İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

tamam canım..yaklaşık bu fiyatı duydum ben de sanıyorum

benim de misafirim vardı..alttaki mesajı bile yarım saatte yazdım attım..

bizimde hazır babamızdan özel sağlık sigortamız varken yaptırayım bari
yaptır canım o zaman..karşılıyor mu ki.

hahahah..yani bazen oluyor ..

ben de yoğun kpss çalıştığım dönemde..ediz 1,5 yaşında falan..öğlen uykusuna yatırcam..aldım emziği çocuğun ağzına emzik tıkmaya çalışıyorum ki yatağına götüreyim..

o ara anne napıyon diye bi sesle kendime geldim..çünkü aklımdan dersler geçiyordu.son okuduğum konu geçiyordu..

aaa bi de ne göreyim...emir in ağzına emzik sokmaya çalıyorum..

bi kere de senin gibi..cuzdanı mı kaybettim..
emniyete gittim..
kayıp falan diye..

belediye beyaz masaya gittim..kayıp eşyaların arasında benim cuzdanı aradık

sonra eve geldim ki ediz in iç çamaşır çekmecesinden çıktı..

sağol canım, inşallah bulunur.

ohhhh hadi iyisin, ne güzel 15 gün dinlen boş vakitlerinde keyfini çıkart.

Oooov bayağı bir para bayılmışsın, ne yapalım herşey onlar için. Sağ salim olsunlar da değil mi?

Ayyy keşke bizim de öyle bişey olsa, ben şüpheleniyom zaten alıyom cebime atıyom diye alıp gidip başka bi köşeye koymuş olabilir, keşke öyle olsa da çıksa, baktık heryere ama.

ben de dedim kendin mi emziği ağzına aldın acaba
iyi ne güzel sen de uğraşmamışsın bir de bizim ki çıksa barimm.

Nasılsınız, tatil nasıl geçti. Ben tüm gün temizlik yaptım. Çamaşırlarımı da hallettim. Haftasonuna pek bi iş bırakmadım.
Böyle hafta ortasında tatil de süper oluyormuş. Ben 23 Nisanda çalışmıştım çünkü.
Ödev olarak da 2 sayfa bölmelerle ilgili fotıkopi ve 1 tanede de 48 sayfalık bir hikaye kitabı okuduk.

günaydın hayırlı cumalar..

günaydın herkese,
hayırlı cumalar

Günaydın canım.

Günaydın, size hayırlı cumalar kızlar.

Günaydın hepinize,hayırlı cumalar.Valla tatil banada çok iyi geldi,boncukcum aynen çamaşır yıkadım asdım süpürge açtım lavobolarımı temizledim ovdum buna rağmen işlerim 1 de bitti dışarı çıktım annemle oğlanıda aldım parka gittik oturduk.Aşkamda son iğnemizi olduk şükür eve gelince derslerini yaptı.haftaiçi 1 güncük böyle bir tatilimiz olsa devamlı süper olurdu ya haftasonuda dinlenirdik hiç değilse.

günaydın..nasılsın..oğluşun , kızçen nasıl.
ben emir in ödevlerini kontrol etmedim sanırım..yaptı dün ama..:26::26::26::26: unutmuşum.

evet ya..1 gün tatil söyle perşembeden olsun hep hatta

ben de senin gibi temizlik yaptım dün..lavabolar yerler mutfak çamaşır..annem geliyor ya bu akşam.ona hazırlık..hafta sonu oturururz..oh mis gibi ya..yarın tatil

karnım çok ağrıyor bu gün ..üşüttüm sanıyorum :26::26::26:

Aynı şeyleri yapmışız ben de akşam üstü çocukları parka çıkardım. Kesinlikle katılıyorum, hafta içi tatile ihtiyacımız var, keşke olabilseydi.

günaydın..nasılsın..oğluşun , kızçen nasıl.
ben emir in ödevlerini kontrol etmedim sanırım..yaptı dün ama..:26::26::26::26: unutmuşum.
Çocuklar iyiler çok şükür canım, seninkiler nasıl? Emirin maşallahı var.Yani ödevlerini kontrol etmesen de birşey olmaz.

Bende regl olucam bugün sabahtan beri inceden arada yoğun kıvrandırıyo..

Kızlar biraz kafam karışık sizden fikir almak istiyorum.

Dün akşam sınıftan bir veli ile karşılaştık, bizim öğretmenin önümüzdeki yıl gitme ihtimali varmış.Hatta sanırım gidecekmiş.
Öğretmenden memnunduk biz, okulun en iyi öğretmenlerinden biriydi.
Şimdi ben şöyle düşünüyorum.Öğretmen giderse eğer ben kızımı etüdlü bir okula verirsem, hem onun dersleri için hem de okulda kalma süresi daha fazla olduğu için annemin de yükü hafifler biraz. Çünkü ikisini de annem baktığı için yoruluyor baya.
Öte yandan benim kızım çekingen bir çocuk. Burada arkadaşlarıyla arası çok iyi. Başka bir yere giderse uyum zorluğu yaşayabilir.
Ben öğretmen değişikliği olmasaydı ortaokulda yani 5.sınıfta okul değişikliği yapmak istiyordum.
Yine baklemelimiyim?:26:
Bir de güvenlik meselesi var. Şimdi mahalledeki okulda. Ve okuldaki hemen herkesi birşekilde tanıyoruz ve okulda olup bitenleri hemen duyuyoruz. Ama başka bir okula giderse servisle gidip gelecek ve okula uğramadığım sürece hiçbirşeyden haberim olmayacak.
Çok kararsızım kızlar ya.

simcik söyle söyleyim..ben de ayın karışıklığı yaşıyorum
toki evlerinde kirada oturuyorum
ve merkezden ev almak istiyoruz..kredi çekip..fakat emir ağladı okul değişikliği yaparsanız diye..istemedi..
1. sınıfta arkadaşlarını bıraktık . buraya geldik..zor alıştı 2. sınıfta..
3. sınıfta da değişiklik yaparsak zorlanacak.
haklı..
ben de senin gibi 4. sınıfın sonuna kadar toki de kalmayı planlıyorum..
o zaman ne gösterir bilemiyorum ama merkezden ev alırız..
orta okul kısmına ordan gider diye düşündüm..
erteledik yanı taşınma işini..

kızın saat kaçta okula gidiyor .kaçta geliyor

annen mi getir götür yapıyor kızını.

eğer çok uzak değilse okul ben değişikliğe gitme derim..
zorlanacaksınız diye düşünüyorum

etüt falan sıkılacağını düşünüyorum..
benim oğlum öğlenci saat 12.40 da giriyor -17.40 da çıkıyor..

Bende regl olucam bugün sabahtan beri inceden arada yoğun kıvrandırıyo..
ay arkadaşım kaç yaşımıza geldik hala kıvranıyoz ya..bu ne..yeni ergenler gibiyiz demi...

yok canım ya yanlışları çıkıyor..onları düzeltmem lazım..bazen ödev kontorlunda öğretmen farkediyor..o zaman da kontorl etmediğim anlaşılıyoreeeee

heheeh

Öğlenci benim kızım da.Giriş- çıkış saatleri sizin gibi.
Okul uzak değil ama annem ufaklığı da onunla götürüp getiriyor, evde bazen babam oluyor ama babam olmadığında ufaklığı da götürüp getirmek zorunda kalıyor. Ev 5.katta asansör yok. Kadın çok yoruluyor, üzülüyorum.
Zaten 5.sınıfta okul değiştireceğim bu okulun ortaokul kısmı iyi değil o zaman küçüğü de kreşe veririm. Anneme yükümüz kalmaz ama işte şimdi çok yük oluyoruz.
Diğer yandan kızımı biliyorum çok zor alışıyor yeni ortamlara.

selam danım, biz çalıştık maalesef. Ama ben 4 de çıktım, burada deepo diye bir yer var alışveriş merkezi, oradan bedava sinema bileti kazanmıştım, oyuncular da gelmiş, onlarla birlikte film izledik ama 1.yarıcı anca izleyebildim. Dün bildiğiniz gibi kandildiya, oruç tutayım demişti, başım çok ağrıdı, dayanılmaz derecede, o yüzden anca 1.yarıyı izleyebildim, ama filmin çekildiği yerler harikaydı, o kadar süper ki, resmen insanı imrendiriyor. Ahhh ah, canım çekti valla oralara gitmeyi.
Babaları tatildi benim çocukları aldı, çarşıya çıkardı-yemek yediler-akşam üstü de orda buluştuk işte, sonra büyük gitar istiyordu, gittiler gitar aldılar, ufağa da küçük bir saz almış, yaniii dün epey mutlu bir gün geçirdi benim çocuklar.

Fadimecim ne yaptınız kızının kimliğini bulabildiniz mi?
yok canım şimdilik çıkmadı ama, önümüzdeki hafta başvuracağım artık.

Günaydın canım, geçmiş olsun iğneler bitmiş. Tatil hiç kötü olur mu, olsa da hep tatil olsa biz kadınlara, kocalarımız iyi maaşlar alsa, biz evde çocuklara baksak, günlere katılsak, hayatımızı yaşasak
sana da geçmiş olsun canım, üşütmüşsündür, temizliği de bitirdin, ohh ne güzel.

yani Dilek in dediği gibi bence de ortaokulda yap, eğer değiştireceksen, anneni düşünürken, kızını hem okul-hem etüd sıkacaksın, orayı da düşündün mü canım, ne de olsa daha oyun çağındalar, sabah girip 3-4 e kadar ne yapsın çocuk okulda, bence 2 yıl daha idare edebilir annen, yine sen bilirsin de, kaç yaşındaki annen?

ama seneye 3. sınıf olacak..belki annen balkondan baksa yetecek okula giderken..yakınsa..ya da etraftan okula birlikte gidebileceği bi arkadaşını ayarlayamaz mısın...
yani değişiklik en son düşüncen olsun bence.

canım hangi filme gittin onu yazmamışsın...merak ettim de..

Allah kabul etsin orucunu

mandıra filozofu, hani bu çocuklar duymasında çıkıyordu sakallı bir adam vardı mustafa ali, herşeye ne gerek var diyodu, onun filmi, Birol Güven yazmış.
Sağol canım amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…