Bulgarcım seninle benim işler hiç bitmiyor ya.
Aybaşı ayrı dert, ay sonu ayrı dert.
sağol cnm :))geçmiş olsun canım..Allahım acil şifalar versin.
MELTEMcim aşağıda takılma aramıza gel, bugün kimse kalmamış burda.
Dilek ve Zekiye bugün yoklar gerçi Zekiye dün söylemişti sanırım da, Dilek nerede, kızlarrrr gelin artık canım sıkılıyor ama?
bak başka topiklere yelken açarım ama yani haaa, benden söylemesi
iyi çok şükür.akşam bende kızdım mutfakta tv seyrediyor. kızım senin dersin yokmu dedim.canım istemiyor çalışmak dedi.
sağol cnm :))
ben geldim,hakkaten dilek niye yokki odamı izin aldı acep,topik sessiz kaldı bugün.
evet yaaa, sessiz kaldık bugün, eeee anlatın bakem daha daha ne var ne yok
çarşambayı bekliyoruz büyük bir iştahla napalım perşembe tatiliz ya.Temizliklerimi bitirdim nasıl olsa keyif yaparım yine.Daha plan yapmadım ama bakalım rüzgar nerden esicek
iyi beklemeler sana, biz çalışıyoz, tam gaz devam
neyse mayıs sonuna ne kaldı, iştahımı otele saklayayım.
senin mayıs keyifli ne güzel,otelde tatil oh miss valla,e o kadar çalışmadan sonra hakettiniz
Haklısın canım ama işte bu zamanlar da deli toy zamanları insan korkuyor yaniiii. Herşey yapabilecekleri zaman.
1 hafta değil canım 7 kere gitti şimdiye kadar, 1 ay doldu yaniii, 1,5 ay kaldı, inşallah düzelir faydası olur canım.
Ay ne diyosun sen canım yaaa, misal sen büroda 50 beyanname yetiştireceksin, ben burada 1 beyanname, ama şirketine göre değişir belki, çok yoğun şirketler de vardır da, yine de büro gibi olmaz. Şirketine bağlı yani hepsi, çok yoğunum diye ağlayan arkadaşlarım da var şirket de ama onların da ağız alışkanlığı olmuş bence, hep yoğun olur mu insan bilemiyorum yaniii:26::26::26:
Sabahtan beri çocukların ölüm haberlerine çok canım sıkıldı,içim daraldı offAllah ailelerine sabır versin.Ama bu devirde çok dikkatli olmak lazım çok.Kimseye güvenmiyorum en büyük kötülükler tanıdıklardan geliyo ya o dahada acı
Sabahtan beri çocukların ölüm haberlerine çok canım sıkıldı,içim daraldı offAllah ailelerine sabır versin.Ama bu devirde çok dikkatli olmak lazım çok.Kimseye güvenmiyorum en büyük kötülükler tanıdıklardan geliyo ya o dahada acı
Büro gerçekten çok ağır. Mükelleflerin herşeyiyle uğraşıyoruz. Kdv, muhtasar, yıllık vergiler, sgk işlemleri, sanayi odası işlemleri, kdv iade işlemleri gibi birsürü şey sayabilirim. Tabi bunlar ortalama 80 ayrı kişi için.
Aynen sabahtan beri bende öyleyim. Hava kasvetli zaten bir de bu çocuk ölümleri..Çok acı yA, Allah ailelerine sabır versin.
Böyle şeyleri okuyunca insanın çocuğunu gözünün önünden ayırası gelmiyor. Allah evlatlarımızı ve bütün çocukları iyi insanlarla karşılaştırsın.
ay hiç sorma canım yaaa, dayanılacak gibi değil, bunlara idam cezası vereceksin ki, bak bakalım bir daha böyle vahşet oluyor mu?
tahmin edebiliyorum canım, ben üniversiteden mezun olduğum zaman çalıştım büroda 7 ay kadar çok yoğunduk, bir de 3 aylık bilgiler silindi, ramazan ayındaydık, sahura kadar çalışıp, sahuru patronun evinde yapıp büroya döndüğümüzü bilirim. Sabır işi büro canım yaaa.
Varsa güzel bir şirket ve de öyle bir düşüncen hiç durma derim, ama tabii koşullarını-şartlarını sen bileceksinartı-eksisini.
Benim yeterlilik sınavına 1 yılım kaldı. Önce bi belgemi alayım elime ondan sonra bakıcam canım.
Amin cnm...Büro gerçekten çok ağır. Mükelleflerin herşeyiyle uğraşıyoruz. Kdv, muhtasar, yıllık vergiler, sgk işlemleri, sanayi odası işlemleri, kdv iade işlemleri gibi birsürü şey sayabilirim. Tabi bunlar ortalama 80 ayrı kişi için.
Aynen sabahtan beri bende öyleyim. Hava kasvetli zaten bir de bu çocuk ölümleri..Çok acı yA, Allah ailelerine sabır versin.
Böyle şeyleri okuyunca insanın çocuğunu gözünün önünden ayırası gelmiyor. Allah evlatlarımızı ve bütün çocukları iyi insanlarla karşılaştırsın.
aynen katılıyorumay hiç sorma canım yaaa, dayanılacak gibi değil, bunlara idam cezası vereceksin ki, bak bakalım bir daha böyle vahşet oluyor mu?
Aynı şeyi söyledim bugün yanımdaki arkadaşa. Bunlara idam şart.
anladım canım, o sınav da kolay değilya, Allah yardımcın olsun.
sağol cnm :))
ben geldim,hakkaten dilek niye yokki odamı izin aldı acep,topik sessiz kaldı bugün.
günaydın canım..geçmiş olsun ne dedi doktor.kızlar beni sormuşsunuz
dün öğlenden önce rektörlükte toplantı vardı..oraya gittim.
öğleden sonra da ediz in eğlencesi vardı..öğlen arasını orda geçirdim
ediz i 1 de aldım geldim..burda uyuttum. arkadaşın odasında 2 li koltukta..fakat kulak ağrısıyla uyandı..çok ağladı..izin alıp hastaneye götürdüm..babası geldi aldı bizi..hiç giremedim dün...
haber de veremedim
yarın tatil
önümüzdeki hafta eğtim var bize.
aday memur zorunlu eğitim.
yine rektörlükte olacak..
2 hafta hatta biraz daha fazla sürecek..
o arada görüşemeyiz ..
annemi aradım
o gelecek ..çünkü ben çalıştığım ilçeye gelemeyince ediz i de kreşine getiremeyeceğim..o yüzden ya bakıcı ayarlayacaktım ya da annemi arayacaktım..aradım gelirim dedi..
işte böyle..
ödevler devam..
emir in sınıfı bölmelere geçti 2 -3 gün oldu..
siz nasılsınız.
kızlar beni sormuşsunuz
dün öğlenden önce rektörlükte toplantı vardı..oraya gittim.
öğleden sonra da ediz in eğlencesi vardı..öğlen arasını orda geçirdim
ediz i 1 de aldım geldim..burda uyuttum. arkadaşın odasında 2 li koltukta..fakat kulak ağrısıyla uyandı..çok ağladı..izin alıp hastaneye götürdüm..babası geldi aldı bizi..hiç giremedim dün...
haber de veremedim
yarın tatil
önümüzdeki hafta eğtim var bize.
aday memur zorunlu eğitim.
yine rektörlükte olacak..
2 hafta hatta biraz daha fazla sürecek..
o arada görüşemeyiz ..
annemi aradım
o gelecek ..çünkü ben çalıştığım ilçeye gelemeyince ediz i de kreşine getiremeyeceğim..o yüzden ya bakıcı ayarlayacaktım ya da annemi arayacaktım..aradım gelirim dedi..
işte böyle..
ödevler devam..
emir in sınıfı bölmelere geçti 2 -3 gün oldu..
siz nasılsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?