tatilsin ne güzel geçti bu hafta sana değil mi?
ilanı muhtara sordum da, şimdi belli bir para ödeniyorya, onlar veriyormuş ilanı , gerek yok dedi, gazeteye ilan vermeye, ben bulunur diye ümit ediyorum da.:26: 1 hafta bekleyeyim, bulunmazsa, gidip çıkartacağım artık.
canım aşının adı meningokok aşısı aslında menenjit hastalığının bazı mikroplarına yönelik bir aşı...
evet canım onlar iyi olsunda tek dileğimiz isteğimiz ve çabamız bu yönde değil mi zaten. Evet bize yarında tatil evdeyiz ve dinlenmek istiyorum eğer mümkün olursa bakalım...
canım ben çok tedirgin oluyorum bu durumlardan umarım bir an evvel bulursunuz...
anladım canım biliyorum benim de annemin başına geldi, pazarda çaldırmış biliyorum o durumları da, şimdi karakola gidip de birsürü ifade falan, çocuk bir de şimdi beceremez falan, en iyisi git doğruıca 60 mı 80 mi neyse ödeyeceğim artık. Sağol yine de.cnm benimde başıma gelmişti,cüzdanım çalındı sandım çantada evde bulamayınca,sonra muhtara gittim o akıl verdi sakın kayıp demeyi çalındı diye tutanak tutturun dedi.Çalındı derseniz cezası var dedi oğlanınkide benim cüzdandaydı.Gittim sabah hemen karakola çalındı diye ifade verdim bir sürü soru sordular tabi ama tutanağı aldım nüfusa gittim tek kuruş vermeden çıkarttırdım.Akşam eve gelince bir baktım cüzdan buzdolabından çıktıhangi ara sokmuşum oraya bilmiyorum hiç.Elimde 2 şer kimlik oldumu benim hemen cüzdandakileri kestim attım ne yapayım...yani bulamazsanız karakola gidin önce tutanak tutturun çalındı diye öyle nüfusa gidin..
İnşallah bulunur canım, sana şimdiden iyi dinlenmeler, acaba evde durabilecek misincanım aşının adı meningokok aşısı aslında menenjit hastalığının bazı mikroplarına yönelik bir aşı...
evet canım onlar iyi olsunda tek dileğimiz isteğimiz ve çabamız bu yönde değil mi zaten. Evet bize yarında tatil evdeyiz ve dinlenmek istiyorum eğer mümkün olursa bakalım...
canım ben çok tedirgin oluyorum bu durumlardan umarım bir an evvel bulursunuz...
günaydın kızlarrr,
Hmm okudumm cnmm
anladım canım biliyorum benim de annemin başına geldi, pazarda çaldırmış biliyorum o durumları da, şimdi karakola gidip de birsürü ifade falan, çocuk bir de şimdi beceremez falan, en iyisi git doğruıca 60 mı 80 mi neyse ödeyeceğim artık. Sağol yine de.
İnşallah bulunur canım, sana şimdiden iyi dinlenmeler, acaba evde durabilecek misinSeni evde tutabilene aşkolsun
sağol canım, inşallah.günaydın canım.. geçmiş olsun inşallah okuldadır.
Hah işte plan da yapılmış, heh heh , yani kalabalık olmasaydı da hiç durmazdım diyosun
aslında şuana kadar tek planım arkadaşımla kuaföre gitmek. O brezilya fönü yaptıracak bende boya vs. Birazda temizlik filan yapayım hafta sonuna kalmasın diyorum ama bilemiyorum ki. Yarın istanbul'da bir yerden bir yere gitmek hele ki arabayla eziyet olur merkezi noktalarda yolları kapatıyorlar taksim meselesi yüzünden o yüzden evde kalmak mantıklı geliyor bakalım...
sağol canım, inşallah.
Hah işte plan da yapılmış, heh heh , yani kalabalık olmasaydı da hiç durmazdım diyosun
Günaydın canım. Valla dün senin ve zelişin yokluğu belli oluyordu.kızlar beni sormuşsunuz
dün öğlenden önce rektörlükte toplantı vardı..oraya gittim.
öğleden sonra da ediz in eğlencesi vardı..öğlen arasını orda geçirdim
ediz i 1 de aldım geldim..burda uyuttum. arkadaşın odasında 2 li koltukta..fakat kulak ağrısıyla uyandı..çok ağladı..izin alıp hastaneye götürdüm..babası geldi aldı bizi..hiç giremedim dün...
haber de veremedim
yarın tatil
önümüzdeki hafta eğtim var bize.
aday memur zorunlu eğitim.
yine rektörlükte olacak..
2 hafta hatta biraz daha fazla sürecek..
o arada görüşemeyiz ..
annemi aradım
o gelecek ..çünkü ben çalıştığım ilçeye gelemeyince ediz i de kreşine getiremeyeceğim..o yüzden ya bakıcı ayarlayacaktım ya da annemi arayacaktım..aradım gelirim dedi..
işte böyle..
ödevler devam..
emir in sınıfı bölmelere geçti 2 -3 gün oldu..
siz nasılsınız.
Günaydın kızlar nasılsınız?
günaydın kızlarrr,
doktor antibiyotik damla verdigünaydın canım..geçmiş olsun ne dedi doktor.
canım orta kulak falan demediGeçmiş olsun cnm,orta kulak mı oldu yoksa?senin yokluğun fazlasıyla hissedildi dün.Önümüzdeki günlerde bayağa yoğunsun desene.Annenin geliyor olması süper olmuş,aklın kalmadan gider gelirsin...
canım tam gün olmuyor evet..yarım yarım..öyle bişeyler.ders programı çıkmış...baktım ..aynı dediğin gibi.geçmiş olsun canım, Allah şifa versin.
eğitimlerde daha rahat oluyorsun değil mi, tam gün olmuyor hatırladığım kadarıyla, o yüzden senin için 2 hafta iyi geçecek.
Annenin gelmesi de çok iyi olmuş, gözün arkada kalmadan rahatça gidersin canım. Şimdiden sana kolay gelsin. Bizim 2 gündür okul yoktu, bugün var, yarın yine tatil. Biz çalışıyoruz
2 hafta özleyeceğiz seni, fırsat bulursan arada uğra canım.
canım yaaaaaaaa..hay allah nasıl düşmüşgünaydın kızlarrr,
geçmiş olsun canımmmmmGünaydın kızlar nasılsınız?
cnm benimde başıma gelmişti,cüzdanım çalındı sandım çantada evde bulamayınca,sonra muhtara gittim o akıl verdi sakın kayıp demeyi çalındı diye tutanak tutturun dedi.Çalındı derseniz cezası var dedi oğlanınkide benim cüzdandaydı.Gittim sabah hemen karakola çalındı diye ifade verdim bir sürü soru sordular tabi ama tutanağı aldım nüfusa gittim tek kuruş vermeden çıkarttırdım.Akşam eve gelince bir baktım cüzdan buzdolabından çıktıhangi ara sokmuşum oraya bilmiyorum hiç.Elimde 2 şer kimlik oldumu benim hemen cüzdandakileri kestim attım ne yapayım...yani bulamazsanız karakola gidin önce tutanak tutturun çalındı diye öyle nüfusa gidin..
Günaydın canım. Valla dün senin ve zelişin yokluğu belli oluyordu.
Alışmışız senin bıcır bıcır anlatmalarına.
Edize de geçmiş olsun şimdi nasıl?
Eğitim de güzel olur herhalde, enazından iş rutininden çıkmış olursun. En güzeli de annenin gelecek olması. Oh birkaç hafta hazır yemeğe gidersin, biraz dinlenirsin belki.
Oh zeliş devlet memurundan rahatsn, kızım böyle iş mi olur, bir gün gel bir gün gelme
Aşıyı da yaptırmışsın iyi olmuş, kafan rahat şimdi. Biz de bi soralım doktorumuza. Bi de kaç para verdin aşıya?
Bizim bu ay kızın gözlüğü de değişecek. Her ay mutlaka yüklü bi doktor ödememiz oluyor çocuklardan.
İnşallah bulursunuz kimliği de uğraşmak zorunda kalmazsın. Gerçi şimdi çabucak çıkıyor kimlikler ama tabi işten izin al, nüfusa git, zor geliyor insana.
doktor antibiyotik damla verdi
ağrı kesici.
burnu tıkalı dedi alerji spreyi
abisine de sıktım..o da nefes aldı gece uyurken..onu fark ettim..gece çok huzursuz uyuyordum.
canım orta kulak falan demedi
karın ağrısı için de tuvalete sık çıkmadığı içinmiş..elma kabuklarıyla yenilecek..sebze yemiyorsa çorbasına 1 kaşığı taze zeytin yağı..kabızlık için.
canım tam gün olmuyor evet..yarım yarım..öyle bişeyler.ders programı çıkmış...baktım ..aynı dediğin gibi.
ben de sizi özleyeceğimmmmmmmmmmmmmmmm
canım yaaaaaaaa..hay allah nasıl düşmüş
geçmiş olsun canımmmmm
kaç para bu aşı
hahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
çok güldümmmm....
oğluşun mu koydu ki buzdolabına
canım aşının adı meningokok aşısı aslında menenjit hastalığının bazı mikroplarına yönelik bir aşı...
doktor antibiyotik damla verdi
ağrı kesici.
burnu tıkalı dedi alerji spreyi
abisine de sıktım..o da nefes aldı gece uyurken..onu fark ettim..gece çok huzursuz uyuyordum.
canım orta kulak falan demedi
karın ağrısı için de tuvalete sık çıkmadığı içinmiş..elma kabuklarıyla yenilecek..sebze yemiyorsa çorbasına 1 kaşığı taze zeytin yağı..kabızlık için.
canım tam gün olmuyor evet..yarım yarım..öyle bişeyler.ders programı çıkmış...baktım ..aynı dediğin gibi.
ben de sizi özleyeceğimmmmmmmmmmmmmmmm
canım yaaaaaaaa..hay allah nasıl düşmüş
geçmiş olsun canımmmmm
kaç para bu aşı
hahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
çok güldümmmm....
oğluşun mu koydu ki buzdolabına
kızlar bizde başka kontrol ve testler yapıldığı için tam miktardan emin değilim ama 150 tl civarı herhalde ya 140 ya 155 olacak. Ben akşam gidince baktım ekstrelere toplamda 350 tl filan ödedim ama dediğim gibi başka şeylerde vardı içinde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?