kızlar bizde başka kontrol ve testler yapıldığı için tam miktardan emin değilim ama 150 tl civarı herhalde ya 140 ya 155 olacak. Ben akşam gidince baktım ekstrelere toplamda 350 tl filan ödedim ama dediğim gibi başka şeylerde vardı içinde...
yok o koymadı ama o buldu.Okuldan eve dönünce dolabı açmış bakmış benim cüzdan yoğurt kabının üstünde dururyor hemen beni aradı cepten anne müjdemi isterim diye.Muhtemelen akşam çıkartmışım masanın üstüne koymuşum yemekte dahi ordaydı sonra masayı toplarken yoğurtla birlikte dolaba tıkmışım.Mikrodalganın içine bile baktım ama buzdolabı hiç aklıma gelmedi yani
yaptır canım o zaman..karşılıyor mu ki.bizimde hazır babamızdan özel sağlık sigortamız varken yaptırayım bari
sağol canım, inşallah bulunur.Günaydın canım. Valla dün senin ve zelişin yokluğu belli oluyordu.
Alışmışız senin bıcır bıcır anlatmalarına.
Edize de geçmiş olsun şimdi nasıl?
Eğitim de güzel olur herhalde, enazından iş rutininden çıkmış olursun. En güzeli de annenin gelecek olması. Oh birkaç hafta hazır yemeğe gidersin, biraz dinlenirsin belki.
Oh zeliş devlet memurundan rahatsn, kızım böyle iş mi olur, bir gün gel bir gün gelme
Aşıyı da yaptırmışsın iyi olmuş, kafan rahat şimdi. Biz de bi soralım doktorumuza. Bi de kaç para verdin aşıya?
Bizim bu ay kızın gözlüğü de değişecek. Her ay mutlaka yüklü bi doktor ödememiz oluyor çocuklardan.
İnşallah bulursunuz kimliği de uğraşmak zorunda kalmazsın. Gerçi şimdi çabucak çıkıyor kimlikler ama tabi işten izin al, nüfusa git, zor geliyor insana.
ohhhh hadi iyisin, ne güzel 15 gün dinlen boş vakitlerinde keyfini çıkart.doktor antibiyotik damla verdi
ağrı kesici.
burnu tıkalı dedi alerji spreyi
abisine de sıktım..o da nefes aldı gece uyurken..onu fark ettim..gece çok huzursuz uyuyordum.
canım orta kulak falan demedi
karın ağrısı için de tuvalete sık çıkmadığı içinmiş..elma kabuklarıyla yenilecek..sebze yemiyorsa çorbasına 1 kaşığı taze zeytin yağı..kabızlık için.
canım tam gün olmuyor evet..yarım yarım..öyle bişeyler.ders programı çıkmış...baktım ..aynı dediğin gibi.
ben de sizi özleyeceğimmmmmmmmmmmmmmmm
canım yaaaaaaaa..hay allah nasıl düşmüş
geçmiş olsun canımmmmm
kaç para bu aşı
hahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
çok güldümmmm....
oğluşun mu koydu ki buzdolabına
Oooov bayağı bir para bayılmışsın, ne yapalım herşey onlar için. Sağ salim olsunlar da değil mi?kızlar bizde başka kontrol ve testler yapıldığı için tam miktardan emin değilim ama 150 tl civarı herhalde ya 140 ya 155 olacak. Ben akşam gidince baktım ekstrelere toplamda 350 tl filan ödedim ama dediğim gibi başka şeylerde vardı içinde...
Ayyy keşke bizim de öyle bişey olsa, ben şüpheleniyom zaten alıyom cebime atıyom diye alıp gidip başka bi köşeye koymuş olabilir, keşke öyle olsa da çıksa, baktık heryere ama.yok o koymadı ama o buldu.Okuldan eve dönünce dolabı açmış bakmış benim cüzdan yoğurt kabının üstünde dururyor hemen beni aradı cepten anne müjdemi isterim diye.Muhtemelen akşam çıkartmışım masanın üstüne koymuşum yemekte dahi ordaydı sonra masayı toplarken yoğurtla birlikte dolaba tıkmışım.Mikrodalganın içine bile baktım ama buzdolabı hiç aklıma gelmedi yani
ben de dedim kendin mi emziği ağzına aldın acabayaptır canım o zaman..karşılıyor mu ki.
hahahah..yani bazen oluyor ..
ben de yoğun kpss çalıştığım dönemde..ediz 1,5 yaşında falan..öğlen uykusuna yatırcam..aldım emziği çocuğun ağzına emzik tıkmaya çalışıyorum ki yatağına götüreyim..
o ara anne napıyon diye bi sesle kendime geldim..çünkü aklımdan dersler geçiyordu.son okuduğum konu geçiyordu..
aaa bi de ne göreyim...emir in ağzına emzik sokmaya çalıyorum..
bi kere de senin gibi..cuzdanı mı kaybettim..
emniyete gittim..
kayıp falan diye..
belediye beyaz masaya gittim..kayıp eşyaların arasında benim cuzdanı aradık
sonra eve geldim ki ediz in iç çamaşır çekmecesinden çıktı..
Günaydın canım.günaydın hayırlı cumalar..
günaydın herkese,
hayırlı cumalar
günaydın hayırlı cumalar..
günaydın herkese,
hayırlı cumalar
Günaydın canım.
Günaydın, size hayırlı cumalar kızlar.
Nasılsınız, tatil nasıl geçti. Ben tüm gün temizlik yaptım. Çamaşırlarımı da hallettim. Haftasonuna pek bi iş bırakmadım.
Böyle hafta ortasında tatil de süper oluyormuş. Ben 23 Nisanda çalışmıştım çünkü.
Ödev olarak da 2 sayfa bölmelerle ilgili fotıkopi ve 1 tanede de 48 sayfalık bir hikaye kitabı okuduk.
Nasılsınız, tatil nasıl geçti. Ben tüm gün temizlik yaptım. Çamaşırlarımı da hallettim. Haftasonuna pek bi iş bırakmadım.
Böyle hafta ortasında tatil de süper oluyormuş. Ben 23 Nisanda çalışmıştım çünkü.
Ödev olarak da 2 sayfa bölmelerle ilgili fotıkopi ve 1 tanede de 48 sayfalık bir hikaye kitabı okuduk.
Günaydın hepinize,hayırlı cumalar.Valla tatil banada çok iyi geldi,boncukcum aynen çamaşır yıkadım asdım süpürge açtım lavobolarımı temizledim ovdum buna rağmen işlerim 1 de bitti dışarı çıktım annemle oğlanıda aldım parka gittik oturduk.Aşkamda son iğnemizi olduk şükür eve gelince derslerini yaptı.haftaiçi 1 güncük böyle bir tatilimiz olsa devamlı süper olurdu ya haftasonuda dinlenirdik hiç değilse.
Aynı şeyleri yapmışız ben de akşam üstü çocukları parka çıkardım. Kesinlikle katılıyorum, hafta içi tatile ihtiyacımız var, keşke olabilseydi.Günaydın hepinize,hayırlı cumalar.Valla tatil banada çok iyi geldi,boncukcum aynen çamaşır yıkadım asdım süpürge açtım lavobolarımı temizledim ovdum buna rağmen işlerim 1 de bitti dışarı çıktım annemle oğlanıda aldım parka gittik oturduk.Aşkamda son iğnemizi olduk şükür eve gelince derslerini yaptı.haftaiçi 1 güncük böyle bir tatilimiz olsa devamlı süper olurdu ya haftasonuda dinlenirdik hiç değilse.
Çocuklar iyiler çok şükür canım, seninkiler nasıl? Emirin maşallahı var.Yani ödevlerini kontrol etmesen de birşey olmaz.günaydın..nasılsın..oğluşun , kızçen nasıl.
ben emir in ödevlerini kontrol etmedim sanırım..yaptı dün ama..:26::26::26::26: unutmuşum.
evet ya..1 gün tatil söyle perşembeden olsun hep hatta
ben de senin gibi temizlik yaptım dün..lavabolar yerler mutfak çamaşır..annem geliyor ya bu akşam.ona hazırlık..hafta sonu oturururz..oh mis gibi ya..yarın tatil
karnım çok ağrıyor bu gün ..üşüttüm sanıyorum :26::26::26:
Kızlar biraz kafam karışık sizden fikir almak istiyorum.
Dün akşam sınıftan bir veli ile karşılaştık, bizim öğretmenin önümüzdeki yıl gitme ihtimali varmış.Hatta sanırım gidecekmiş.
Öğretmenden memnunduk biz, okulun en iyi öğretmenlerinden biriydi.
Şimdi ben şöyle düşünüyorum.Öğretmen giderse eğer ben kızımı etüdlü bir okula verirsem, hem onun dersleri için hem de okulda kalma süresi daha fazla olduğu için annemin de yükü hafifler biraz. Çünkü ikisini de annem baktığı için yoruluyor baya.
Öte yandan benim kızım çekingen bir çocuk. Burada arkadaşlarıyla arası çok iyi. Başka bir yere giderse uyum zorluğu yaşayabilir.
Ben öğretmen değişikliği olmasaydı ortaokulda yani 5.sınıfta okul değişikliği yapmak istiyordum.
Yine baklemelimiyim?:26:
Bir de güvenlik meselesi var. Şimdi mahalledeki okulda. Ve okuldaki hemen herkesi birşekilde tanıyoruz ve okulda olup bitenleri hemen duyuyoruz. Ama başka bir okula giderse servisle gidip gelecek ve okula uğramadığım sürece hiçbirşeyden haberim olmayacak.
Çok kararsızım kızlar ya.
ay arkadaşım kaç yaşımıza geldik hala kıvranıyoz ya..bu ne..yeni ergenler gibiyiz demi...Bende regl olucam bugün sabahtan beri inceden arada yoğun kıvrandırıyo..
Aynı şeyleri yapmışız ben de akşam üstü çocukları parka çıkardım. Kesinlikle katılıyorum, hafta içi tatile ihtiyacımız var, keşke olabilseydi.
Çocuklar iyiler çok şükür canım, seninkiler nasıl? Emirin maşallahı var.Yani ödevlerini kontrol etmesen de birşey olmaz.
simcik söyle söyleyim..ben de ayın karışıklığı yaşıyorum
toki evlerinde kirada oturuyorum
ve merkezden ev almak istiyoruz..kredi çekip..fakat emir ağladı okul değişikliği yaparsanız diye..istemedi..
1. sınıfta arkadaşlarını bıraktık . buraya geldik..zor alıştı 2. sınıfta..
3. sınıfta da değişiklik yaparsak zorlanacak.
haklı..
ben de senin gibi 4. sınıfın sonuna kadar toki de kalmayı planlıyorum..
o zaman ne gösterir bilemiyorum ama merkezden ev alırız..
orta okul kısmına ordan gider diye düşündüm..
erteledik yanı taşınma işini..
kızın saat kaçta okula gidiyor .kaçta geliyor
annen mi getir götür yapıyor kızını.
eğer çok uzak değilse okul ben değişikliğe gitme derim..
zorlanacaksınız diye düşünüyorum
etüt falan sıkılacağını düşünüyorum..
benim oğlum öğlenci saat 12.40 da giriyor -17.40 da çıkıyor..
selam danım, biz çalıştık maalesef. Ama ben 4 de çıktım, burada deepo diye bir yer var alışveriş merkezi, oradan bedava sinema bileti kazanmıştım, oyuncular da gelmiş, onlarla birlikte film izledik ama 1.yarıcı anca izleyebildim. Dün bildiğiniz gibi kandildiya, oruç tutayım demişti, başım çok ağrıdı, dayanılmaz derecede, o yüzden anca 1.yarıyı izleyebildim, ama filmin çekildiği yerler harikaydı, o kadar süper ki, resmen insanı imrendiriyor. Ahhh ah, canım çekti valla oralara gitmeyi.Nasılsınız, tatil nasıl geçti. Ben tüm gün temizlik yaptım. Çamaşırlarımı da hallettim. Haftasonuna pek bi iş bırakmadım.
yok canım şimdilik çıkmadı ama, önümüzdeki hafta başvuracağım artık.Fadimecim ne yaptınız kızının kimliğini bulabildiniz mi?
Günaydın canım, geçmiş olsun iğneler bitmiş. Tatil hiç kötü olur mu, olsa da hep tatil olsa biz kadınlara, kocalarımız iyi maaşlar alsa, biz evde çocuklara baksak, günlere katılsak, hayatımızı yaşasakGünaydın hepinize,hayırlı cumalar.Valla tatil banada çok iyi geldi,boncukcum aynen çamaşır yıkadım asdım süpürge açtım lavobolarımı temizledim ovdum buna rağmen işlerim 1 de bitti dışarı çıktım annemle oğlanıda aldım parka gittik oturduk.Aşkamda son iğnemizi olduk şükür eve gelince derslerini yaptı.haftaiçi 1 güncük böyle bir tatilimiz olsa devamlı süper olurdu ya haftasonuda dinlenirdik hiç değilse.
sana da geçmiş olsun canım, üşütmüşsündür, temizliği de bitirdin, ohh ne güzel.evet ya..1 gün tatil söyle perşembeden olsun hep hatta
ben de senin gibi temizlik yaptım dün..lavabolar yerler mutfak çamaşır..annem geliyor ya bu akşam.ona hazırlık..hafta sonu oturururz..oh mis gibi ya..yarın tatil
karnım çok ağrıyor bu gün ..üşüttüm sanıyorum :26::26::26:
yani Dilek in dediği gibi bence de ortaokulda yap, eğer değiştireceksen, anneni düşünürken, kızını hem okul-hem etüd sıkacaksın, orayı da düşündün mü canım, ne de olsa daha oyun çağındalar, sabah girip 3-4 e kadar ne yapsın çocuk okulda, bence 2 yıl daha idare edebilir annen, yine sen bilirsin de, kaç yaşındaki annen?Kızlar biraz kafam karışık sizden fikir almak istiyorum.
Dün akşam sınıftan bir veli ile karşılaştık, bizim öğretmenin önümüzdeki yıl gitme ihtimali varmış.Hatta sanırım gidecekmiş.
Öğretmenden memnunduk biz, okulun en iyi öğretmenlerinden biriydi.
Şimdi ben şöyle düşünüyorum.Öğretmen giderse eğer ben kızımı etüdlü bir okula verirsem, hem onun dersleri için hem de okulda kalma süresi daha fazla olduğu için annemin de yükü hafifler biraz. Çünkü ikisini de annem baktığı için yoruluyor baya.
Öte yandan benim kızım çekingen bir çocuk. Burada arkadaşlarıyla arası çok iyi. Başka bir yere giderse uyum zorluğu yaşayabilir.
Ben öğretmen değişikliği olmasaydı ortaokulda yani 5.sınıfta okul değişikliği yapmak istiyordum.
Yine baklemelimiyim?:26:
Bir de güvenlik meselesi var. Şimdi mahalledeki okulda. Ve okuldaki hemen herkesi birşekilde tanıyoruz ve okulda olup bitenleri hemen duyuyoruz. Ama başka bir okula giderse servisle gidip gelecek ve okula uğramadığım sürece hiçbirşeyden haberim olmayacak.
Çok kararsızım kızlar ya.
ama seneye 3. sınıf olacak..belki annen balkondan baksa yetecek okula giderken..yakınsa..ya da etraftan okula birlikte gidebileceği bi arkadaşını ayarlayamaz mısın...Öğlenci benim kızım da.Giriş- çıkış saatleri sizin gibi.
Okul uzak değil ama annem ufaklığı da onunla götürüp getiriyor, evde bazen babam oluyor ama babam olmadığında ufaklığı da götürüp getirmek zorunda kalıyor. Ev 5.katta asansör yok. Kadın çok yoruluyor, üzülüyorum.
Zaten 5.sınıfta okul değiştireceğim bu okulun ortaokul kısmı iyi değil o zaman küçüğü de kreşe veririm. Anneme yükümüz kalmaz ama işte şimdi çok yük oluyoruz.
Diğer yandan kızımı biliyorum çok zor alışıyor yeni ortamlara.
canım hangi filme gittin onu yazmamışsın...merak ettim de..selam danım, biz çalıştık maalesef. Ama ben 4 de çıktım, burada deepo diye bir yer var alışveriş merkezi, oradan bedava sinema bileti kazanmıştım, oyuncular da gelmiş, onlarla birlikte film izledik ama 1.yarıcı anca izleyebildim. Dün bildiğiniz gibi kandildiya, oruç tutayım demişti, başım çok ağrıdı, dayanılmaz derecede, o yüzden anca 1.yarıyı izleyebildim, ama filmin çekildiği yerler harikaydı, o kadar süper ki, resmen insanı imrendiriyor. Ahhh ah, canım çekti valla oralara gitmeyi.
Babaları tatildi benim çocukları aldı, çarşıya çıkardı-yemek yediler-akşam üstü de orda buluştuk işte, sonra büyük gitar istiyordu, gittiler gitar aldılar, ufağa da küçük bir saz almış, yaniii dün epey mutlu bir gün geçirdi benim çocuklar.
yok canım şimdilik çıkmadı ama, önümüzdeki hafta başvuracağım artık.
Günaydın canım, geçmiş olsun iğneler bitmiş. Tatil hiç kötü olur mu, olsa da hep tatil olsa biz kadınlara, kocalarımız iyi maaşlar alsa, biz evde çocuklara baksak, günlere katılsak, hayatımızı yaşasak
sana da geçmiş olsun canım, üşütmüşsündür, temizliği de bitirdin, ohh ne güzel.
yani Dilek in dediği gibi bence de ortaokulda yap, eğer değiştireceksen, anneni düşünürken, kızını hem okul-hem etüd sıkacaksın, orayı da düşündün mü canım, ne de olsa daha oyun çağındalar, sabah girip 3-4 e kadar ne yapsın çocuk okulda, bence 2 yıl daha idare edebilir annen, yine sen bilirsin de, kaç yaşındaki annen?
ama seneye 3. sınıf olacak..belki annen balkondan baksa yetecek okula giderken..yakınsa..ya da etraftan okula birlikte gidebileceği bi arkadaşını ayarlayamaz mısın...
yani değişiklik en son düşüncen olsun bence.
canım hangi filme gittin onu yazmamışsın...merak ettim de..
Allah kabul etsin orucunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?