selam danım, biz çalıştık maalesef. Ama ben 4 de çıktım, burada deepo diye bir yer var alışveriş merkezi, oradan bedava sinema bileti kazanmıştım, oyuncular da gelmiş, onlarla birlikte film izledik ama 1.yarıcı anca izleyebildim. Dün bildiğiniz gibi kandildiya, oruç tutayım demişti, başım çok ağrıdı, dayanılmaz derecede, o yüzden anca 1.yarıyı izleyebildim, ama filmin çekildiği yerler harikaydı, o kadar süper ki, resmen insanı imrendiriyor. Ahhh ah, canım çekti valla oralara gitmeyi.
Babaları tatildi benim çocukları aldı, çarşıya çıkardı-yemek yediler-akşam üstü de orda buluştuk işte, sonra büyük gitar istiyordu, gittiler gitar aldılar, ufağa da küçük bir saz almış, yaniii dün epey mutlu bir gün geçirdi benim çocuklar.
yok canım şimdilik çıkmadı ama, önümüzdeki hafta başvuracağım artık.
Günaydın canım, geçmiş olsun iğneler bitmiş. Tatil hiç kötü olur mu, olsa da hep tatil olsa biz kadınlara, kocalarımız iyi maaşlar alsa, biz evde çocuklara baksak, günlere katılsak, hayatımızı yaşasak
sana da geçmiş olsun canım, üşütmüşsündür, temizliği de bitirdin, ohh ne güzel.
yani Dilek in dediği gibi bence de ortaokulda yap, eğer değiştireceksen, anneni düşünürken, kızını hem okul-hem etüd sıkacaksın, orayı da düşündün mü canım, ne de olsa daha oyun çağındalar, sabah girip 3-4 e kadar ne yapsın çocuk okulda, bence 2 yıl daha idare edebilir annen, yine sen bilirsin de, kaç yaşındaki annen?